Narod.bg до прокурор №1: Цеко Минев дава заем на БЛС да купи фалирала фирма на… Цеко Минев (ДОКУМЕНТИ + СНИМКИ)

2 19 057

Narod.bg подава сигнал до главния прокурор Иван Гешев за съмнителен борч на Българския лекарски съюз (БЛС) от Първа инвестиционна банка, в която акционер е бизнесменът Цеко Тодоров Минев.

Сделката е подписана от председателя на БЛС д-р Иван Маджаров

Публикуваме и документи, подписани от председателя на Управителния съвет Иван Маджаров, според които БЛС приема предложението на „Първа инвестиционна банка“ АД да финансира закупуването от лекарския съюз на 100% дружествените дялове от капитала на новоучредено еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД), което е във фалит е и на… Цеко Минев, категоричен е лекар от съюза пред Narod.bg.

Реклама

Целта на сделката, чрез която с борч професионалната лекарска организация, в която членуват над 32 000 специалисти в бяло, купува фирма на банкера, е в дружеството да бъдат апортирани имоти на съюза. Става дума за сделката по придобиване на сграда за „Дом на лекаря“, намираща се в София на ул. „Доспат“ №2, от БЛС.

Редакцията на Narod.bg предоставя документите на обвинител №1, който може да се самосезира и направи обстойна проверка на цялата сделка, която вони на корупция.

2 Коментара
  1. Lucid & Ferrous казва

    Този мангал Цеко, не се заблуждавайте от сините очета, подстрижката и имотите му по света и у нас, а вж. ТИРОИДА, та този криминал китайците отдавна щяха да го разстрелят! Ние не сме китайци и не чак толкова придирчиви – само конфискация на ЧОРИБЕТО на криминала..

  2. Стоян Ц. Даскалофф казва

    Иван Вазов предвидливо е написал цяла ода за чорбаджи Цеко, но тя се отнася с 200 и за всичките днешни “Цековци-милионери“ в сегашна България. Одата се нарича “Грамада“ и третира как са постъпвали на времето с чорбаджийте изедници….Отнася за минумум 95% от днешните чорбаджии милионери, дето от скромност все не могат да се сетят или спомнят как са “спечелили“ първия си милион!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.