ОБЕЩАНИЕ: Бойко се настанява в къщата в Барселона (ВИДЕО)

4 14 179

„Някой да иде да каже, че това е моята къща и ще се настаня веднага“. Така тарторът на хунтата ГЕРБ Бойко Борисов коментира световния скандал с прането на пари в Испания, покрай който са купени къща и магазин в Барселона, с които разполагаше „Мис Бикини“ Борислава Йовчева, от която бившият премиер има дъщеря – Ема.

Новината гръмна на поредната среща на Борисов с нарочно свикани за целта „симпатизанти“ в Ямбол.

„Ние не харесваме никоя партия. Затова сме изградили ГЕРБ. Припознали сме историята на СДС и затова сме заедно. Срещу всяка една партия имаме критики, но това е демокрацията. Считам, че ако мандатът се даде на ДБ, все още има шанс. Не ни остава нищо друго освен да изчакаме“, заяви Борисов пред местните гербопитеци.

„Ние няма как да подкрепим БСП, но уважаваме доста от политиките, които те водят“, поясни той.

Лидерът на ГЕРБ-СДС обаче призна, че анализирайки последните изказвания на Илияна Йотова, че мандата трябва да се даде на формация, която да продължи политиката на служебното правителство, най-вероятно няма ДБ да има главна роля.

„Може би БСП, защото в служебното правителство в предишното беше Янаки Стоилов, сега е Зарков, Лечева, Явор Гечев, това са все висши кадри на БСП“, обясни той.

Реклама

„Стефан Янев пък е бил два пъти служебен премиер. За да сложиш някого за премиер, трябва да ти е близък и да имате еднакво мислене, а и ти е бил секретар толкова дълго време“, каза Борисов.

„Някой трябва да поеме вина за „Нексо“, а те се опитват да се разграничат. Обвиняват мен за Барселона. Някой да иде да каже, че това е моята къща и ще се настаня веднага“, коментира лидерът на ГЕРБ.

„Опорката за „Нексо“ е „Кал и каскети“. Не казвам дали са виновни или не. Има органи, които ще преценят. Ще прочета само факти. Ню Йорк съди „Нексо“ по обвинения за измама и 7 други щата предприемат действия срещу компанията. Щатската прокуратура иска от криптобанката да върне на инвеститорите парите, които е взела. Англичаните също ги разследват. На много места извън България се работи. Намесени са и израелските служби“, каза още той за разследването срещу криптобанката „Нексо“.

„Нашето желание за третия мандат беше ДБ. „Български възход“ също е участвал във всичките ни гласувания. Ще изчакаме да видим президентът на кого ще даде мандата и ще участваме в разговори с всички. Или трябва да има правителство или трябва да се мисли за промяна на системата“, каза Борисов.

„Втората партия подходи крайно несериозно към мандата. Може би с техните връзки в МВР са знаели, че вървят подобни разследвания“, заяви бившият премиер.

ВИДЕОТО ТУК

4 Коментара
 1. хамалин казва

  поискай да дадеш днк и интерпол да разследва кюлчетата и народЪ ще ти издигне паметник,на който ще пише само:Буци

 2. ИСТИНАТА казва

  „Другарю“Борисов,а КАК ВЪРВЯТ РАЗСЛЕДВАНИЯТА по:КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,Барселона,ХАЗАРТА,“Белене“,“ДЖУДЖЕТАТА“,“Лукойл“,“Росенец“,Капитан Андреево,…………………,за МИЛИОНИТИ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви ОПГ „герб“?!

 3. Schatz казва

  Е та нали той веднага я продаде, ожени майката на детенцето, после онзи мъж май я изостави. И не е ама къщата. Разследването от испанците е, че премиерът на България е участвал в пране на пари.

 4. многознайко казва

  Още превеждат доклада на испанците и са на седма страница.Ще почакате доста докато стигнат 207 страница.Гешев отдавна ще е пенсионер.Обаче се чудя на активните журнуля по казуса-как па не стигнаха до сега до оригинала на тояя доклад през испанските си колеги например.Да се чуди и вае човек.
  Освен това въпроса с ДНК-ато се свежда до едно косъмче от главата на детето и едно косъмче от нашия хубавец.Ама какво от това че ще се окаже,че детето е негово-то не е виновно,нито па майка му.И какво ще ни донесе това,че той е бащата?Човека се бори за увеличаване бройката на нацията…..
  Пожелавам му на Гешев да му се падне някой негов колега-приемник дето със същите темпове ще го разследва с една малка подробност-постоянна мярка задържане под стража до приключване на предварителното производство.Спокойно-ще поправиме НПК когато това стане факт като арест.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.