Братът на ДПС лидерката Атушка Маркова – Дейчо Митничаря, спипан в далавери (ЧЕТВЪРТА ЧАСТ)

0 12 367

Компрометираната лидерка на ДПС за Петрич и Сандански Атушка Маркова е пуснала сериозни връзки, за да спаси брат си Деян от дисциплинарно уволнение за далавери по границата.

Източник на Narod.bg от Петрич разкри нови подробности за безобразията на Атушка, която под партийното крило на Движението за права и свободи прави каквото си ще, засега безнаказано.

По стара ДПС традиция регионалната лидерка уредила 35-годишния си брат Деян като митнически служител на ГКПП „Кулата” без конкурс. Любопитен факт е, че познатият като Дейчо Митничаря връзкар нямал и ден трудов стаж, преди да се намърда на браздата.

Още по-фрапиращото е, че в югозападния град Деян е известен със своята страст към комара и всякакви хазартни игри.

Пак съвсем в каноните на ДПС Дейчо Митничаря бил спипан да върти далавери, но властната му кака отново го спасила и Диян бил преместен в митническата дирекция в Благоевград с висяща заповед за дисциплинарно уволнение.

Реклама

Източникът на Narod.bg не скри, че Атушка, на базата на позициите си в ДПС, прави всичко възможно да опази добре платената работа на своя брат.

Нашият информатор потвърди, че Деян е уволнен от бившия шеф на Агенция „Митници” Георги Костов, но след няколко телефонни обаждания, можем да си представим от кого, го възстановява на служба.

От три седмици братчето на Атушка Маркова е преместен в Благоевград, макар че има заповед за дисциплинарно уволнение. Оттогава Дейчо Митничаря се укрива, като си е извадил болничен лист.

Пред познати връзкарят, който участвал в секционните комисии на всички избори, се похвалил, че до месец ще се върне на работа и ще последват уволнения.

Очаквайте продължение, за да научите на кои хора в МВР Атушка Маркова разчита да я спасяват в трудни ситуации – само в Narod.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.