Само в Narod.bg: Ето го котето на Мая Нешкова – 11-годишната Ади пострадала от ръката на Крум Зарков (СНИМКИ + ЕПИКРИЗА)

0 15 229

Ексклузивно в Narod.bg – наш репортер се сдоби със снимки на котето на Мая Нешкова, което пострадало от ръката на правосъдния министър Крум Зарков при съседски скандал през 2020-а!

Снимки на котката след челния сблъсък с Крум Зарков

Заедно с кадрите, които цензурираме, източник на Narod.bg предостави и епикризата на котката – 11-гошишната Ади, която е приета за лечение с отпадналост, липса на апетит и „куцота в преден десен крак”.

Писаната е изтърпяла хирургична обработка на абсцес, което става ясно от медицинските документи.

Цялото лечение на котката е отнело 12 дни.

Според информацията, която Narod.bg ексклузивно публикува, певицата Мая Нешкова и съпругът ѝ Кирил Икономов отглеждат общо 9 котки и 4 кучета в апартамента си от 380 кв. м, намиращ се на бул. „Дондуков” 23 в София.

Целият екшън е описан в документа:

Реклама

Ето какво е разшифрованото обяснение, което Зарков дал пред ченгетата през 2020 г., когато станал инцидентът:

„Часът е полунощ в събота срещу неделя. Чувам силен трясък на входната врата. Вижда се силует на мъж зад нея и аз отворих, за да видя какво се случва. Отваряйки вратата, в коридора ми се втурна котка. Очевидно животното е било заклещено между вратата и подплашено започна да скача из целия апартамент.

Катери се по стените, бута мебелите. В дома ми живеят двете ми деца. Синът ми на 6 г. спи в легълцето… За да не скочи в креватчето на малкото ми дете на 1 г. и 6 месеца, аз хванах котката с ръце, при което тя започна да ме хапе и дращи.

Документът показва, че Мая Нешкова напълно законно отглежда 9 котки и 4 кучета в просторния си апартамент от 380 кв. м

Ръцете ми обилно кървяха, когато изнесох котката извън апартамента. В този момент се събуди съпругата ми, която се стресна от това да ме види посред нощ, облян в кръв.

Държа да подчертая, че вината не е моя“.

Очаквайте само в Narod.bg какви са пораженията по самия Крум Зарков след срещата от третия вид с котката Ади

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.