Копейката Костадинов с таен офис в парк хотел „Москва”, вързан с руското посолство? (ВИДЕО)

6 13 555

Таен офис в столичния парк хотел „Москва” е отворил Костя Копейкин, разкриха източници на „Уикенд”. Шефът на проруската партия „Възраждане” е засичан няколко пъти седмично да се ползва за дискретни срещи специално наето помещение там.

В стайчето често са забелязвани да влизат и хора от разположеното в съседство посолство на Русия. На пръв поглед всичко изглежда напълно невинно.

Дипломатите първо пристигат в едно от заведенията, уж за да изпият сутрешното си кафе. На тръгване хората на Владимир Путин вместо към изхода, небрежно се отправят към офиса на Костадинов, който вече е вътре.

Правилата на конспирацията се спазват и след края на срещата. Копейкин и гостът му дипломат никога не си тръгват заедно, разказват запознати.

Реклама

За любовта на Костадин Костадинов към парк хотел „Москва” се разбра от клип във фейсбук в навечерието на изборите на 2 октомври.

На него се вижда как Костадинов излиза от парадния вход на хотела, а снимащият го подкача с репликата: „Здрасти, Копейка”. Вместо да отмине, политикът отвръща нецензурно и псувайки на майка поздравилия го гражданин.

Според конспиратори, от подземията на парк хотел „Москва” минава таен тунел, чиито край излиза в руското посолство. Твърди се, че той е прокопан още при строителството на сградата, но и до днес се ползва от бизнесмени или политици, които искат да посетят инкогнито посолството.

Зад гърба на Костя Копейкин е парк хотел „Москва“…

6 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА НА МАКС казва

  В САН МАРИНО ИМАТ ВИСОКА ПЕРПЕНДИКУЛЯРНА СКАЛА, ЗА ДА ХВЪРЛЯТ ПЕДЕРАСТИТЕ ОТТАМ.

 2. ДИЯН ПИЧА казва

  ТРЪГВАМ С ТЕБ НА ЕКСКУРЗИЯ„ МАРИАНЧЕ !

 3. КАЦЛА казва

  НИТО ЩЕ ЧУЯТ ЗА НАС„ НИТО ЩЕ НИ ВИДЯТ ПОВЕЧЕ НЕБОГОЛЮБИВИТЕ ХРИСТИЯНИ. ФАКТ !

 4. JENNY FROM THE BLOCK: WHY NOT.... казва

  ДА, ДА, ДА – СТАНИ, ЛАЗАРЕ !

 5. МАТРЕШКА казва

  КРЕПОСТ ВЫВ КРЕПОСТ ВЫВ КРЕПОСТ !

 6. Пешо казва

  Е, това НОВИНА ли е?!?!?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.