На крива ракета…: Киро откраднал изборите от Корнелия – започва съдебно дело

1 7 099

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ и бивш премиер Кирил Петков обяви от трибуната на Народното събрание, че ще заведе дело за клевета срещу зам.-председателя на парламентарната група на БСП Георги Свиленски.

Причината е, че по-рано днес Свиленски обвини Петков, че е „откраднал изборите“ и е обещал на социалистите да им позволи да манипулират машините, ако се откажат от хартиените бюлетини.

Реклама

„Дадох ви възможност да поправите една грешка, която мисля, че вие несъзнателно сте направили. Но с вашето изказване сега аз мисля, че вие сте готов да излъжете хората в тази зала.

Следващата седмица ще подам иск срещу вас, както подадох и срещу г-н Борисов. Всеки, който лъже за толкова важни неща, трябва да понесе своята отговорност и българският съд ще бъде арбитър за продължаване на тази тема“, заяви Петков.

През август Петков заведе дело за клевета и срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов заради обвиненията, че е взел пари от посредници и комисиони от доставките на газ.

1 Коментар
  1. Schatz казва

    Свиленски го гледах, просто си е един лъжлив манипулатор. Седи до поличката на крушовската магарица и заедно двамцата ще катурнат скоро БСП у канала. Радостин Василев прочете становище на младежкото БСП, а и се говори, че регионалните им партийни организации не одобряват ръководството на Нинова. Преврат и ги сваляйте тези ретроградни комунисти и руски подлоги.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.