Скандал в Narod.bg: Борис Бонев на нож с ПП и ДБ в битката за София

2 6 637

Люти скандали вдясно вървят между спонсорирания от Столична община тартор на „Спаси София“ Борис Бонев и лидерите на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“, разкри източник на Narod.bg от СОС.

Докато Кирил Петков и Асен Василев от една страна и Христо Иванов от друга се готвели да прилапат Бонев и шепата му фенове за своите цели на наближаващите местни избори, изведнъж нежният софиянец и „спасител на София“ рязко смени посоката и обяви, че движението му става партия.

Това проваля плановете на ПП и ДБ и прави „Спаси София“ хилав, но все пак конкурент в битката за власт. Киро&Асен и Христо Иванов побеснели и от наглостта на Бонев да прави публични коментари, че ПП и ДБ не били „на нивото“, обясни източникът на Narod.bg.

Реклама

Претендиращите за лидери в център-дясно останали лошо сюрпризирани от новината, че партия „Спаси София“ ще бъде учредена днес.

Пред БНТ лидерът на формацията Борис Бонев заяви, че първото явяване на избори на формацията ще бъде на местния вот тази година, като целта му – естествено, е София, от която се прехранва доста добре от 2009-а насам с траншове за стотици хиляди.

„Ако не се стигне до съгласие с тях (ПП и ДБ, б.ред.) сме готови да се явим и самостоятелно, но работим и влагаме цялото си усилие в това да не се явяваме самостоятелно.

Целите ни са победа на първи тур на местните избори в София, мнозинство в СОС и веднага след изборите да покажем, че София може да бъде управлявана по коренно различен начин“, запя познатата песен Бонев.

2 Коментара
  1. Schatz казва

    Вашият източник нещо се е объркал. Бонев обяви голямо обединение срещу ГЕРБ.

  2. Антон Тодоров казва

    Знаеме ги тия „обединия срещу БКП-ГЕРБ“, финансирани от самата олигархична БКП-шайка

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.