Сигнал до Narod.bg: Крум Зарков купил евтин апартамент на пъпа на София, Сийка на Гешев замела скандала (ДОКУМЕНТ + разкрития)

3 21 331

Свидетели сме на покъртителна житейска драма, при която Крум Зарков неистово реве, че скандалът около срещата му с шестия живот на котето Ади е скалъпен от прокуратурата и е свързан във връзка с внесения от него законопроект за разследване на главния прокурор Иван Гешев.

Вероятно е така, но някак скрит остава фактът, че именно Гешевата прокуратура е замела скандала около жилището на Крум Зарков. Онова същото жилище, в което се разиграва драмата с кървавата котка, гей секс оргиите и скандали, за които пишат сайтове, с участието на Крум Зарков.

Онова жилище, за което в интернет намираме твърдения, че през есента на 2019 и началото на 2020 година Крум Зарков организира мъжки партита и купони, дефилирайки на политическата сцена с евтини сандали тип сабо,  проправяйки пътеката за левите среди и братята му по пол и ориентация Асен Василев и Кирил Петков.

Мрежата ври от коментари за това, че, прикрит зад депутатския си имунитет, Крум Зарков сваля дрехи и задръжки и се отдава на плътски удоволствия в новозакупеното почти без пари жилище на пъпа на София.

Последната седмица интернет се взриви от коментари за участниците в голите партита на Зарков и спряганите в тях Асен Василев и Радо „Прашката“ за времето, когато именно в този апартамент се пушела трева на воля.

Крум Зарков твърди по телевизията, че всичко е скалъпено и нагласено. Че всичко е заради исканата от него промяна, но мълчи като партизанин, което впрочем е и естественото му състояние, за връзката му с прокурора, който смачква преписката срещу него. Става въпрос не за кого да е, а за самата говорителка на Гешев – Сийка Милева.

Запознати с кулоарите на властта шушукат, че всъщност не малка заслуга за поста си на говорителка на Гешев и шеметна кариера, за която друг редови  магистрат би се мъчил петнадесет години, има Крум Зарков, който често си хортувал със Сийчето и не само.

Далечната 2020 година, когато Софийската районна прокуратура смачква сигнала на Кирил Икономов за гей оргиите и скандалите на припозналия се като новия Христо Иванов – Крумчо, вярната му Сиийка Милева смачква преписката на Специализирана прокуратура, която касае същото това свърталище на Содом и Гомор в гр. София,  бул. „Дондуков“, № 25.

Вероятно Милева не се е облажила само с поста на говорител на главния, но семейство Заркови я подплатяват добре предвид стандарта, който поддържа. Няма как нормален магистрат да повярва на нелепите измислици на Крум Зарков, че през 2019 година може да бъде закупено жилище на пъпа на София, което да е остойностено на 1107 евро квадратния метър.

За Сийка знаем защо, но въпросът е поради каква причина Гешев мълчи! Дали не е вярно това, че всъщност той и Крум Зарков имат добри отношения, които прикриват зад медийните скандали.

Реклама

Явно всички са навързани като свински черва.

Narod.bg се сдоби с документите, издадени от Сийка Милева, с които тя оправдава Крум Зарков и приема за нормално да си депутат и да купиш апартамент на пъпа на столицата за мижавата сума от 1100 евро на квадрат, по-евтино от гараж в „Овча купел“.

Интересно е твърдението на Крум Зарков, че намира гей свърталището, в което убива котката на Мая Нешкова, чрез обява в интернет, и то от италианския гражданин Масимо Алеоти.

Narod.bg поставя няколко въпроса:

1.            Защо Сийка Милева отказва да образува производство срещу Крум Зарков за съмнителната сделка?

2.            Защо Иван Гешев не е осъществил контрол над подчинените му прокурори за престъпното им бездействие, свързано с делото за убитата котка на Мая Нешкова?

3.            Защо Иван Гешев мълчи за „Апартаментгейт“ на Крум Зарков и смачканото дело от хубавата Сийка?

Докога прокуратурата ще прикрива зависимостите си с депутати и политици, какъвто е случаят с Крум Зарков? Надяваме се Иван Гешев, Сийка Милева и Крум Зарков да дадат публичен отговор на неудобните за тях въпроси.

Ето и документа, с който Сийка замела под килима скандално евтината сделка на настоящия правосъден министър:

3 Коментара
 1. Кадир Кадир казва

  Родата на Крум Зарков е от помачорския град ВЕЛИНГРАД
  Бабата на ЗАРКОВ някоя си КАСАБОВА/на турски КАСАБ-МЕСАР,коляч/била от ВЕЛИНГРАД и била МСАЖИСТКА в санаториума във БАНКЯ София,Като масажистка с добрите си умения спечелила сърцето на ДС генерал Леонид Кацамунски за когото се омъжила
  Явно ЗАРКОВ е наследил гените и дарбите на бабата помачорка-масажистка и желанието да масажира голи МЪЖКИ тела

  Помачорите имат силно увредено ДНК /по турско и след това омешването и онождането с 1-ри,2-ри братовчеди и братовчедки е било ЧЕСТА практика сред изолираните планински села което е довело до много генетични дефекти във бъдещите поколения.Генетичните дефекти се проявяват в ДНК малоформации,проблеми с хипофизата и щитовиднате жлези ,олигофрени изявена ХОМОСЕКСУАЛНОСТ и ,садизъм и лошо отношение към животни и хора./

  СИЙКА МИЛЕВА е от помачорския град ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ и съшо има рода корени от ВЕЛИНГРАД.СИЙКА е зодия ЛЪВ /жените зодия ЛЪВ са хипер сексуални,много ебливи и потентни и не се задоволяват с 1 партньор.Чест се впускат в би-секс генг бенг оргии с мъже и жени/

 2. Кадир казва

  Крум Зарков по майина линия е от помачорския гр,ВЕЛИНГРАД
  Баба му КАСАБОВА випМАСЖИСТКА в санаториумаа Банкя където се запознава с ДС генерал Леонид Кацамунски
  Младия ПОМАЧОР зодия “Скорпион“/зодията на ексцентричните и первезни СЕКС маниаци / ЗАРКОВ си признава че кат малък много обичал да чете романите на ХРИСТО КАЛЧЕВ и особено романа “Тайния живот на една ПОМАКИНЯ“ където Калчев описва СЕКС похожденията оргиите на една смолянска помакиня с мъже и жени

 3. Д-р Менгеле казва

  Кадирчо, касаба не идва от касап. Касаба на турски означава малко селце, паланка с десетина къщи.
  И моля, не се заблуждавайте с това „помак“, „шоп“, „капанец“ и пр. Такива етноси НЯМА.
  Османската империя набъчква територията на България, и Балканите, с индийско/испано/марокански мигранти (средата на 16в). Родопите не правят изключение.
  Сори, но в началото бяха биологията и генетика, след това етносите, религиите и адвокатите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.