Сигнал до Гешев: Губернаторът със 100-те бона рушвет Минко Ангелов овладява ключови агенции, защо?

1 10 837

Областният управител на Хасково Минко Ангелов, срещу когото има сигнал, че покровителства канал за парфюми от Турция срещу 100 бона рушвет на месец, се опитва да овладее няколко държавни агенции през информационните регистри, така че да има пряка достъп и възможност да манипулира данните в тях.

За скандала с мафиотски привкус алармира пред Narod.bg униформен източник от МВР-Хасково, който твърди, че прокуратурата странно бездейства по темата.

Освен, че контролира пограничната област Хасково, в която е най-важният вход към ЕС – ГКПП „Капитан Андреево”, инженерът от ВИХВП се напъва да завладее IT системите на ключови агенции, за да може да пипа данните им за свои неясни цели.

Предвид дългия му опит в компютърния бизнес достъпът до регистрите на държавните структури може да има непредвидими последствия с криминален характер, убеден е източникът на Narod.bg.

Реклама

Ако успее, губернаторът и бивш депутат ще получи пряк достъп до стоките на вход-изход на граничния пункт. Така Минко Ангелов вече няма да се нуждае от подкупни митничари за вкарване на акцизни стоки, например, които да претендират за пай от корупционната баница.

А и сам ще дирижира наличната в регистрите информация, така че никой няма да разбира какво реално се случва на браздата. Това, от друга страна, намалява и рискът от пробойна с някой внезапно пропял за далаверата граничен служител.

Губернаторът със спорен морал е в IT бизнеса от далечната 1993 г. Минко Ангелов има фирма за търговия с компютърна техника – „Компютър Консулт“ ЕООД, която се разследва за участие в нагласени обществени поръчки в различни ведомства.

Т.е., областният управител на Хасково не страда от липса на ресурса да осъществи пробив в регистрите на държавните институции. А това вече е от компетенцията на прокуратурата.

Очаквайте нови скандални разкрития за хасковския деребей Минко Ангелов само в Narod.bg.

1 Коментар
  1. ⛔➖⛔✌️Cлaвeнa Toчeвa✌️ казва

    …¸¸¸…††††††…¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, гнyceн мaзeн CATAНA oт ceлo Xepakoвo, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, ДAЙ БOЖЕ ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA! ..¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸. ✞Амин✞…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.