Нова патерица на ГЕРБ: „Спаси София” става партия

1 5 989

Неправителствената гражданска организация „Спаси София” на Борис Бонев, до момента щедро обгрижвана финансово от ГЕРБ, обяви, че ще се регистрира като политическа партия.

„Преди 14 години започнахме като трима съмишленици, които повярвахме, че и от нас зависи в какъв град живеем. Израстваме, ставаме все повече и даваме ясен сигнал, че сме готови да поемем отговорност за решаване на проблемите на София“, написа Борис Бонев – кандидат-кмет на София на местните избори през 2019 г. и общински съветник в Столичния общински съвет.

Реклама

„Време е да осъществим идеите и решенията за София, които предлагаме вече толкова години. Местните избори наближават и ние сме готови да поемем отговорност за управлението на нашия град“, подчерта Бонев, който вероятно ще бъде кандидат-кмет на София за изборите през следващата есен.

Бонев вече заяви, че има качества да бъде кмет на София и вижда „Продължаваме промяната“ като потенциален партньор, без да спомене нищо за настоящите си приятели от ГЕРБ, с които има няколко сключени договори, по които прибира колосални суми всеки месец.

1 Коментар
  1. Lucid & Ferrous казва

    БожеЙ, имали по-малоумен народ в Европа от нашия?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.