Шефът на СОС отсече: Проблемът на София са некадърниците

3 10 039

„Въпрос на характер е дали ще използваш поста си за саморазправа, или не. Днес арх. Шишков директно си призна болката в ефира на bTV“. Това се казва в позиция на председателя на СОС Георги Георгиев.

Според него съвсем удобно в седмицата, в която арх. Шишков беше ежедневно критикуван за липсващата поддръжка на републиканските пътища, той е решил да направи проверка на разместените жълти павета.

„Проблемът на жълтите павета, на неподдържаните магистрали и на незаконните кабели-убийци е в некадърниците, които не си вършат работата, г-н министър“, се казва в позицията на Георги Георгиев.

Реклама

Той припомня, че през миналата година е променен изцяло режима за поставяне и контрол на преместваемите обекти в София. Председателят на СОС посочва, че промените са направени след трагичния инцидент, при който дете загина от токов удар на бул. „Гешов“ от незаконно поставен електрически кабел, захранващ преместваем обект.

„През февруари 2021 г. арх. Шишков беше отстранен от длъжността главен архитект на район „Триадица“ заради този трагичен случай. Проверка на г-жа Фандъкова тогава показа, че нито един от павилионите, поставени на това място, не е поставен законно, а затова отговаряше именно главният архитект арх. Шишков. И той понесе своята отговорност“, се казва още в позицията на Георги Георгиев.

Според него година и половина по-късно, арх. Шишков, заел стола на министър на регионалното развитие, си връща.

3 Коментара
  1. Пламен казва

    Георги Георгиев, ако няма огледало, да си купи и да се погледне. Ще види некадърник номер 1 – гербаджия, дължащ поста си на Борис Бонев, който даде мнозинство на ГЕРБ в СОС, въпреки че не им достигаха гласове на изборите

  2. Гилотин Бесилков казва

    Един БКП-ГЕРБерастки некадърник Гошо критикува друг БКП-ГЕРБ некадърник Шишко! Ами Шишко не беше ли БОКов чиновник-„архитект“ на Банкя, преди БОКо да го назначи за чиновник-„архитект“ на Триадица в София?! И сега западната част на пешеходната централна улица Витошка (половинката на Триадица) се напълни с тротоарни кръчмета-оранжерии! Там се върти разпространението на незаконни субстанции, на менте алкохол и всякакви криминални далавери от БОКовите олигарси! За другите незаконни и престъпни действия на Шишко, вкл. за убийството на детето – никой не го закача, че дори го издигнаха за шеф на националния строителен контрол, че и министър?!

  3. ноно казва

    този е голям комплексар и нещастник.Лизач на гъзове.смешко

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.