Политическа бомба! Бойко моли ГЕРБ за коалиция с БСП

1 8 119

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов хвърли политическа бомба, че още днес ще прати писма до структурите на партията си с искане да падне забраната, въведена на неин конгрес ГЕРБ да не се коалира с БСП. „Още днес пращам писмата тази забрана да падне“, заяви той след лидерската среща в Народното събрание, свикана от Корнелия Нинова. На поканата, освен Борисов, се отзоваха и лидерите на ДПС и на „Български възход“

Решението си Борисов обяви след реверанс пред Нинова, че БСП вече не била същата и че се радвал как социалистите отказвали да поставят червени линии. 

Реклама

Той намекна, че сега няма как да декларира подкрепа към Столетницата в лицето на Нинова за изпълнение на третия мандат за съставяне на редовен кабинет, връчен й от президента Румен Радев, но че след новите предсрочни парламентарни избори това изглежда напълно постижимо.

Стига въпросната забрана на самата ГЕРБ да падне. В името на програмно или експертно, както обяви Борисов, правителство. 

1 Коментар
  1. ИСТИНАТА казва

    КОАЛИЦИЯТА „РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ“-„БСП“=“бсп“+“дпс“+ОПГ“герб“,става все ПО-ВИДИМА,излиза от НЕЛЕГАЛНОСТ!!!???? Българио!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НАРОДЕ????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.