Връзкар в Narod.bg: 80-годишният Ботьо Ботев заловен да хърка в Столична община

1 19 417

Изживяващият се като топ полицай авер на Бойко Борисов в Столична община – Ботьо Ботев, поради напреднала възраст е тотално извън кондиция, но продължава да заема благ пост въпреки нулевия си коефициент на полезна дейност, чуди се източник на Narod.bg от „Московска“ 33.

Преди ден гонещият 80 лазарника милиционер, за когото Narod.bg алармира, че си е купил апартамент на първа линия в Равда срещу смешните 20 000 лева от фирма на подземния бос Димитър Желязков – Митьо Очите, е заловен да хърка като юндолска мечка в кабинета си на първия етаж в сградата на Столична община.

Реклама

Сащисаните служители заварили пенсионираното ченге да издава зловещо ръмжене на стола с клюмнала глава, при това на отворена врата. Така всеки преминаващ покрай кабинета му, съседен на зам.-кмета по направление „зелена система, екология и земеползване“ Десислава Билева, се стреснал от буботенето на дълбоко спящия на работното си място бай Ботьо.

„Тоя човек отдавна не става, след няколко месеца ще стане на 80 години, но ГЕРБ още го хрантути с пост в отдел „Вътрешен контрол“.

Достатъчно посетители на общината станаха неволни свидетели на блажената дрямка на Ботьо Ботев, на всички ни е ясно каква работа върши бившият полицай, въпросът е защо не я върши вкъщи, а на „Московска“ 33 срещу тлъста заплата“, пита информаторът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. многознайко казва

    Този никога не е имал КПД-даже и като действащо ченге по червено време.Прост и тъп милиционер.Та така-той не е такъв от вчера ,а от край време.А колкото до афенитета на Бойко към него…..сещайте се-нали беше шеф на отдел“убийства“бачо ви Ботьо…….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.