Калинка на ГЕРБ беснее в Инспекцията по труда – Добрич! Вижте безобразията на Галин Николов (CНИМКИ)

2 15 703

Протеже на вечните кадровици от ГЕРБ в Добрич – бившата депутатка Даниела Димитрова и мъжът ѝ Юлиян, рискува живота на подчинените си с неизправни автомобили. На кого да се оплачат хората, след като нарушителят Галин Николов е шеф на Инспекцията по труда (ИТ), пишат читатели на Narod.bg, които готвят сигнал до прокуратурата.

Галин Николов е чистокръвна калинка на ГЕРБ. Въпреки спорната си компетентност за заеманото място, връзкарят е временно изпълняващ и демонстрира абсолютна увереност, че конкурсът на 7 декември му е в кърпа вързан, пишат източниците на Narod.bg.

Самонадеяният и безотговорен парашутист, устремен към началническото кресло, дори не се старае да изпълнява служебните си задължения.

Всеки ден гербопитекът командирова свои работници из цяла Добруджа по проверки, въпреки че е наясно, че служебните автомобили не са минали задължителния годишен технически преглед и не са снабдени с нови гуми – според изискването поне с 4 мм грайфер.

Грозната практика, която застрашава здравето и живота на служителите в Инспекцията по труда, продължава повече от 2 месеца. Николов вероятно е спокоен, защото когато пътните полицаи разберат, че колите са без годишен технически преглед и с гуми-галоши, административните наказания ще са за шофьора, не за собственика на колата, т.е., шефът на ИТ.

Реклама

Галин Николов рискува живота на хората без никакви скрупули, и точно толкова безочливо изпълнява всички задачи, поставени от депутатския съпруг Юлиян Димитров да мачка и санкционира малък и голям бизнес със солени глоби, категорични са нашите читатели от Добрич

Абсурдно е, но в случая се пита на кого да се оплаче потърпевш от условията на труд по местоработата му, след като шефът на Инспекцията по труда с лекота гази правилата и закона?

Ако, обаче, в документооборота на Инспекцията по труда в Добрич все пак е запазен сигнал за състоянието на автомобилите и въпреки това опасната практика продължава – Галин Николов рискува да отговаря за извършено престъпление.

Името на гербопитека нашумя още през април т.г., когато беше ясно, че кадровиците на ГЕРБ-Добрич – Даниела и Юлиян Димитрови, залагат на него за шефското място в Инспекцията по труда.

Същият е бивш служител на МВР, неуспешен адвокат на свободна практика и юрист консулт на Инспекцията. Много е интересно каква точно финансова мотивация получава семейството, за да лобира за хора с подобен дефицит на потенциал. Сами можете да предположите какви други нарушения, застрашаващи здравето и живота на служителите, може да спретне Галин Николов, след като бъде назначен за титуляр.

Предишният „успех“ на семейството ГЕРБ-кадровици беше директорът на РЗОК-Добрич. На 7 февруари т.г. като такъв бе представен д-р Добромир Филипов от Варна. Лобистите определено бяха пропуснали, че протежето им е осъждан.

Задължително е, когато кадруваш, да имаш истински специалисти. Сега разсейките на ГЕРБ пробутват хванати „от кол и въже“ калинки, готови да платят, за да получават заплати и облагодетелстване от шефските места, завършва сигналът до Narod.bg.

2 Коментара
  1. Инспектор казва

    По интересното е че 5 години докато управляваше инспекцията Гербопитека Ангел Петков който е автор на сигнала и също ще участва в конкурса за директор, нито веднъж нямаше сигнал че лично той управлява служебните автомобили в почивни дни и потроши единия от тях, който седи неизползваем в гаража. Идете и проверете СА1480НН. А сега Гербопитека и компания са се активизирали да саботират конкурса.

  2. Ivan Ivanov казва

    Не знам за кой е нагласен конкурса, но е факт, че няма избран. Тези хора по върховете на Инспекцията по труда, които избират директори сами се отричат от г-н Галин Николов в едно с г-н Ангел Петков. Конкурсът е без приключил без назначение, защото никой не се е справил успешно. Сега моля да обясняват как един дългогодишен директор на Инспекция по труда Добрич в лицето на Ангел Петков (активно участващ в изборите за ГЕРБ) не се е справил успешно с конкурса и как г-н Галин Николов, избран за временно изпълняващ длъжността директор на „Инспекция по труда“ Добрич от същото това ръководство не се е справил също с конкурса. След като никой от явилите се кандидати вкл. и гореспоменатите кандидати не се е представил успешно на конкурса големият въпрос за обикновения човек остава- как се управлява в последните години въпросната институция в гр. Добрич?
    https://www.gli.government.bg/sites/default/files/upload/documents/2022-12/14.-izvlechenie-okonchatelni-rezultati-za-kachvane-na-sayta_1.pdf – линк за приключвне на конкурса.
    Чл. 47. Ако никой от явилите се кандидати не се представи успешно, комисията отразява това в протокола по чл. 44, ал. 1, като конкурсната процедура приключва без класиране.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.