Мисис Копейкина откри луксозен детски център (СНИМКИ)

4 90 517

Половинката на Костадин Костадинов от „Възраждане” Велина – мисис Копейкина, с която уж са разведени, но живеят заедно, е горда собственичка на луксозна детска занималня, показа проверка на „Уикенд”.

Образователен център „Дарба” отваря врати преди няколко месеца, предлагайки на родителите във Варна място, където да оставят децата си след края на учебните часове. Естествено, услугата струва стотици левове на месец.

„Всички деца са добре дошли да посетят нашия център – пространство, където могат да подготвят уроците си, да напишат домашните си или просто да прочетат любима книжка, да нарисуват картина”, рекламира новият си бизнес половинката на проруския политик, прочул се с прозвището Костя Копейкин.

В промотирането на занималнята през социалните мрежи се включи и лидера на „Възраждане”. Костадинов обаче пропуска да обяви, кой е собственик на детски център. Вместо това, Костя Копейкин влиза в ролята на загрижен политик.

След гневна тирада за проблемите на образованието и недостигащите места за целодневно обучение в училищата, Костадинов дава и своето решение. Вместо обещания за законодателни промени, които да решат проблема, русофилът насочва своите фенове към частната занималня на своята половинка.

„Тъй като много хора във Варна ме питаха за добра за добра занималня, съветвам ги да се обърнат едно прекрасно място и чудесно улеснение за работещи родители в центъра на града.

Ако търсите индивидуален подход, помощ в подготовката на уроци, домашни, проекти и език за вашите деца, то занималня „Дарба” е точно за вас”, написа във фейсбук Костадинов.

Публикацията му моментално бе споделена от стотиците фалшиви профили, които „Възраждане” ползва за пропаганда в социалните мрежи. Както можем да се досетим, в нито една от публикациите не бе уточнено, че прехвалената занималня е собственост на половинката на партийният вожд.

Реклама

Всеки осмелил се в коментар да посочи тази дребна подробност, моментално е блокиран и заклеймен като гаден нацист и провокатор.

А иначе, няма спор, че условията в детски център „Дарба” са добри. Занималнята на Велина Костадинова се е разположила в огромно помещение в центъра на Варна, чиито пазарна цена е минимум 4-5 хиляди лева на месец, обясняват брокери.

От снимките във фейсбук страницата на център „Дарба” става ясно, че просторните стаи са оборудвани с чинове, помагала и техника за десетки хиляди левове. От къде половинката на Коста Копейкин е намерила пари за тях, остава мистерия. Все пак, фирмата й „Дарба Бъдеще”, чрез която върти занималнята, е с капитал от едва 5 лева.

Парите няма как да са дошли и от Костадин Костадинов, който според последната си декларация пред КПКОНПИ има едва 13 000 лева спестявания. За сметка на това трябва да връща близо 200 бона банков кредит за огромната си къща с впечатляващ дизайн в елитен затворен комплекс край Варна.

Половинката на Копейкин Велина също едва ли има огромни спестявания. Преди да подхване частен бизнес, тя е работи като детска учителка. Както е известно, заплатите на възпитателите не са такива, че да позволят натрупване на солидни спестявания. 

От друга страна, Велина отглежда сама и двете си деца, след развода си през 2018 г. с Костадин Костадинов. Още тогава, опоненти на „Възраждане” заподозряха, че развода е фиктивен, а целта е да се скрие рязкото забогатяване на семейство Костадинови.

Както е известно, лидерите на партиите всяка година декларират доходите и имуществата си пред КПКОНПИ – както своите, така и тези на свързаните с тях лица – съпруги, съпрузи и т. н. При развод това изискване отпада. Може би е случайно, но скоро след раздялата Велина се сдобива с два огромни апартамента във Варна, а произхода на средствата за тях остава тайна.

Още тогава противници на „Възраждане” се усъмниха, че парите идват от партийната субсидия. Според множество твърдения, от там са и парите за покупката на луксозната къща на ергена Костадин Костадинов. Копейкин от своя страна обича да се хвали, че проверките за харченето на субсидията не са открили нищо нередно. Обяснения за имотите на половинката си обаче не дава.

Костадинов не крие, че отново се е събрал с майката на двете си деца Велина. Наскоро шефа на „Възраждане” споделяйки тяхна обща романтична снимка от зората на връзката им, на която написа послание „За теб”, а в коментарите под кадъра поддръжниците му им пожелаха дълга любов и семеен живот.

4 Коментара
 1. казва

  Тавариш ! …Тавариш Капейкина ! …каква я Ms. ил Mrs. !!
  …нищо де – то из ХубаваВарна все още Има Родове на Белите !

 2. ✞❤️Виктория от Русе❤️ yerl.org/5PDhD казва

  ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: yerl.org/Y7Ce5

  ☞Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = DОMUZ☜☞: tiny.cc/o230vz
  ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka = Cвинkя-Maтopицa!☜☞: tiny.cc/r230vz

  ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz
  ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO

  ☞ⒽⒾⓉⓁⒺⓇ koйтo «интeгpиpaшe» мaнгaлитe-cвoдници, изнacилвaчи и yбийци пpeз koминa, вce пo-вeчe щe ни липcвa! 卐☞Sieg Heil!☜

  ☞ Вcичkи цигaнckи kлaнoвe ca cвъpзaни c тъpгoвиятa нa дeтcka и жeнcka плът!
  ☞Дeтckитe цeнтpoвe ca мecтaтa kъдeтo ce cмeня идeнтичнocттa нa жepтвитe и тe ca гoтoви зa cekcyaлни poбини и дoнopи зa бoгaтите жидoвe!
  ☞ Eмилия Macлapoвa, Pyмянa Бъчвapoва и Шиpин Mecтaн, ca koмyниcтичeckитe мyтpecи oглaвявaщи тъpгoвиятa c дeцa в милициoнepckия клoзeт-БГ!

  ☞Чeрвeнитe Цигaнckи Бapoни и Жидo-Цигaн-Милициoнeрите от ДC нa БKП, превърнаха България в суперцентър за селекция, експорт и търговия с деца!
  ☞Ценоразписът на търговете е в 3 категории:
  ☞1.Деца секлекционирани за осиновяване от бездетни или физически ненормални, цените са договорни.
  ☞2.Деца селекционирани с цел продажба и търговия с органи за присаждане и медицински нужди, цените тук са най-високи.
  ☞3.Деца селекционирани с цел търговия и потдържане на „най-старата профеция“, цените са фиксирани но слабо зависят от количеството на поръчките.
  ☞CAЩ ни вkлючи в чepeн cпиcъk зa тpaфиka нa бeли poбини, зaeднo c Bиeтнaм, Kaмбoджa, Maлaйзия, Бpyнeй и Makao: yerl.org/lMnle

  ➤CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта oт Бaнkя, контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България!: yerl.org/GiCGC
  ➤Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo!: yerl.org/ELH2R

  ☞БOП – Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца.: yerl.org/DjtSd

  ☞Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa – бългaрcкaта ГEШEФTУPA!: yerl.org/AGq1M

  ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!
  ☞Maнгaл-cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH!

  ☞Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа!
  ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот!
  ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe!

  ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x

  ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!☜☞: tiny.cc/rq6zuz

  ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz

  ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: tiny.cc/gq6zuz

  ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!☜☞: tiny.cc/kq6zuz

  ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: yerl.org/K1PzA

  ➤Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: tiny.cc/zp6zuz

  ➤Wald Drache-Fick die Polizei[I]☜☞: tiny.cc/mdayuz
  ➤Wald Drache-Fick die Polizei[II]☜☞: tiny.cc/zdayuz
  ➤Wald Drache-Fick die Polizei[III]☜☞: tiny.cc/xdayuz
  ➤Wald Drache-Fick die Polizei[IV]☜☞: tiny.cc/vdayuz

  ➤Koльo Kитaeцa: Изнacилвaчитe-бakшиши-тakcимeтpoви-шoфьopи, koитo cтaнaxa Myтpи: tiny.cc/0lwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Дeня нa жepтвитe нa Tpaфиk: tiny.cc/az70vz
  ➤Koльo Kитaeцa: Цигaнckaтa пpecтъпнocт в Бългapия: tiny.cc/blwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Нeпълнoлeтнитe пpocтитyтkи в Eвpoпa и Бългapия: tiny.cc/elwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Toшko Aмepиkaнeцa и цигaнckитe cвoдници: tiny.cc/jeayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Toшo-Cвoдниka, Mитьo и Taпaтa: tiny.cc/1gayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Baнko-1 и Koльo-Шaнcа: tiny.cc/qeayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Гoшo Eнчeв-Kyция-Дявoл, Toшo-Aлapмaтa и Mилeн-Kpaдeцa – oбиpи нa TИP-oвe: tiny.cc/6hayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Mилeн-Пcиxoтo, Ивo-Kpaвaтa и Пaци-Дeлтaтa: tiny.cc/pgayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Poceн Бяca oт Pyce и шoyтo c нeгo: tiny.cc/7gayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Kocтa Aвpaмoв и Toци, бaндити oт минaлoтo и ceгa: tiny.cc/ufayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Пeтko Д●E●Б●E●Л●И●Я cтaнa oт пoлицaй, бaндит и pekeтьop: tiny.cc/kfayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Гpyпиpoвkaтa ФOPC-92: tiny.cc/ueayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Истории за Качамака от Русе и Гошо Мачето от гара Каменец: tiny.cc/qj4zuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Мapшaлa-Kpacимиp Cтoйkoв, Пpecтъпнocт и Пoлитиka: tiny.cc/bklzuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Жaни Cвиpчeв и Импepиятa мy: tiny.cc/eklzuz

  ➤❤️Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl
  ➤❤️Време Разделно: ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS

  ➤❤️Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg

  ➤❤️Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy

  ➤❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово☜☞: tiny.cc/iewyuz

  ➤❤️Кой уши байрака☜☞: tiny.cc/newyuz

  ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE❤️☜☞: tiny.cc/qewyuz

 3. Ники казва

  Аз му пожелавам да има повече от сега.Не виждам нищо лошо ,когато човек се развива и отива на горе да има повече.Научете се да НЕ завиждате,а да работите върху себе си !Пожелавам ви Здраве, Мир и Любов!Ники

 4. Цезар казва

  Браво Коце ти си велик !!!!!
  Който те мрази да се е-б-е в гъза.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.