Смях в Narod.bg! Ал Йо бесен на „Луфтханза“: Паднаха ми в очите! Окръгленият евродепутат измисли „марокански език“

3 11 275

Окръгленият евродепутат Александър Йорданов се изложи за пореден път с пост във фейсбук, в който нападна германския авиодиспечер „Луфтханза“ и за капак измисли нов език – марокански, видя Narod.bg.

Ал Йо е бесен, че не успял да се прибере в София навреме и изля гнева си в смехотворен поток на мисълта, вижте го:

Тази вечер, както всеки четвъртък след края на сесията в Страсбург, трябваше да се прибера у дома, в София. Да, ама не. Пълен хаос на летището във Франкфурт. Десетки отложени полети и един от тях е този до България. Защо, поради каква причина, никой не обяснява или просто германците се правят на утрепани лисици. Вървят слухове. Основният – поредната стачка на алчните за пари служители на Луфтханза.

След дълго чакане на предълги опашки се оказва, че утре първо трябва да летя за Париж, а от там с Божията помощ да се прибера в България. Отсядам в хотел до аерогарата.  Минерална вода няма, вечеря няма. Хотелът е четири звезди. Наблизо имало пицария. И заедно с още двамца несретници – евродепутатите Асим Адемов и Иво Христов, се насочваме към нея.

Но там изненада: отново опашка. Народ от цял свят – кой тръгнал за Канада, кой се запътил на майната си от Китай, кой чака ред за известна само нему дестинация. И всички искат да не лягат гладни. Пълен хаос. Срам за Луфтханза и Германия.

Реклама

Паднаха ми в очите. И бирата „Пауланер“ не ми оправи настроението. Очаква ме ставане утре рано в 4.00 часа. И надеждата, че ще стигна до летище „Шарл де Гол“.

А иначе вчера цял ден валя сняг в Страсбург. Но никой не почисти нито улици, нито тротоари. Все едно няма община, няма кмет. И естествено- хаос в движението, транспортът закъснява. 

Затова пък снощи до среднощ се носеха давашки възгласи в града: едни френски граждани празнуваха футболната победа на Франция, а други и също френски граждани, псуваха на марокански на поразия (всъщност, в Мароко говорят арабски език, б.ред.).

И замеряха със снежни топки коли, автобуси, витрини на магазини.  Сутринта по кръстовища и тротоари – поледица.

С една дума –  ЕВРОХАОС. Затова сега в хотелската стая си мисля, че най-после  ние, българите, трябва да се научим да ценим доброто, когато го срещнем у нас. И да не бъдем вечни черногледци. Защото за два дни ги видях и германците,  и французите. Открих им бол кусури. Лош пример – също. Но светът, скъпи приятели, е пъстър и нееднозначен. Има трески за дялане. Нека бъдем по-силни и от еврохаоса! Лека нощ!

3 Коментара
 1. ББАЛКАН казва

  ТОЗИ И КОСТОВ УНИЩОЖИХА АВИОКОМПАНИЯ „БАЛКАН“ ЗАРАДИ ИНТЕРЕСИТЕ НА ЛУФТХАНЗА И ЕР ФРАНС. СЕГА ЩЕ ТЪРПИ НЕУДОБСТВОТО.

 2. щуцера казва

  на този капут – да го набия на майка му в гъзъ -там от където е излязъл този идиот

 3. многознайко казва

  Добър ден господин Йорданов!!!
  От колко годинки се угоявате в Брюксел???Сега ли разбрахте истината и за Германия и за Франция и за авиолиниите им.И аз като Вас пътувам само в бизнес класа,ама това отдавна няма никакво-ама никакво значение?Предложиха ли ви копенсаторна безплатен рент а нар-не-неали,безплатно хапване за причиненото неудобство-не.
  Е?Питам тогава-какво имате в устата?Що не го кажете там където трябва-в Европейския парламент.Ама и там са едни несретници и празноглавци като вас дето не знаят защо седят там.Всички там/а и тук/ сте един дол дренки-гледате само на вас да ви е ОК и много се радвам,че сте го есетили сега и на собствен г@з,ама какво от това.А пропо не знаех че се прибирате всяка седмица в София.Билетчето колко струва?Я погледнете!?С тая разлика,че аз плащам от джоба си,а вашето е от народната пара…………Изедници!Поне едно решение да бяхте взели като хората,а то все плява.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.