„ЛЕВИЦАТА!“: Социалисти заровиха томахавките, прегръщат се за вота 2 в 1

6 8 563

Ще има широко ляво обединение за парламентарните и местните избори, които както Narod.bg пръв разкри се очаква да се проведат 2 в 1 през октомври.

Реклама

Това стана ясно на конференция „Левицата!“ – За социална справедливост и мир. За преодоляване на неравенствата, провела се в Пловдив. На срещата участваха ръководствата на принципно недолюбващите се „Изправи се, България“, „Движение 21“, „Алтернатива за българско възраждане“ (АБВ), представители на БСП, както и други леви формации и ляво мислещи експерти и граждански активисти.

Срещата е била модерирана от Костадин Паскалев, а участие са взели още Петър Витанов, Валери Жаблянов, Мая Манолова, Татяна Дончева, Румен Петков, Георги Първанов, проф. Иво Христов, Симеон Славчев и други.

6 Коментара
 1. НАСРАНИЯ ПРОКОФИЕФ казва

  ТЕА СА ЖИВОЙ ТИШАК. ОГЛАДНЯХА И ИСКАТ ПАК ДА СЕ ЖЕРТВАТ ЗА НАРОДА

 2. разбивача на курници казва

  условието било ,насрания дрът курник ,да бъде наритана в огромния гъз и каквото може да ощавят от нея

 3. ИСТИНАТА казва

  Е,добре де,та нали до ВЧЕРА се БОРИХМЕ срещу ТЯХ?!?!?! А,“Другарят“Гергов ,ТАМ ли ще е и ТОЙ?!?!?! Ама разбира се ,как без него,щом като и „Другарят Борисов се ЗАВЪРНА в КОТИЛОТО!!!???? А,на „Другарят“Карадайъ,ще СМЕНИМ ли вече името,та то си свърши вече „работата“/като плашило/ или ще го СМЕНИМ с „другарят“ Цонев?!?!?! С една дума КОАЛИЦИЯТА „РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ“се „РАЗРАСТВА“ всички УЖ „ОТЛЪЧЕНИ“ КРАДЦИ се ЗАВРЪЩАТ!?!?!? Българиоооооооооооооооооооооооооо!!!НАРОДЕ????

 4. Дедо Пене казва

  ВСЕ ОТРЕПКИ, НАЧЕЛО СЪС СЕЛКОРА ПЪРВАНОВ , ТАНЯ НЕДОГОНЧЕВА И ПЛЕВЕНСКИЯ ПИКЛЬО! ИЗВАДЕНИ ОТ НАФТАЛИНА

 5. Безплатни гробни места в Централни Софийски Гробища казва

  Я, бай Герги Седефчов още щъкал!?

 6. Со керез казва

  Срещата е била модерирана от Костадин Паскалев, а участие са взели още Петър Витанов, Валери Жаблянов, Мая Манолова, Татяна Дончева, Румен Петков, Георги Първанов, проф. Иво Христов, Симеон Славчев и други
  МУМИИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ???!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.