ИЗНЕНАДА: Бойко Атанасов се разбра с Гешев, става следовател в НСлС

0 13 249

„Борецът срещу неправдите“ в прокуратурата Бойко Атанасов, който бе бутан от „Възраждане“ за шеф на КПКОНПИ, е заровил томахавката с обвинител №1 Иван Гешев, алармира източник на Narod.bg.

Според информацията по-рано днес „бунтарят“ Атанасов е бил назначен за следовател в Национална следствена служба лично от доскорошния си опонент.

До неочаквания развой се стигнало, след като Бойко Атанасов е видян на четвъртия етаж в Съдебната палата да чака пред кабинета на Иван Гешев, където си договорил поста в НСлС.

Реклама

С назначаването си за следовател вечно недоволният от позицията си следовател очевадно е кандисал да зареже амбициите за някакъв ръководен пост.

През последните години десет години Бойко Атанасов се кандидатира за множество шефски позиции в съдебната власт, но всеки път кандидатурата му бе игнорирана от ВСС. Последно се нареди за делегиран прокурор в София на Европейската прокуратура.

Преди това Атанасов се кандидатира за шеф на Софийската районна прокуратура, Софийската градска прокуратура, Специализираната прокуратура и Апелативната спецпрокуратура.

Преди четири години бе лансиран и за главен прокурор от гражданското сдружение на Гошо Боеца, но тогавашният правосъден министър Данаил Кирилов отказа да го издигне като алтернатива на Иван Гешев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.