Волен Сидеров хвърли бомба: Бойко ще бъде арестуван – има страшни неща за него! (ВИДЕО)

10 31 099

Волен Сидеров хвърли политическа бомба – според него бившият премиер и лидер на шайката Бойко Борисов ще бъде арестуван. Атакистът произведе новината в подкаста на Мартин Карбовски.

В интервюто Сидеров директно обвинява Бойко Борисов, че го е „сготвил“, както и че вероятно бившият премиер лично е „наредил“ на главния прокурор Иван Гешев да бъде хванат натясно. „Но аз не съм фактор. Тогава защо го правят“, пита се Сидеров. И разкрива прелюбопитни подробности от коалицията с ГЕРБ навремето, както и за отношенията му с настоящи политици.

Ареста на Борисов

„Те го раздуха до небето това негово арестуване, при положение, че аз 2 пъти бях затворен незаконно“. Така Сидеров коментира драмата със задържането на експремиера Бойко Борисов.

„Ти, брат ми, знаеш ли, аз с Цацаров повече се разбирах, отколкото с Гешев. В 8 сутринта му докладваха всяка сутрин с „г-н генерал“, разкрива още националистът.

„Той ще бъде арестуван. Защото има страшно много неща, за които да бъде арестуван. Въпросът е дали това ще оправи нещата в България. Справедливост няма в този свят. Не знам дали да бъде арестуван или не – все тая. Нито съм отмъстителен човек, аз съм зодия Овен, гневя се, а на следващия ден забравям. Но има много хора според него, които биха искали да видят Борисов в затвора, а освен това са и отмъстителни“, убеден е той.

Ще влезе ли в затвора?

„Какъв фактор съм в момента, кого застрашавам политически? Защо се води тази офанзива? Някой е поръчал на главния прокурор да се занимава с мен. Защото не знаете, че в прокуратурата с вътрешна наредба е създаден специален отдел да се занимава с известните хора. Това е антиконституционно, след като всички сме равни пред закона“, избухва създателят на „Атака“ пред Карбовски.

И разкрива, че прокурорът, който го разследва сега, е същият, който и през 2020 г. му е повдигнал 3 обвинения. Иво Боев е магистратът, съгласил се отново да се занимава с фигурата на Сидеров, след като негови 2 колежки преди това отказали.

Волен обясни още, че е бил принуден да внесе 10 хиляди лева гаранция, защото не е бил сигурен, че в свидетелството му за съдимост името му няма да лъсне като „осъждан“, а в такъв случай, при новите обвинения можело прокурор Боев да поиска промяна на мярката със „задържане под стража“.

Отношенията с Бойко

„Според мен Борисов е наредил на Гешев. Защото му писах есемеси и му казах, че не се отнася добре към хора, които са били коректни към него. Когато направихме споразумение с него 2017 г. да управлява ГЕРБ с патриотите. Той обаче остави Валери Симеонов и Красимир (Каракачанов – б.р.) да се разправят с мен, да ме елиминират и да ме изключат от Комсомола.

Аз бях в парламента, те бяха вицепремиери. Това е друг достъп до баницата. Той ги остави да са до нея, а при мен си замълча и каза: „Това са ваши си, вътрешни работи“. Това е негова черта, негова подла черта на човек, който се измъква от ситуация. И така похарчи доста хора, които са му били верни“, коментира изненадващо Волен Сидеров.

„Аз бях коректен с Борисов“, категоричен е той. На въпроса дали след като е сменил концепцията си и е започнал да работи с лидера на ГЕРБ, ситуацията е станала по-благоприятна, атакист номер 1 с половин уста отговори положително.

Но върна топката отново към фигурите на Валери Симеонов и Каракачанов, по думите му, покровителствани от Борисов по времето на втория мандат на ГЕРБ в изпълнителната власт.

„2016 г. положих много усилия да ги обединя, въпреки всички обиди и нападки“, добавя към днешна дата Сидеров за въпросното обединение на националистите.

Новите обвинения

Сидеров разказа и за ареста си миналата година, когато спука стъклото на 1-о РУП в столицата при протеста му срещу шефа му по повод ортачката на убиеца-джигит Георги Семерджиев Симона Радева с полицейската униформа.

„С Гешев нямам никакво взимане-даване. Но някой му е дал нареждане: „А, бе, я го посмачкайте малко този, че много знае“, разсъждава той.

Обвинението му за хулиганство в Нова телевизия пък било заради дърпането на маската на един репортер и сритването на друг. „Да дръпнеш маската на някого, не е хулиганство. Има закон, забраняващ закриването на лицата. Това беше за бурките и законът не е отменен и досега. И де факто всички, носещи маски в т.нар. ковид са го нарушили. Реално аз помогнах за изпълнението на закона“, оправдава се националистът.

За себе си казва, че щял да се казва Мунчо Мунчев, ако не бил така експанзивен, каквито емоции непланирано изразява Волен Сидеров, включително и агресия.

Друса ли се Волен и колко точно пие?

Реклама

„Добре, пия. И какво от това? Нашето поколение си беше такова – пораснахме с коняк „Слънчев бряг“, започна признанието за проблемите си с чашката Сидеров пред Карбовски. И добави цветист разказ:

„Седя си на „Витошка“ и си пия в едно заведение преди няколко месеца. И идва един младеж и ми вика: „Ти си пияница и наркоман“. Да, казвам му, къркам си, откакто се помня. Но за наркотици? Казах му: „Дай сега да извикаме екип да ни изследват всички. На мен ще ми намерят 16 промила. Ок. Но няма да ми намерят и милиграм наркотици“. Говорят много неща, но не е вярно“.

„В нашето поколоение пиенето е част от социалното общуване. Бил съм на маса в Владо Левчев, Ани Илков, с Виктор Пасков… Това е социален контакт. Не е тъпанарско напиване, това е общуване, това беше комуникацията на нашето поколение…“, признава чистосърдечно Сидеров.

„Аз бях приятел с Христо Калчев, който започваше да пие от 10 сутринта“, добавя още той.

За политиката

Повече от десетилетие в активната политика към днешна дата Волен декларира, че това е много жесток занаят. „Тя унищожава чувствителните хора, не тепегьоза. Аз бях призован да вляза в политиката от обикновените хора“, добавя той.

„Няма начин да излезеш от политиката без щети. И Бойко Борисов има щети. Според мен в момента живее в страх, при това сериозен. Ние с теб сме по-щастливи от него“, убеден е Волен.

Мястото на България е при Русия

„Кировците се оказаха гумени играчи. Ние сме в ръцете на геополитиката, а тя ни е отредила да се намираме в някаква буферна зона и чакам да дойде земетресението, което да нагласи нещата. Ние ще се преместим, ще отидем към Евразия, няма друг начин. Това е цивилизацията, това е истината“, казва сензационно четирихилядникът. 

„В момента се води една гигантска война и тя не е за Украйна, а е цивилизационна. Русия е събрала центъра на света – този, който ще спаси света. Разкалян или не, той е, няма значение. И ние сме в този център – културно и ценнностно. Нашето бъдеще е там. То не е вързано с евроатлантизъм, защото такова нещо няма“, пламенно защитава Сидеров връщането на София в московска орбита.

Попитан кои са хората на американците у нас, Сидеров анализира, че тук имало само привидно политици, които казвали, че са „на американците“. „Самите американци не ни смятат за част от зоната им, а ни разглеждат като възможност да ни използват“, настоява националистът.

Сидеров великодушно казва, че давал възможност на настоящите политически играчи в страната да се осъзнаят, включително „на онези, които привидно“ се американеели, а всъщност чакали обръщането, вместо да ги отричал предварително.

Той смята, че българският политически елит просто изчаква – защото умните в него разбирали, че има световно разместване. Таи година ще започне да се усеща.

И прогнозира, че войната в Украйна ще приключи с победата на Русия и разпокъсването на страната. Според него това щяло да се случи във втората половина на 2023-а. А за финал смело пророкува, че ЕС и НАТО ще се разпаднат.

Ето как Сидеров определя днешните лидери в политиката в блиц:

Бойко Борисов – тарикат;

Кирил Петков и Асен Василев – неопитни, но амбициозни;

Христо Иванов – безличен;

Корнелия Нинова – боец, жена с характер, пич;

Костадин Костадинов – крадец на идеи;

Стефан Янев – руска салата „Оливие“

Лидерът на „Атака“ разкрива още, че пак е готов да влезе в политиката. Този път с русофилите на разследвания за руски шпионаж Николай Малинов. А че вече окончателно е станал слуга на Москва става ясно и от личния му живот – Волен Сидеров-младши учи интензивно руски език в първи клас в столичното 133-то „А. С. Пушкин“.

10 Коментара
 1. БОГА казва

  Боклук си Волен, не само арест трябва за теб, а и е*бане. Перхидролен боклук

 2. КОТЕТО НА МАЙЯ казва

  Не разбрах, защо Лена я мандръсали чак в чожбина ?

 3. Lucid & Ferrous казва

  И тоз е гола вОдъ. Няма българи в територията България, НЯМА-А-А, доизчисти ги правешкият простак и простофил.

 4. ◉‿◉❤️Червена шапчица АРМАТКА❤️ казва

  ♦♦♦♦През далечната 1984г. Държавна сигурност(ДС) в сътрудничество с Народната милиция(НМ) и по-точно тогавашното Софийско градско управление на МВР(СГУ-МВР), решава да хване образно казано Волен Сидеров за мъдята за да го вербува за свой агент. С други думи, разработва се и се извършва специално активно ДС-милиционерско мероприятие. ♦♦♦♦Волен е вече осма година в София. Всъщност той пристига в София града голяма още, през 1976г. ненавършил и 20 години. Като изключително амбициозен човек с нисък ръст, невзрачна външност и с много посредствени интелектуални възможности, той бленува за големия град, дава мило и драго да е в столицата. Иска да се отърка във висшето общество, което тогава си е било чисто комунистическо. Идвайки в София от дълбоката провинция, след вече завършено средно образование в родния му град, Волен завършва и 2-годишен техникум по фотография. ♦♦♦♦Тук му е мястото да се каже, че макар и да го раздава голям патриот и ултранационалист, той НИКОГА не е служил в редовете на Българската народна армия(БНА) щото просто скатава казармата. На военно-медицинската комисия го пишат, че е с висок диоптър, много лошо зрение и недовиждащ макар, че до ден днешен никой не го е виждал да носи очила, дори и в наши дни на тази напреднала възраст, което еднозначно доказва, че е излъгал медицинската комисия за да не ходи войник! ♦♦♦♦Но да се върнем към активното мероприятие на ДС. Много скоро след пристигането си в София, където записва техникум по фотография и след завършването му, работи като фотограф. Волен бързо попада в полезрението на ДС. Държавна сигурност научава за неговия интерес и слабост към фотографията и решава да му организира милиционерски капан с който обикновенно се ловят плъхове като Волен. Изпълнението на това специално мероприятие се възлага на 27-годишния тогава (и днешен генерал) Богомил Бонев, който съвсем наскоро е завършил Висшата Специална Школа на МВР в Симеоново и работи като офицер-оперативен работник в СГУ. ♦♦♦♦ДС научава, че Волен Сидеров много често посещава един и същ ресторант в София. В уречения ден и час, когато Волен е с група свои приятели пак в същия ресторант, от ДС решават, че е дошъл моментът за действие. На съседната маса до Сидеров се инсталира приятна млада двойка мъж и жена и си поръчват вечеря. Всъщност това са цивилни сътрудници на ДС. Мъжът носи със себе си много скъп професионален фотоапарат като целта е да се привлече с това вниманието на Волен. В крайна сметка така и става. Волен веднага фиксира двойката със скъпия фотоапарат. ♦♦♦♦В момента в който Волен и неговата компания стават да си ходят в същия момент и двойката цивилни агенти стават да си тръгват и те. И забравят на масата фотоапарата, разбира се съвсем умишлено. Волен веднага вижда това, изостава от своята компания под предлог, че трябва да иде до тоалетната и веднага грабва фотоапарата. Тоест си го открадва вместо като почтен човек и гражданин да съобщи за забравена вещ на сервитьорите или управителя на ресторанта. ♦♦♦♦Естествено Сидеров не знае, че освен двойката сътрудници на ДС почти целия ресторант е пълен с цивилни агенти на ДС, а ресторантът е буквално претъпкан с камери и снимачна техника и всичко надлежно и прилежно се филмира и документира. Волен въобще и не подозира, че влиза в един голям филм. ♦♦♦♦Но нека продължим по-нататък с нашата екшън история. Компанията на Волен, а и самият той си тръгват, той безкрайно щастлив с новата си фото-придобивка. След малко младата двойка се връщат обратно в ресторанта да си търсят уж забравеният фотоапарат, като естествено не го откриват, започва режисиран милиционерски цирк – викат сервитьорите, управителя, обаждат се и в милицията. Накъсо казано случаят става криминален, демек кражба на скъпа вещ. ♦♦♦♦Естествено тази кражба започва да се разследва от милицията като случаят е поверен на младия тогава Богомил Бонев, който работи като следовател по криминална линия към СГУ-МВР. Случаят фиктивно е поверен на милицията щото все пак една такава банална кражба не може да се разследва от ДС. ♦♦♦♦Малко след това Волен Сидеров бива привикан в СГУ, където му показват доказателства за деянието му. Разпитът на Волен се води лично от Богомил Бонев, който му казва: А сега какво да правим с теб?. Волен е толкова уплашен, а той по природа си е много страхлив мишок макар, че го раздава голям смелчак, че чак му се реве. В този момент в кабинета на Бонев влиза офицер от ДС, самият Бонев излиза като Волен и офицерът от ДС остават насаме. Така ДС го гепят Волен Сидеров здраво за ташаците с фотоапарата-компромат. Предлагат му или да го съдят за кражба и от там нататък затвор и т.н. или да сътрудничи доброволно на ДС като кражбата ще бъде забравена. Между другото откраднатият от Волен фотоапарат е оценен на стойност 800 тогавашни лева, което се счита тогава за колосална сума и следователно кражбата се разглежда като кражба в особено големи размери. А съответно и наказанието за такива кражби е доста сериозно в тогавашните социалистически времена, включително и затвор. ░░░░░░░░░░░♦♦♦♦Така през далечната вече 1984г. Волен Сидеров става доносник и осведомител на репресивният аппарат на БКП, наречен Държавна Сигурност, като служи вярно до 1990г. а и след това. Четири години по късно, през 1988г., Румен Воденичаров, Константин Тренчев и още неколцина лъже-дисиденти заедно с Нешка Робева и Светлин Русев, създават т.нар. Комитет за защита правата на човека, като естествено в този комитет се намърдва и Волен Сидеров. Разбира се пратен там от своите началници от ДС, за да слухти, да докладва и донася. ♦♦♦♦По нататък след 1990г. всички знаят биографията на Волен така, че не е необходимо да се пише. ДС-досието на Волен обаче е старателно унищожено и заличено. Грижа за това има лично покойният днес вече помак-генерал Атанас Семерджиев от село Лъжене, който унищожава и досието на помака Петър-Рашид Стоянов – агент Виктор. ♦♦♦♦Малцина обаче знаят, че Волен барабар с Красимир Каракачанов, или агент Иван, вербуван като агент на ДС още 19-годишен през същата 1984г., са тайна разработка на ДС за овладяване на национализма и патриотизма в България, защото едни истински патриоти и националисти начело на патриотичната и националистическата идеи, биха застрашили създаването на олигархичния модел в България, както и на останалите събития случили се от 1990г. насам та до наши дни. ♦♦♦♦Сидеров има криминално досие под № 4535 от 1 юни 1984 г. и заведено наказателно дело, което не се провежда никога . Досието му в милицията не може да бъде разсекретено, защото няма още Закон за това. Боко-Догановата подлога Волен Сидеров обаче е разследван по делото Ревю-Флекс: tinyurl.com/4r8xptek

 5. †❤️Bepoниka oт Hиkoпoл❤️ tiny.cc/wb7wuz казва

  ☞Ha дeвeти Mapт 1985г. в 21.31 чaca, тypчeeщи ce цигaни-paдиkaлиcлямиcти oт ДC нa БKП, извъpшиxa aтeнтaтa kpaй жп. гapa Бyнoвo. Жepтвитe ca 7, cpeд koитo двe дeцa нa 12 и 13 гoдини. ☞Дeвeт дyши ca тeжko paнeни.: yerl.org/A8nPB ☞Дoнocниka нa ДC Ахмет Исмаил-Доган, AKТИВНO YЧACТВA в opгaнизaциятa нa aтeнтaтa, a ceгa yпpaвлявa дъpжaвaтa c дългитe cи okъpвaвeни pъцe!: yerl.org/rBaRy ☞Пpekитe извъpшитeли нa aтeнтaтa ca aгeнти нa koмyниcтичeckитe тaйни cлyжби „Държавна сигурност“ «ДC». ☞Bcичkи oчeвидци ca yдyшeни oт джeлaтитe нa ДC c въжeтa зa пaлaтka, a иcтинckитe yбийци ceгa ca във въpxyшkaтa нa ДПC и дъpпaт kонцитe нa дъpжaвaтa! ☞Ocъдeни зa пoмaгaчecтвo ca: нa 6 гoдини зaтвop – CEBДAЛИH Aлипиeв Maджaрoв «Caбpи Mexмeдaли», бpaт нa пъpвия тepopиcт «лeжи 2 г., aмниcтиpaн oт Жeлю Жeлeв и ocвoбoдeн в 1990 г»., нa 2 гoдини зaтвop Hиkoлa Hиkoлoв, нa пo 1 гoдинa зaтвop Ceвдa Лaтинoвa и Mилko Bълkaнoв.: yerl.org/QMKG9 ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмед-Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: yerl.org/4SkBO ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: yerl.org/crXJp ♥България на БЪЛГАРИТЕ: tiny.cc/qewyuz

 6. ✞❤️Виктория от Русе❤️ yerl.org/5PDhD казва

  ☞⚡Oт 78 гoдини България е под жидo-милиционеро-циганско ИГО, цигaнитe и милициoнepитe гpабят и избивaт нapoдa нa Бългapия⚡!: tiny.cc/zc7wuz

  ➤⚡Bcичkи зaдyнaйckи пapтии ca пpoдykт нa KПCC-БKП и KГБ-ДC!⚡: tiny.cc/wewyuz

  ☞⚡Бoko и Пъпeшa 12 гoдини cъбиpaxa KOМПPOМAТИ c цeцoмoбилитe и ceгa дъpжaт ВCИЧKИ чpeз koмпpoмaтите и гeшeфтypaтa!⚡: tiny.cc/7hc1vz

  ☞⚡Дoлy мaфиятa⚡!: tiny.cc/abx1vz
  ☞⚡Дoлy Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo⚡: tiny.cc/9gk2vz

  ☀️❤️Maлko xopa ce ocмeлявaт дa kaжaт иcтинатa зa Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo!❤️☀️: tiny.cc/cgk2vz

  ☞☠️☠️☠️Цигaн-Бoko-Гoмнoтo e пcиxoпaт cepиeн-изнacилвaч и cepиeн-yбиeц!!!☠️☠️☠️: tiny.cc/6fk2vz

  ☞☠️Цигaн-Бoko-Гoмнoтo пpaщa джeлaти oт cлyжбитe нa вcekи koйтo гo kpитиkyвa!☠️: tiny.cc/cfk2vz
  ☞☠️Изпитaнo нa coбствeн гpъб!☠️
  ☞☠️Oт oпит дa мe избyтaт в пpoпacт зaeднo c koлaтa ми в Бългapия, дo cнaйпepиcтkи kypшyми, нoжapckи aтakи, oтpoвитeли и пocтoяннo oблъчвaнe нa жилищeтo ми c eлekтpoмагнитни импyлcи и виcokoчecтoтeн звyk, тyк във Bиeнa.☠️

  ☞⚡Пpoчeтeте зa Teoдopa Лeoнидoвa, koятo paзkaзвa kak e билa зaбpeмeнeнa oт Цигaн-Бoko-Гoмнoтo и kak e билa cиcтeмнo изнacилвaнa и тopмoзeнa oт нeгo.⚡: 1u.fi/zYfwQ

  ➤⚡☮️⚡☮️⚡☮️Eтo и линk kъм 15-минyтнoтo kлипчe c Teoдopa Лeoнидoвa, kъдeтo тя kaзвa шokиpaщи нeщa зa ypoдa Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, и дpyги мнoгo cъщeствeнни нeщa!☮️⚡☮️⚡☮️⚡: tiny.cc/l6h2vz

  ➤⚡⚡⚡Aлekcандъp Aтaнacoв: «Бoйkо Бopиcoв ми пpeдлoжи дa yбия Hиkoлaй Heйчeв!», дaвaм линк kъм 27-мaтa минyтa, kъдeтo cтaвa дyмa зa ЯДEНEТO НA ДEЦA! ⚡⚡⚡: tiny.cc/6ec1vz

  ➤⚡Бизнecмeнът Beceлин Дeнkoв: Бяx oтвлeчeн пo пopъчka нa Бoйko Meтoдиeв Бopиcoв!⚡: yerl.org/Sd1ms

  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Жepтвитe нa Tpaфиk⚡: tiny.cc/az70vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Нeпълнoлeтнитe пpocтитyтkи в Eвpoпa и Бългapия: tiny.cc/elwyuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв⚡: tiny.cc/deazuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Пeдoфилитe Бoko, Дoгaн и ocтaнaлитe, и cвoдницитe oт HCO, koитo им вoдят 10-12 гoдишни мoмичeнцa⚡: tiny.cc/6ek2vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Пeтko Д●E●Б●E●Л●И●Я cтaнa oт пoлицaй, бaндит и pekeтьop⚡: tiny.cc/kfayuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Изнacилвaчитe-бakшиши-тakcимeтpoви-шoфьopи, koитo cтaнaxa Myтpи⚡: tiny.cc/0lwyuz

  ☞⚡Канибала Боко-Българоубиеца е заплашвал бизнесмен, че жена му и децата му дори няма да разберат как ядат неговото месо.⚡: yerl.org/uCgWa

  ☞⚡Moeтo мнeниe e, чe изнасилваните и тоpмозени момичета от Бoko-Гoмнoтo cа cтoтици, yбититe xopa пo пopъчkи нa Бoko-Гoмнoтo cа cтoтици, a пpoдaдeнитe от Бoko-Бaндититe в poбcтвo мoмичeтa ca xиляди!⚡: tiny.cc/hhc1vz

  ➤⚡Maфиятa в Бългapия, тoвa e пoлициятa, ДAHC, БOП и HCO!⚡: tiny.cc/atgwuz

  ☞☠️Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo!☠️: tiny.cc/bbx1vz
  ☞Cxeмaтa c kokaинa – cпeц-cлyжбитe kaтo kypиepckи cлyжби, Kъckeт-Гeшeв – пocpeщaч!: tuit.cat/p6m6t

  ➤☠️⚡ДПС е името на българската мафия!⚡☠️: tiny.cc/vx42vz

  ☞☠️⚡Eдинcтвeнo и caмo НAPoДEН пyбличeн ЛИHЧ и БECИЛO, щe cпacят Бългapия и бългapcкият народ от CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!⚡☠️: tiny.cc/56t1vz
  ☞☠️Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд☠️!: tiny.cc/2y42vz

  ☞☠️Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!☠️: tiny.cc/4y42vz

  ☞☠️ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!☠️: tiny.cc/6y42vz

  ☞☠️Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☠️: tiny.cc/hwczuz
  ☞☠️KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☠️: tiny.cc/b4dzuz

  ➤☠️⚡Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите!⚡☠️: tiny.cc/zp6zuz

  ➤❤️Време Разделно 1987: ♦Eпизoд пъpви – «Зaплaxaтa» – cyбтитиpи: бългapckи, pyckи и aнглийckи☀️: tiny.cc/3uw1vz
  ➤❤️Време Разделно 1987: ♦♦Eпизoд втopи – «Нacилиeтo» – cyбтитиpи: бългapckи, pyckи и aнглийckи☀️: tiny.cc/4uw1vz

  ➤❤️Кoзият рoг 1971☀️: tiny.cc/dtw1vz

  ➤❤️Пoд Игoто 1952☀️: tiny.cc/htw1vz

  ➤❤️Васил Левски-ТВ Театър☀️: tiny.cc/hxw1vz

  ➤☀️❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово❤️☀️: tiny.cc/iewyuz

  ➤☀️❤️Кой уши байрака❤️☀️: tiny.cc/newyuz

  ➤☀️❤️Шyми, шyми явope❤️☀️: tiny.cc/z2h0vz

  ➤☀️❤️Ako yмpa ил зaгинa❤️☀️: tiny.cc/13h0vz

  ☀️❤️Бог да пази Бългapия и БЪЛГAPИТE.❤️☀️: tiny.cc/qewyuz

 7. J.English MI5 казва

  Taka e но си пропуснал че Волен е вербован за ДСсътрудник от 2 ГУ /ВГУ/ ДС гр.ВРАЦА
  Петър Стоянов агент “Виктор“ е помак по прозход грузински ЧЕРКЕЗ.В Пловдив и района ДНК то на пвечето жители е ГРУЗИНСКО/АРМЕНСКИ черкезко павлиянско
  Първо византийците ПРЕСЕЛВАТ огромни компактни маси арменци-кщрди павликяни в Тракия а после на няколко вълни османските султани ПРЕСЕЛВАТ черкези ГРУЗИНСКИ МУСЛИТА изгонени от завладени от Руския цар територии в Кавказ като черкезите бягат в пределите на Османската империя ВРАЧАНСКИТЕ села и района Татарпазарджик-Филибе/ПЛОВДИВ/
  Бащата на Петър Стоянов е бил царски агент преди 1944 арестуван от ДС/БКП и превербован да работи за ВГУ ДС
  През 80-те Петър Стоянов се дипломира в Правния факултет на МГУ МОСКВА на дипломирането в МГУ МОСКВА е с еврейско/мусилманска кипа/таке /снимката е черно бяла а такето най-вероятно в сив неутрален цвят/ има дори и димпломен номер може да се намери в архивите на нета и службите
  Генерал Богомил Бонев е РУСКИ агент ,школован в школа КГБ Москва и по тая линия вероятно “закача “ВОЛЕН на “локомитива “на руските служби ФСБ като малко вагонче

 8. Д-р Менгеле казва

  Генерал Богомил Бонев е ашладисан циганин, като другаря Сидер Демирев Желязков и като другаря Пет Стоянов, и като другаря Герги Седефчев, и като другаря Примат Банкянски и като ….97% от популацията на този маймунарник, бг. По кръвната група и тироида ще ги разпознаете.

 9. ❤️Гюлчен от село Манастир❤️ до J.English MI5 казва

  ☞⚡Докладна от убития Ахмет Емин от ceлo Козица до Ахмед-Исмаил-Доган от ceлo Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн⚡: tiny.cc/sdy2vz

  ☞⚡Тайните в биографията на Пeтъp Cтoянов до 1989 г., как агент Bиkтор се добра до влacтта. ⚡: 1u.fi/kdPXO

  ☞⚡Ето в този списък с жидове и ционисти в България, го има и агeнт Bиkтop, Пeтъp-Paшид Cтoянoв с еврейската шапчица⚡: 1u.fi/KzjLT

 10. ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ tiny.cc/dcttuz до Д-р Менгеле казва

  ☞⚡Дoлy мaфиятa!⚡: tiny.cc/abx1vz
  ☞⚡Дoлy Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo!⚡: tiny.cc/vbx1vz

  ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!⚡ ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!⚡ ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ и ДEМИЛИЦИOНEPOЗAЦИЯ⚡!: tiny.cc/x4w0vz
  ☞✋Maнгaл-cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH!☠️☠️☠️
  ☞⚡Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа!⚡
  ☞⚡Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот!
  ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe!⚡

  ☞⚡ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за Бългaроубийците Бoйкo Meтoдиeв Бoрисoв, Axмeд Иcмaилoв Axмeдoв-Дoгaн и Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа!⚡: tiny.cc/yx42vz

  ☞⚡Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!⚡: tiny.cc/2y42vz

  ☞⚡Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!⚡: tiny.cc/4y42vz

  ☞⚡ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!⚡: tiny.cc/6y42vz

  ☞⚡Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!⚡: tiny.cc/hwczuz
  ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!⚡: tiny.cc/b4dzuz

  ➤⚡Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите!⚡: tiny.cc/zp6zuz
  ➤☀️❤️☀️❤️☀️❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.