РЕШЕНО: ПП иска кабинет с премиер Николай Денков

1 4 471

Николай Денков – бившият министър на образованието в правителството на Кирил Петков, ще е номинацията на „Продължаваме промяната“ за премиер.

Реклама

За втория мандат партията на Кирил Петков залага на академик след избора на ГЕРБ на този пост да издигне професор Николай Габровски.

Академикът-химик влезе като експерт в правителството на Промяната. След това поведе депутатска листа и в момента е на първия ред в парламента до своите лидери. Той е един от хората, които лансират в политиката Кирил Петков, предаде 24 часа.

1 Коментар
  1. Ceнзop казва

    Денков е партиен човек и силно зависим от БОКо (от турското БОК = екскремент, лaйнo)! Ако Герджиков и Габровски са първа производна на БОКо, то Денков е негова втора производна! Беше настанен от БОКо за зам.мин. и шеф на „Фонд Научни изследвания“, чрез който се разгепват стотици милиони на година за „наука“ без да му е правена финансова ревизия! Дори с преразпределянето на пари от този Фонд Денков си купи съветската партойно-парична титла „акад.“! За компетентност на Денков в управлението въобще не може да се говори! Може като химик да има някакви постижения, макар че поне от десетилетие не се е занимавал с химия, а с партийно поръчково преразпределение на бюджетни милиони и пари по линия на Сорос! ПП наивно смятат, че е приемлив за БОКо като негов зависим човек и ГЕРБерстите ще го одобрят! Така Денков ще е поредния клоун в цирк „Професори, доценти, академици и д-ри“ на „ген.лейт.“ „доц.“ „д-р“ „инж.“ БОКо от Българската Клептоманска Партия (БКлП)!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.