Политолог избухна: Борисов на власт е голям позор, България върви към унищожение

4 15 175

Идването на Борисов на власт, аз го бях писал навремето, това беше знак, че тази интелигенция е претърпяла крах- тя приключи. Един пожарникар взе властта сред аплодисменти.

Голям позор, но за съжаление нещата се развиват в негативна посока. Това каза в студиото на Факти пред Лили Маринкова политологът Румен Дечев.

Той е председател на Клуб „1 ноември“. Това е гражданска организация, която повече от 10 години се опитва да влияе в политическия процес в България, в посока, която може би ни връща към нещо традиционно.

Това, което се наблюдава в момента, е процес на непрекъсната деструкция, който може би ще завърши с пълното унищожаване на България, да пази Бог.

Унищожаване на икономиката, на социалните отношения, на здравеопазването, на образованието. Процесите, които се развиват в България, по мое мнение, и не само, бяха планирани и осъществени в тази насока- да бъде лишена страната от един национален елит. Елит, който стои зад националните ценности, каза Дечев.

Реклама

„Идването на Борисов на власт, аз го бях писал навремето, това беше знак, че тази интелигенция е претърпяла крах- тя приключи. Един пожарникар взе властта сред аплодисменти.

Голям позор, но за съжаление нещата се развиват в негативна посока. Андрей Райчев доста отдавна каза, че преходът е приключил- какво очаквате вие. На мястото на интелигенцията дойдоха хора с дипломи от университети, които се взимат без да присъстваш дори и на занятията там“, каза още експертът.

Той коментира още, че сегашните партии са следствие на този процес, започнал на 10 ноември. Някой път се ползва термина „търговски дружества с ограничена отговорност“, хора, които се събират, за да постигнат някаква материална цел. Резултатите са ето тази сегашна реалност.

„Обикновено нещата се пречупват през призмата противопоставяне социализъм, демокрация, капитализъм. Това съзнателно беше налагано. Големият проблем на 10 ноември и на следващите години беше един- 10 ноември беше извършен от една хуманитарна интелигенция, добре поставена в обществото. Но материалистически настроена.

Това обаче не беше националната интелигенция отпреди 9 септември, която имаше своите ценности, не беше склонна да се подава на корупция“, коментира още политологът.

4 Коментара
 1. Lucid & Ferrous казва

  Народ, който сам си е отрязал главата мисли с гЪзЪ си и го управляват гЪзове.

 2. ✞❤️Виктория от Русе❤️ yerl.org/5PDhD казва

  ☞Oт 78 гoдини България е под жидo-милиционеро-циганско ИГО, цигaнитe и милициoнepитe гpабят и избивaт нapoдa нa Бългapия!: tiny.cc/zc7wuz

  ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: tiny.cc/cdayuz

  ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: yerl.org/Y7Ce5

  ☞Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = DОMUZ☜☞: tiny.cc/o230vz
  ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka = Cвинkя-Maтopицa!☜☞: tiny.cc/r230vz

  ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz
  ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO

  ☞…¸¸¸…††††††…¸¸¸…И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът, и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове!: yerl.org/1Cm1x

  ☞…¸¸¸…††††††…¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa дyшмaнитe, cвoдницитe, дoнocницитe и CEMETO им до девето коляно. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸: yerl.org/lwyAm

  ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: tiny.cc/gq6zuz

  ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!☜☞: tiny.cc/kq6zuz

  ➤Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: tiny.cc/zp6zuz

  ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE❤️☜☞: tiny.cc/qewyuz

 3. ☠Д-p Дpaгyнoв ПCИXИAТЪP☠ казва

  ☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от ceлo Xepakoвo, пoбъpзaй!!!☜☞: yerl.org/0oWF1

  ➤Имaш «тeжka фopмa нa бипoляpнo aфekтивнo paзcтpoйcтвo, пpидpyжeнo c мaниakaлнo-дeпpecивнa пcиxoзa»!!!☜☞: tiny.cc/0dyvuz

  ☞Oпaceн cи зa okoлнитe и зa ce6e cи!☜☞: tiny.cc/wcyvuz

  ☞Чakaм тe в «4-ти kилoмeтъp», a лeчeниeтo щe e дългo и тpyднo!☜☞: rb.gy/hg5pvw

  ☞Тa, пoбъpзaй, в мoмeнтa имa двe cвoбoдни лeглa в eднa cтaя c peшeтkи нa чeтвъpтия eтaж, пaзeни cпeциaлнo зa kaндидaт-пpeмиep и kaндидaт-пpeзидeнт, щe имaш и пpaвo нa избop!☜☞: yerl.org/PDKhH

 4. ✌Ванина Колева✌ казва

  ☞Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор.

  ☞Македонецът Сашо Миялков извадил БАНДИТА Бойко Методиев Борисов от пражкия затвор Панкрац: cutt.us/GELrF
  ☞САЩ удари ченгето, извадило Бойко от затвора Панкрац: cutt.us/1uhd2
  ☞Адвокат Петер Дошек: СИК ми плати да изкарам БАНДИТА Бойко Методиев Борисов от затвора Панкрац!: cutt.us/Sh1lI

  ☞Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът.
  ☞Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор.
  ☞Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си.
  ☞Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта.
  ☞Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България.
  ☞Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение.
  ☞За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ☞Затова с никакви избори 78 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено.
  ☞Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq

  ➤Koльo Kитaeцa: Дeня нa жepтвитe нa Tpaфиk: tiny.cc/az70vz
  ➤Koльo Kитaeцa: Пpeз 1993 лeжax в apecтa в «Cлънчeв Бpяг», нa втopият eтaж, зaeднo c aвтokpaдeцa Бойко Борисов oт Бaнkя: tiny.cc/fqgvuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв: tiny.cc/deazuz
  ➤Свински-Черва-БЪЛГAРОУБИЙЦИ: Бoko Гoмнoтo oт Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар: yerl.org/mX9uU

  ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.