Копейкин, и рублите са от чужбина!

1 4 771

Партия „Възраждане“, чийто лидер Костадин Костадинов е широко известен с прозвището „Копейкин“, предложи налагане на гражданска смърт за всеки, получавал финансиране от чужбина.

Законопроект за регистрация на чуждестранните агенти, внесен в четвъртък от 19 т.нар. възрожденци, предвижда всеки гражданин или „юридически субект“, който през последните пет години е получил от чужбина повече от 1000 лв. годишно на каквото и да е основание, да бъде регистриран като чуждестранен агент.

На него ще му бъде забранено да извършва каквато и да е дейност „по оказване на влияние върху всяка част от обществеността в България по отношение на вътрешната и външната политика“ и т.н.

Това, разбира се, е тъпо. Да оставим настрана фактът, че законът е копи-пейст на мракобесния такъв, произведен от слугите на Путин в руската Дума и доближил ситуацията в Русия до тази в Северна Корея.

Реклама

Извън това всички западни фондации водят стриктен публичен отчет за това къде и за какво е отишло всяко евро, подарено от нейните дарители. За разлика от рублите, които се изливат тайно към подобни на Копейкин проксита, за да прокарват влиянието на Русия в България и по света.

Елеонора Митрофанова например е била дълги години директор в „Россотрудничество“, органът на Руската федерация, под чието прикритие се прокарват руските интереси.

Според доклад на американското разузнаване през последните 7 години руските служби през свои фондации са налели тайно повече от 300 милиона долара в различни страни, като са подпомагали партии в страни от Балканите и Азия.

Дали ако подобен закон би бил приет, първите потърпевши от него не биха били именно руски проксита като Копейкин и подобните му в България?

Защото нали помните какво каза бившият говорител на кабинета „Петков“ – има едни, дето се продават срещу 4000 лева на месец да прокарват руските интереси. Тайно вярно, но пък колко да е тайно?

1 Коментар
 1. Троянски кон казва

  Трудно е да си представи човек като Костадинов работил уредник в МУЗЕЙ на минимална заплата да ИМА КЪЩА за 2,5 МИЛИОНА лева с изглед Варненското езеро и да основе СТРУКТУРИ на политическа партия ако няма СПОНСОРИ и ГРЪБ за това
  Приближения до ДПС бизнесмен ХРИСТО КОВАЧКИ е един от тайните СПОНСОРИ на Копейкин
  А ДПС са “троянски кон “ на РУСИЯ
  РУСИЯ захранва с много денги ДОГАН през контрабанда с руски петрол през порт Росенец Бургас/Доганбейово/
  ДОГАН захранва РУСКИ фирми през издълбаването на порт ВАРНА/цели 300 МИЛИОНА ЛЕВА дадени на РУСКО-Белоруски фирми да дълбаят порт Варна за да влизат Кораби с ИТАЛИАНСКИ БОКЛУЦИ за ДПС ТЕЦове на Ковачки -ДОГАН/
  2-ия във ПП “Вьзраждане“ ЦОНЧО ДОНЕВ е на хранилка на про Руската групировка Т.И.М
  Т.И.М-имат сериозни инвестиции в Русия имат закупени активи Националния превозвач на РУСКАТА автономна област Татарстан /Еър Татарстан/ и Банката на Татарстан
  Това НЯМА как да стане ако Т.И.М не са гъсти и в тесни контакти с ФСБ и ГРУ Москва

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.