След разследвания на Narod.bg: НАП погна Красимир Дачев

1 11 461

Справедливостта ще възтържествува – сенчестият приватизатор Красимир Дачев, който бе главен кримигерой в серия разследвания на Narod.bg, при които осветлихме скандални факти за бизнесмена, вече е клиент на Националната агенция за приходите (НАП).

Оказа се, че директорът на НАП Борис Михайлов е сезиран с множество факти и обстоятелства, касаещи работата на известния български бизнесмен Красимир Банчев Дачев с ЕГН 500222****, които пораждат съмнения, че прикриват и/или осъществяват различни схеми за финасови и стопански злоупотреби, машинации, противозаконни и корупционни сделки в особено големи размери, пране на пари, тежки нарушения на финансовото и данъчното законодателство в това число фрапантното разминаване между официалните доходи на Дачев и декларираните от него притежания на милиони в пари и различни имоти в България и в чужбина.

Реклама

Бизнесменът, който е и заместник-председател на УС на Българската търговско-промишлена палата, е забъркан в действия и схеми, които ощетяват сериозно държавата и обществения интерес като цяло и нямат място в съвременното българско общество.

На експертите в НАП са предоставени конкретни данни и факти за периода 2017-2020 г., от които се пораждат основателни съмнения за корупционни сделки и схеми, организирани от Красимир Дачев, съставляващи тежки данъчни и финансови нарушения, които налагат извършване на пълно и всестранно изследване на тези факти в рамките на комплексна данъчна ревизия на предприемача, тръгнал като дясна ръка на сенчестия бос Исмет Шабан – Стария Фатик.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ само в Narod.bg

1 Коментар
  1. Оставете човека казва

    Оставете човека, не върши нищо лошо! Оставете го на мира, той поне създава работни места за хората и работи, полезен е за обществото и за хората!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.