СКАНДАЛ в Narod.bg: ДБ цака „Спаси София“ с компромати?

2 11 581

Намерението на обгрижвания повече от десетилетие от ГЕРБ „спасител на София“ Борис Бонев да влезе в голямата игра със своя партия и да се докопа до кметския пост в столицата, каквито са заявените му намерения, ще срещне отпор от неочакван играч.

Източник от десния сектор в Столичния общински съвет разкри само пред Narod.bg, че уж съдружната на „Спаси Съофия“ десница „Демократична България“ изобщо не е доволна от офертата да подкрепи кандидат, чиято кариера мина в изключителна близост до ГЕРБ.

За да провалят и най-малкия шанс Борис Бонев да узурпира кметския пост, в скоро време се очаква да бъдат осветлени интимни тайни на „спасителя“ и негови връзки с мъже.

Реклама

Тихият конфликт между ДБ и „Спаси София“ всъщност вече започна – в социалните мрежи се лансират снимки, на които четиримата важни в доскорошното НПО, вече партия – Виктор Чаушев, Гергин Борисов, Андрей Зографски и самият Борис Бонев, са преплетени в любовни комбинации, които очевидно търпят рокади с течение на времето.

Тепърва ще се осветлява „мъжката дружба“ между „спасителите на София“

Според публикацията Виктор Чаушев зарязал Гергин Борисов, който пък бил бивш на Борис Бонев. Същевременно Андрей Зографски се възползвал от отворената интимна ниша и завъртял лидера на „Спаси София“.

Извън личната им свобода да правят каквото си искат между чаршафите, най-фрапиращото е, че в ДБ открито се подиграват на своите петимни за власт „колеги“ от новоизлюпената партия, завърши източникът на Narod.bg.

2 Коментара
 1. Опс казва

  Педал до педалът,мале ле
  Шашкън на шашкъна ГО набива
  Единият казва:“ Давай“; другия:“ Още“

 2. Опс казва

  Педал до педалът,мале ле
  Шашкън на шашкъна ГО набива
  Единият казва:“ Давай“; другия:“ Още!“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.