ЛОШО: ПП отряза БСП за кабинет

0 8 269

„Ще е трудно да намерим допирни точки с БСП“, заяви депутатът от „Продължаваме промяната“ Даниел Лорер пред Новините на Нова и така отряза Корнелия за третия мандат.

„Ние се радваме, че важността на лидерските срещи стават ясни. Нинова не уважи срещата за втория мандат, а изпрати заместници. Трябва да се обсъждат приоритетите за хората и кой какво ще изпълни. Ще отидем на тези срещи, защото са важни. Приоритетите – в това число икономическо развитие, енергийна независимост, трябва да обсъдим с третия мандатоносител“, отбеляза той.

Реклама

По думите му, ако има конкретна оферта, националният съвет на ПП ще вземе крайно решение. Според Лорер ще бъде трудно решение, защото въпреки че преди са управлявали с БСП, са се появили различия, например избирателния кодекс.

Относно скандалът с Nexo, Лорер посочи колко е важен момента, в който той се появи в страната – когато мандатът е щял да бъде връчен на „Демократична България“. По думите на депутатът на ПП, върху ДБ са се стоварили много неща в ключов за тях момент.

За версиите Атанас Пеканов да се новият служебен премиер, Лорер посочи, че е чул версии за лансирането му и в други важни политически проекти.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.