Само в Narod.bg: Проф. Тодор Кантарджиев се стяга за кмет на София

2 7 543

Narod.bg отново предвиди събитията – натрупалият популярност покрай Covid ужаса проф. Тодор Кантарджиев вече говори като политик. Професорът е оглеждан като потенциален кандидат на ГЕРБ за следващ кмет на София, за което първо Narod.bg писа.

Очевидно идеята не е изоставена, защото „Катранджиев“, както го нарича Бойко Борисов, започна все по-политическа риторика.

„През тази година не се случваха само лоши неща. Махнахме маските, имахме сравнително спокойно лято по отношение на епидемиите. Я каква хубава есен имахме. Какво да се оплакваме? Стига сме се оплаквали“, това каза в предаването „На фокус“ по NOVA проф. Тодор Кантарджиев.

Реклама

„Народът се измори от различни приказки, от приказки без покритие и от откровени лъжи. На политиците много добре им дойде коронавирусът.

Първо трябва да се създаде някакъв страх в обществото и след това да решим проблема. И ето – проблемът вече е решен.

Не знам как я мислят тази работа някои политици, ама мисля, че трябва малко да поизтрезнеят. Трябва да говорят много въздържано, възпитано и да се опитат повече верни неща да казват.

Не мога да им кажа да спрат да лъжат, защото това е невъзможно“, така проф. Кантарджиев коментира политическата ситуация у нас.

2 Коментара
  1. Еха казва

    Тоз човечец не напразно се пули и кокори по тв-тата от сутрин до вечер. Политик щели да го правят. То и генерал Годжи май щяха да го предлагат за нещо си, но се разминаха работите. Явно е присвил устни презрително.

  2. Со керез казва

    Защо пък не, далеч по-забавен е от другарката Шаро-Фандъкова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.