Тунингованата Николинка от ГЕРБ лъже, че е във властта – разходи новия нос до Риад

2 14 881

Тунинг гордостта на ГЕРБ Николина Ангелкова в момента се излага на среща на министрите на туризма в Саудитска Арабия, където се представя за длъжностно лице, макар отдавна да се е разделила с всички държавни постове.

За измамата алармира известната Лияна Панделиева.

Ето какво разказва журналистката:

Ангелкова беше кофти министър на туризма от ден първи и така завърши туристическите си попълзновения от името на държавата. Дали?

Реклама

Всъщност – не!

Николина Ангелкова се е уредила с поредна екскурзия – този път на среща на министрите на туризма – в Саудитска Арабия, където се представя за…зам.-председател на Комисия по туризъм в българския парламент.

Ама тя не е дори депутат – ще кажете. Не е! Вярно е, че не е! Това обаче не пречи на Ангелкова и новия ѝ нос да се намърдат на екскурзийка и тя да не се обади на организаторите, че няма какъв да го дири на форума от името на българската държава.

Тоест нито председателят, нито зам.-председателят на Комисия по туризъм от парламента отиват на срещата, защото там е Николина. Истинският ни министър е поставен в положение да се преструва, че е в реда на нещата от името на България в Рияд да се пъчи самозванка.

Кадрите от „преди и след“ не променят явлението Ангелкова. А тя провежда официални срещи от името на българската държава!

Пинокио и барон Мюнхаузен, взети заедно, пасти да ядат!

2 Коментара
  1. J.Emglish MI5 казва

    Джейсан Стейтам се оплакал на приятели актьори че няква BLOODY UGLY BITCH от България(Николинка Ангелакова) го сваляла и искала SEX от него даже му подарила ЗЛАТНА МАСКА на тракийски вожд но той учтиво избягал с 300 като я видял и даже ходел индийска врачkа в Лондон да му лее куршум против уроки а маската подарил на Бритиш музееум

  2. Со керез казва

    Носа ремонтирала, а конският сурат – кога?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.