Само в Narod.bg: Ето за кого е гранатата, подхвърлена в кола на бул. „Цар Борис III” – Стоимен Белязания

0 27 265

В сряда, 9 ноември, софиянец откри граната в колата си и подаде сигнал в полицията. Инцидентът стана в локалното платно на столичния булевард „Цар Борис III“, като сигналът за зловещата находка е подаден броени минути след 10 ч. сутринта.

Мястото Бе отцепено от полицията. Предстои изясняване на случилото се, предаде БНР. И толкоз – повече никаква информация.

Докато МВР „изясни” ситуацията, Narod.bg осветли кой е получателят на гранатата – оказа се, както можехме да предположим, съвсем неслучаен човек – Стоимен Врагов, известен още като Белязания.

Реклама

В сводките на МВР фигурира като доставчик на коли за добре облечените бизнесмени от подземния свят. Автоапашът върти схеми с коли на ръба на закона, че и отвъд него. Въпреки че от години е на мушката на разследващите, досега Белязания все успява да се измъкне.

Затова пък една голяма част от автомобилите с немски регистрационни табели, шофирани в България, са доставени на клиенти с негово посредничество, разкри преди време „Уикенд“.

Запознати казват, че повечето лихвари, наркобарони, сводници, а също и т.нар. ДДС източвачите се движат с автомобили, които Белязания внесъл от чужбина при много изгодни условия.

Мераклиите за луксозна кола броят не по-малко от 100 000 лева, като очакват Врагов да им я внесе от чужбина. Според запознати за въпросният господин работят и посредници – комисионери, които му набират заможни клиенти, като дават пред тях гаранции, че всичко ще бъде наред с доставката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.