Чудо в Narod.bg: Жената на Христо Иванов си купила апартамент с гараж в Белгия за… 2737 лева! (ДОКУМЕНТИ + СНИМКИ)

4 23 461

Съпругата на Христо Иванов – Йорданка, си е купила най-евтиния апартамент с гараж в Белгия! Според декларацията на лидера на ДБ, подадена пред КПКОНПИ, жена му е придобила жилище от 75 квадрата за 2444 лева и гараж 16 кв. м за 293 лева, видя Narod.bg.

Общата стойност на имотните придобивки е 2737 лева, колкото струва един диван в ИКЕА…

Йорданка Иванова е съвместен докторант в Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски” (България) и Vrije University Brussels (VUB).

Темата на нейната докторска дисертация е относно GDPR и неговото взаимодействие с големите данни и изкуствения интелект, като разглежда по-специално предизвикателствата, поставени от тези нови технологии за основните права и свободи на субектите на данни и (не)съвместимостта на тяхното използване с основни принципи за обработка на данни (напр. справедливост, свеждане до минимум, ограничаване на целта, отчетност и др.).

Реклама

Иначе Данчето се оказа бизнесдама с нюх за евтините имоти – белгийски апартамент за 3 бона с почерпката…

След нашата публикация на редакционната поща се получи мейл с опровержение от партията на Христо Иванов „Да, България“, според който цитираната от нас сума не е за придобиване на апартамент + гараж в Белгия, а за месечния им наем. Ето пълния текст:

До редакцията на “Narod.bg”

Настояваме да свалите публикацията със заглавие “Жената на Христо Иванов си купила апартамент с гараж за …2737 лева!”, защото изложеното е невярно. Цитираните стойности от декларацията на г-н Христо Иванов пред КПКОНПИ не са за придобиване на жилище и гараж, както се твърди, а са стойности за наем на апартамент и гараж. 

В раздел 1.2. “Чуждо недвижимо имущество” ясно е посочено, че съпругата на г-н Христо Иванов е “ползвател” на посочените апартамент и гараж в този раздел 1.2. на декларацията. 

Освен, че е необходимо да свалите публикацията, настояваме да публикувайте опровержение, в което да представите фактите такива каквито са. 

Пресцентър на Да, България

4 Коментара
 1. многознайко казва

  Не е зле.За тия пари и аз искам,поне три броя,ама с гаражчета ако може,че там е тегаво паркирането.А бе Иванов,как ги правиш тия работи бе?Уж си юрист…ма ме съмнява вече.Да вземем да проверим и твойта дипломка-кво ша кажеш?
  Сега КПКОМПИ ще те емне,ама не се притеснявай-ще бъде дълга и отегчителна проверчица,после 10-15 години производство пред съда….и така.До пълно забвение.
  Ама Гешев ако се спретне,може и да ускори процедурата или да те остави на дългата каишка.Ама ако е оправен ще побърза,че като му вкараш твойте реформи в съдебната система……..

 2. Поручик Ботушефф казва

  ПЛЯМПАМЕ СИ, НО КОРУПЦИЯТА СИ ВЪРВИ НА 200 И ХИЧ НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА НАШИТЕ КОМЕНТАРИ !

 3. Lucid & Ferrous казва

  Кога ще получа компенсацията по лихвоточките от жил.влога ми от 1976г.? Като не съм ромски турчин или ромски българин нямам ли право да имам дом в територията България? Ъ?

 4. Савина казва

  Лъсват схемите и около Иванов вече, че то е ясно, че ги има

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.