След удар на Narod.bg: Калинка на ГЕРБ спешно легализира незаконните коли на Инспекцията по труда в Добрич (ГАЛЕРИЯ)

2 13 477

Временно изпълняващият длъжността директор на Регионалната инспекция по труда в Добрич – калинката на ГЕРБ Галин Николов, е разпоредил устно незаконно движещите се по пътя автомобили на инспекцията на минат незабавно годишен технически преглед.

Мълниеносното решение дойде само ден, след като Narod.bg освети факта, че служебните автомобили вече трети месец се използват за командировки из цяла Добруджа в нарушение на правилата – без годишен технически преглед, задължително оборудване и зимни гуми.

Така поредното „куцо пиле“ на вечните кадровици на ГЕРБ-Добрич – бившата депутатка Даниела Димитрова и спорната личност на мъжа й – нотариусът Юлиян, призна напълно фактите, публикувани от сайта ни.

Кандидатът за титуляр на длъжността директор на Регионалната инспекция по труда не само не спазва законите и правилата, но и поставя в риск живота и здравето на подчинените си. При това – овластен да санкционира точно за същите нарушения фирмите и институциите.

Реклама

След като колите на РИТ-Добрич чакат да приключат с годишния преглед, възниква нов въпрос – откъде временният шеф Галин Николов е намерил средства да плати за прегледите?

Както и да снабди със зимни гуми автомобилите на инспекторите?

Интересно е да се знае дали има разрешение за извършване на този разход от началниците в София. Ако го е имал отпреди, защо чак сега разпорежда автомобилите да минат годишен технически преглед?

Ако е превъзбуден от уверенията на вечните кадровици на ГЕРБ в Добрич – одиозната фамилия Димитрови, че след няколко дни ще е титуляр, като нищо се е разпоредил всеки шофьор да плати от себе си и някога да „си оправят сметките“, поясниха източниците на Narod.bg.

Грешките от високомерие и некомпетентност се връзват една след друга. Единственото полезно в случая е, че шофьорите няма да плащат глоби за служебните автомобили, виновник за които е Галин Николов.

Проверка на Narod.bg установи още, че на 14 ноември Галин Николов е бил на дело в Районен съд – Тервел. Едва ли маститият кандидат-шеф е пътувал дотам с такси, защото разполагаме и с номера на колата, с която е бил, и с факта, че тя няма сертификат за технически изправен автомобил, който е с номер СА 14 81 НН.

Т.е., Галин Николов директно е газил закона, като е ползвал неизправен автомобил.

Можем само да гадаем на фона на демонстрираната пълна незаинтересованост и некомпетентност от страна на парашутиста от ГЕРБ в какви мащаби ще се развие неговата некомпетентност и незачитане на законите, ако бъде назначен за титуляр на длъжността.

2 Коментара
  1. Инспектор казва

    Ангеле много си умен. С публикуване на номерата на служебните ви автомобили сам си издаваш авторството на сигнала и че въобще не ти се нрави инспекторската работа и че искаш пак да си директор за да си назначиш още некомпетентни Гербаджии. Защо не кажеш как април месец си прекарал служебния автомобил СА1480 НН през ГТП без същия да е в движение и без да излиза от гаража.

  2. Инспектор казва

    Колко интересна статия. Сега всички работодатели ще си запишат номерата на колите им. Обаче една кола липсва СА1480НН къде ли е. А може би кандидатът за директор и автор на сигнала Ангел Петков знае. Я го питайте как е прекарал април 2022 тази кола през ГТП без да излиза от гаража.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.