Само в Narod.bg: Кмет от ГЕРБ тръгна към избори със Софи Маринова, ромите и ДАНС привлечени към партито (СНИМКИ+ВИДЕО)

2 12 001

Кметът на хунтата ГЕРБ в Сливен Стефан Радев неофициално откри предизборната си кампания в битката за трети мандат с дивата чалга на Софи Маринова.

Източник на Narod.bg от града разкри, че преди дни гербопитекът организирал парти, платено от общината, на което са поканени всички важни за евентуалната победа фактори – тартора на ромите в лицето на Стела Костова, администрацията, представена от зам.-кмета Пепа Чиликова, чийто съпруг Иван Чиликов е шеф на ДАНС за Сливен, както и камайкът от богати роми, които очевидно вече са наясно кого трябва да изберат махалите, които разполагат с над 20 000 гласа – решаващи за всеки вот.

На чалгарията присъствал и Стефан Пасков, човекът на Мая Манолова в Града на стоте войводи.

Стефан Радев (вдясно с розовата ризка) танцува вдъхновено с тарторката на ромите Стела Костова, знакът е ясен…

Реклама

За да не остане никакво съмнение какво е разпраделението на силите лично кметът от ГЕРБ върти мазни танци с лидерката на ромите Стела Костова, докато човекът на Мая денси със зам.-кметицата Чиликова, за която очевидно стои с цялата си сила местната ДАНС.

Това ако не е откриване на кампания…

Докато тия в парламента ни лъжат, че правят всичко възможно да има правителство, по места гербопитеците вече се готвят за избори преди Великден, вероятно на 9 април, коментира отлично информираният източник на Narod.bg.

ВИДЕОТО ТУК

2 Коментара

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.