Бойко Рашков разкова шайката: На шефовете в ГЕРБ не им трябва имунитет, имат си главен прокурор

3 16 525

„Това са спекулации, което чухме от Гешев, който в момента и както винаги с охота приглася на ГЕРБ. ГЕРБ го постави на поста, той все още се чувства задължен заради това, както и неговият предшественик.“

Това заяви в ефира на bTV народният представител от „Продължаваме промяната” Бойко Рашков.

„Някои от ръководството на ПП ГЕРБ не се нуждаят от имунитет, защото си имат главен прокурор. На мен не ми е известно да има наказателно производство, по което да имам качеството на свидетел. В публичното пространство се тиражира, че свидетел отказва да съдейства на Прокуратурата. Извършва се проверка по нещо, което съм казал по една телевизия“, поясни Рашков.

Реклама

„Прокуратурата чрез изказването на главния прокурор продължава да твърди, че няма никой над закона и всеки трябва да го спазва. Лично аз съм съдействал в най-голяма степен за разкриването на онези обстоятелства, които са от значение за АМ „Хемус“, добави още депутатът от „Продължаваме промяната”.

Бойко Рашков допълни, че пари са дадени, а магистрала не е строена:

„Няма обективни причини за това. Строила се е с пороци, без план, без проекти, без разрешение, без нищо. Гешев трябва да е примерът как се спазва законът и е трябвало своевременно да започне разследване. Той няма смелостта и куража да разследва своите благодетели от ГЕРБ – може би това е причината.“

3 Коментара
 1. Нетфликс казва

  ГЕШЕВ награден от милиционерите от правния факултет на БСУ -с награда “ДЖОВАНИ ФАЛКОНИ “
  СМЯХ в ЗАЛАТА

 2. Обектив казва

  Гешев е спасителя на бай Ганя от Банкя. Ако беше там, където се полага заради: цигари, боклуци, пожари, Чакъра, Ало Ваньо, Ген. Тонев, Цветков, коли, с 200, двете каки, Барселона, пътища, избори,Мата Хари, Кремиковци, ЦСКА, огради,миграция, кюлчета, евро, убийства, медии…Ами щяхме да имаме правителство. А сега с радост и умиление ще чакаме в Коледната нощ излъчване от Банкя, под изкуствен сняг, политическото джудже да ръси тинтири минтири,ала бала, и като един футболен гигант ще ни финтира с библейски притчи и квартални мъдрости. Весели празници!

 3. Дедо Пене казва

  Всички, които гласуват за ГЕРБ и Бойко са по-прости от него по презумпция! Нима има нормален българин да иска да е с интелект на Пожарникаря? Само тези, които участват в кражбите на ГЕРБ гласуват за него!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.