Погром в Narod.bg: Министър Росица Карамфилова пирува с държавни пари – пиене, сауна и танци (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

9 21 559

Министърът на околната среда и водите Росица Карамфилова си спретна пир по време на чума с танци, сауни и купони, полети с кашони водка, уиски и вино за сметка на българския данъкоплатец.

За разточителните гуляи на Росица Досега, доскоро изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по околна среда (ИАОС), на който пост бе назначена от третото правителство на Бойко Борисов, съобщиха пред Narod.bg очевидци, които подкрепиха информацията със снимки от мястото на вакханалията.

Докато Карамфилова оставила всичко на самотек в министерство, в което дирекциите не функционират под нейно ръководство, а под нечий друг диктат, блондинката намерила време да се забавлява за сметка на бюджета, който се пълни с парите на данъкоплатеца.

Оказа се, че колкото и неефективна да е като министър, протежето на ГЕРБ е първа писта по купоните и разгулния живот, както се вижда от снимките.

Докато се чекне на софрата с пиене и танци, не е ясно какво се случва с ключови сюжети, регулиращи например наводненията, които това лято унищожиха къщите на много българи.

От Карамфилова зависи как се действа при бедствия, а документи и конкретни мерки от нейното министерство липсват, както се установи след щателна проверка.

Назначената за служебен министър, родом от разложкото с. Бачево, явно е решила да се глези с нашите пари, вместо да се заеме с важните проблеми, касаещи народа, който се надява на адекватно управление.

Реклама

Дали Росица между партита намира време за сериозна работа остава под въпрос – поне видимо министърката е изоставила служебните си задължения, информират и работещи във ведомството пред Narod.bg.

Скандалите около Карамфилова са огромни и всеки ден излизат нови подробности за действията й като министър и отявлен любител на лекия живот, за сметка на държавните дела.

Пир по време на чума е точният израз, който определя прекрасно казуса с Карамфилова, знаейки, че държавата гори в очакване на тежка зима, а хората са изгубили надежда, дори къщите си от бедствията.

Вместо служебната министърка да подхване належащите проблеми от дневния ред на обществото, тя се кърши в сауната на поредния купон, завършва сигналът до Narod.bg.

След нашата публикация на редакционния мейл се получи следното съобщение от пресслужбата на Министерството на околната среда и водите, публикуваме го като право на опровержение:

От: Пресцентър МОСВ <[email protected]>
Уважаеми колеги,

Моля да имате предвид, че в материала „Погром в Narod.bg: Министър Росица Карамфилова пирува с държавни пари – пиене, сауна и танци (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)“ от 28.10.2022 г. на нито една снимка НЕ е министърът на околната среда и водите.

Информацията, която сте публикували беше опровергана преди седмица и Ви молим да не се злоупотребява с името на министъра.

Поздрави!
Пресцентър МОСВ

9 Коментара
 1. МЪНА Б.Б. казва

  У НАС ИМА КРИСТАЛНИ ПОЛИЛЕИ, НАЛИ ЛЕЧЕ ?? РАЗДЯЛАТА Е КРУПНА, СТАБИЛНА, ТРАЙНА И СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ОТПРАЗНУВА !!!

 2. Мариана Сумистката казва

  АЗ? АЗ СЕ ЗАОБГРАДИХ С НАЙ- ЖЕЛАНИТЕ И КРУПНИ ЕРГЕНИ, КОИТО МОЖЕХ ДА СИ ПРЕДСТАВЯ… НА СЕДМОТО НЕБЕ СЪМ !

 3. Я. ПО- ТИХО ! казва

  ПОСЛЕДНАТА МИЗЕРНА СНИМКА МИ НАПОМНИ ДА ВИ ПРИПОМНЯ, ЧЕ РАЙЧО Е ЕРГЕН И ЩЕ ПРАЗНУВАМЕ ЗАЕДНО РОЖДЕННИТЕ СИ ДНИ.

 4. Petar казва

  Това е статия с цел очерняне и злепоставяне на хората. На снимките министър Карамфирова я няма. Снимани са хора в хотел. Жалко че някой си губи времето с глупости.

 5. ОТВРАТЕНА НА МАКС казва

  GENAUß WIR SIND DIE JUDEN

 6. НАГЛАТА казва

  АЗ? АЗ ПРОДАДОХ ЕДИН МАНГАЛ И СИ “ НАКУПИХ “ МНОГО ПРИЯТЕЛИ….

 7. БОЖИИТЕ БОЖИИ казва

  ИМА РАБОТА, МЪРШО ! НА ОСТРОВ ЗА ГРУПОВ СЕКС ….

 8. Uncle SAM казва

  Бившата МОСВ министърка от ГЕРБ Нона Караджова ПИЕШЕ по 1 бутилка УИСКИ по време на работа ВСЕКИ ДЕН бетер Веждьо Рашидов
  Следващата ГЕРБ МОСВ министърка Ивелина Василева пък се ХВАЛЕШЕ с ФАЛШИВА диплома бакалавър от НЕ съществувш Шведски Университет със звучното шведско име “ЕРИКСОН“може би е харесало асоциацията с -GSM Ериксон и водеши шведски технологии
  Как звучи ЕРИКСОН
  Василева известна като къдравата калинка сложена за МОСВ министърка ЛИЧНО от правешкия крадец тарикат ВАЛЬО ЗЛАТЕВ ГЕПИ груп за да му прикрива схеми с внос на Италиански боклук и скриване доклади за 20 кратно завишени нива на СЕРОВОДОРОД над гр.Бургас от обгазяване на ЛУКойл
  БАЩАТА на Ивелина е последния БКП партиен секретар на НЕФТОХИМ Бургас и ПРЪВ авер на КГБееца ЗЛАТЕВ

 9. Разочарована казва

  Ама вие сериозно ли ?Това е потресаващо, злоупотребата с власт е голям грях!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.