Удар на Narod.bg: Ковчежникът на ГЕРБ Ботьо Ботев язди общински коли до апартамента в Радва, купен от Митьо Очите

0 11 035

Ковчежникът на ГЕРБ в Столична община Ботьо Ботев е в преразход с километри и над 300 литра гориво на месец със служебните коли, които ползва, което .

Източник на Narod.bg разкри, че гонещия 80-ака бивш полицай с титлата старши експерт в отдел „Вътрешен контрол” и мисия за борба с корупцията (поне по документи), навъртя огромен километраж всеки месец.

Причината е, че личното назначение на Бойко Борисов редовно пътува със служебните автомобили до морския си апартамент в Равда, за който се твърди, че му е продаден на безценица –  за смешните 20 000 лева, от фирма на наркобоса Димитър Желязков – Митьо Очите, за което писа първо Narod.bg.

Реклама

Наш източник потвърди, че колите на Ботьо Ботев често дремят в сервиза заради честите удари, които понасят в ръцете на възстария спец на Бойко. „Когато го хване срам да прави колата си в служебния сервиз, я кара при негово протеже, което я прави без пари, само и само да не се разбере за ПТП-то”, обясни информаторът ни.

Естеството му на работа не отговаря на километрите, които изминава – къде ходи, е обект на проверка, категоричен е общинарят пред Narod.bg.

На този фон е важно уточнението, че служителите на общината разполагат с карти за градския транспорт, докато Ботев троши колите в път до Радва.

Очаквайте нови разкрития за връзките на Ботьо Ботев със засукана колежка, прибрана от администрацията в район „Дружба” – само в Narod.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.