Парламентът като бардак: Депутат от ПП си взе миска за съветник (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

2 14 797

Бившата „Мис Обзор“ 2018 Джесика Гюмишева се оказа нещатен сътрудник на един от най-богатите депутати – Владимир Табутов от „Продължаваме промяната”.

Табутов добре се е ориентирал, смеят се в социалните мрежи

Решението на депутата да вкара танцьорка в НС буквално подпали социалните мрежи, където оприличиха парламента на бардак.

„Тя е пети курс студентка по право в Нов български университет – отличник е“, обясни решението си Табутов. Джесика му помагала в подготовката на въпроси в Народното събрание.

Реклама

Защо обаче е избрал точно сливналийката?

„Мина през изборен процес, който пък беше проведен от моята компания“, заяви Владимир Табутов. „Назначавахме юристи. Имаше двама човека, които бяха назначени. Имах нужда някой да ми асистира – прецениха, че това е правилният човек.“

Дали това, че е хубава, е повлияло на избора му?

„Не знам. Колегите ми я препоръчаха и се доверявам на моите колеги от бившата ми компания“, обясни депутатът от ПП, основният бизнес на когото е в сферата на енергетиката. Само годишният дивидент, който е декларирал, е 2.9 млн. без другите му доходи.

2 Коментара
  1. Курви и криминали казва

    Тоз Табутов-Набутов е ЧИСТА МАНГУСТА.

  2. Черкезкьой казва

    Що оня плешив ШРЕК ГЕШЕВ да си има цял ХАРЕМ с яки готини изрусени женки/като Сийка Милева/ пък ВЛАДИМИР ТАБУТОВ да няма миска за сътрудник черкезка от Обзор

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.