БРУТАЛНО видео: Кирил Петков натикан в черна „Волга” във Воронеж

0 30 097

Кирил Петков се хвали, че е бил ръководител на проекти в Русия. Той обяснява, че като пристигнал там, руснаците го посрещнали като в гангстерски филм от 80-те и го натикали в черна „Волга“. Това става ясно от негово интервю направено през 2007 година, три месеца след като се прибира в България, за предаването „НЕносталгично“ по несъществуващата вече телевизия „БНТ СВЯТ“.

Останалият в историята със сваляне от власт с вот на недоверие български премиер се хвали, че е работил в Канада и Белгия, а от Брюксел си тръгнал, за да участва в сделки за над 100 милиона в Русия. Покана за това му прави неговият „гуру“ Тери Бърт.

„Той ми се обади и ми каза „Кирил отново дойде времето да работиш за мен“. Причината да го направи беше, че искат да инвестират над 100 милиона във фабрики в Русия“, обяснява разпалено той.

По думите му веднага се вдигнал с цялото си семейство и заминал за Торонто и оттам към Русия, където инвестирал с канадци във фабрика за замразени картофи във Воронеж за „Макдоналдс Русия“.

Реклама

Пристигането си във Воронеж той описва като кадър от филм от 80-те години, познати най-вече на киноманите с гангстерските сцени – още от самолета бил вкаран в черна „Волга”, с която влязъл в града като на парад…

Петков се върнал в България, след като завършил „Харвард“. Това направили и още шестима българи. Той се среща с Асен Василев, който е представен като предприемач , който се занимава с „травъл бизнес“ – софтуер за продажба на самолетни билетни (бел. ред. именно за това няколко години по-късно срещу него се води дело за измама.

Василев не е осъден, защото успява да постигне извън съдебно споразумение с бившия си съдружник.

Видеото ТУК

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.