Аржентинският Бойко псува с 200, ядоса Стоичков

0 14 197

Аржентинският Бойко Борисов – Лионел Меси показа, че може да псува не по-зле от Бойко Борисов. Международната общност и медиите по земното кълбо бяха шокирани от тържествените псувни на световния шампион по случай спечелването на титлата и по случай оттеглянето на оттеглянето от спорта.

Меси обясни:

„Не съм велик политик като Бойко Борисов, но и аз мога да вкарвам с 200! И аз мога да тегля благословии на най-високо ниво, при това моите псувни имат доста по-голяма пенетрация“ – още не може да свали адреналина Аржентинският Бойко.

„Пенетрация не го разбирайте в циничен смисъл, да ви вземат мътните, карамба, триста дяволи!! Това е термин от маркетинга, ама няма да ви го обяснявам, мама ви шашава!“ – по симитлийски изрази радостта си шампионът.

***

НА ЛЕЛИН ЕЗИК

Легендата Христо Стоичков побесня, когато разбра, че са се навъдили сума претенденти за короната му на Псувач Номер 1 в света.

„И на български, и на испански няма кой да се мери с мене по тая част, да ви @*@***@€$§*Е€Е*В€В*Е!“ – изкърти няколко мивки легендата.

„Хаста ла баста, мамен си джаста, команданте! Аз на самия Бойко Борисов съм го бутал в устата, това е документирано!“ – ядоса се Камата и отиде да снима 15 реклами за хазарт, че се изнерви.

„Това ми е нещо като шопинг терапия – обясни Стоичков. – Рекламите на хазарт също са вид храчка в лицето на обществото, от която ми олеква и се умиротворявам, все едно съм пратил всички на майна си Райна. Аз рекламирам болест. Печеля пари от пристрастяването на хора към наркотика на хазарта. Вълнуващо е, птичка му лелина!“

Гениалният режисьор, екзорсист и Z-пропагандон на Народа Богоносец Никита Михалков също е голям псувач, но той го прави интелигентски, живописно и великодържавно. Последно му се наложи да попсува заради европейските санкции, които му бяха наложени персонално заради човеконенавистна пропаганда и разпалване на омраза.

Реклама

Мишките от Европейския съюз наложиха санкции на огромния творец и исполин на духа, като му отнеха огромна вила в Тоскана, 12 хектара лозя и много други имоти в скапаната, разложена, извратена Европа.

„Аз съм човек на духа и гражданин на велика държава, да се задавят с руски орган дано! – не крие огорчението си творецът. – Материалното не ме интересува, но това са мои лични територии, частица от моята Русия, имоти спечелени с кървав труд! Знаете ли колко мобилизайчета съм пратил в машината за кайма на Путин?

Знаете ли колко народ ми гледа фъшкиите по телевизора и се умилява на канибалските ми предавания, пълни с маниакални фейкове, конспирации, художествени лъжи и чиста отрова?

Аз съм си плюл на цялата творческа биография и все едно никога не съм снимал филми за трагедията на сталинската епоха, сега възхвалявам новия сталинизъм и възпявам новите репресии.

Това е гигантски духовен товар и непосилен труд, а сега ми отнемат тия имущества, кръв от кръвта ми и плът от плътта ми. Ах, да ви го набогонося, червеи жалки, сексуални подлеци и негодници!“

В заключение Михалков пресъздаде на руски част от знаменитата вулгарна поема за Симитли:

Солнце греет, дождь идёт,

В небе радуга блестит.

Жуй кокосы напролёт,

Ешь банан мой, Симитли!

Публикация на в. „Сега”

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.