Ботьо, кажи си: Коя е опасно близката ти Ивелина, омазала проверка на Десислава Иванчева?

1 11 941

Ковчежникът на Бойко в Столична община Ботьо Ботев може и да гони 80-те, но още се вдъхновява от красиви дами.

Подвизаващият се като експерт в отдел „Вътрешен контрол” бивш полицай, за когото източник на Narod.bg разкри, че е купил апартамент в Равда за 20 000 лева от фирма на Митьо Очите, е опасно близък с Ивелина И., бивша секретарка на кмета на район „Искър”, вече покойник.

След кончината на покровителя ѝ Ботьо Ботев я назначил в своя отдел на прилична заплата, но момата отказва да ходи на работа, чуди се общинар пред Narod.bg.

„Ако се появи въобще, е към 11 ч., около 14 часа си тръгва, това е целият ѝ работен ден. Ботьо я пази, затова Ивелинчето си развява байрака без никакви санкции. Защо пенсионерът на Бойко е толкова загрижен за палавницата, можем само да гадаем”, подсмихва се общинарят.

Реклама

За капак опасно близката му тупалка е в постоянни отпуски, които дори не обявява в „Човешки ресурси”. За една календарна година едва ли има повече от 2 работни месеца, подчерта информаторът ни.

За да е пълен ужасът се оказва, че Ивчето си има съпруг, който също работи в Столична община, – в дирекция „Здравеопазване”, където се занимава в обществените поръчки по строителството и ремонти на болници и детски градини.

Дамата от офиса на Ботьо Ботев дотолкова е повярвала в своята незаменимост, че се хвалела пред колегите как джипът й БМВ бил за „много повече от 50 000 лева”, както и че притежава апартаменти в Приморско и Велинград.

Завидното финансово положение на Ивелина И. обаче не кореспондира с професионалните ѝ качества – когато трябвало да направи проверка на кв. „Младост” станало ясно, че изобщо не разбира какво работи.

„Именно заради нейната некадърност докладът след управлението на Десислава Иванчева не беше приет – просто не успя да го защити”, поднесе новина източникът на Narod.bg.

Въпреки всичките безобразия Ботьо Ботев продължава да е старши експерт във „Вътрешен контрол”, реално началник на отдела няма вече 3 години, нарочно не се и прави конкурс, така реално той дърпа конците, макар че няма право да го прави, вдига рамене общинарят.

1 Коментар
  1. Д-р Менгеле казва

    Редактора, обнови си ти коленете. Аз проблем със ставите НЯМАМ. И никой в родата до 100г.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.