МЪСТ в Narod.bg: Натали осмя ББ пред цяла България

2 22 585

Натали е бясната на своя палав креватен партньор ББ и използва всеки повод да му се подиграе публично и без капка свян и благодарност за стотиците хиляди, вложени в нейната осанка и материално благополучие, алармира ревнива приятелка на блондито пред Narod.bg.

Отново подигравки с адрес ББ и то не къде да е, а в петъчния сутрешен блок. Спортния журналист Димитър Т. и колежката му Натали се присмиваха на Шугър деди – първо с вица, че Чичко Паричко казал как Гълъб Донев ще реди бюджета – перо по перо.

Реклама

Наталка се прививаше от смях и гордо показваше огромните се снежнобели зъби, с които палаво хапе своя престарял, но много неверен любовник.

После гордо заяви: „Е, тва е стара шега”.Смехът, забавата и подигравките с кретащия към пенсия любовчия продължиха: „Все още няма председател на НС с тази разлика, че днес ББ не рита”, коментираха Димитър и Наталито пред слисаните водещи Златимир и Виктория.

Натали не се свени да се подиграва на иначе скъпия си Шугър деди, съсипана от сериозната намеса на Мис „ГЕРБ” Славена Вътова и на очавадно по-класната пиарка Ванина, по която въздишат всички доморасли плейбои в парламента.

2 Коментара
 1. ✌Ванина Колева✌ казва

  ☞Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор.

  ☞Македонецът Сашо Миялков извадил БАНДИТА Бойко Методиев Борисов от пражкия затвор Панкрац: cutt.us/GELrF
  ☞САЩ удари ченгето, извадило Бойко от затвора Панкрац: cutt.us/1uhd2
  ☞Адвокат Петер Дошек: СИК ми плати да изкарам БАНДИТА Бойко Методиев Борисов от затвора Панкрац!: cutt.us/Sh1lI

  ☞Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът.
  ☞Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор.
  ☞Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си.
  ☞Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта.
  ☞Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България.
  ☞Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение.
  ☞За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ☞Затова с никакви избори 78 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено.
  ☞Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq

  ➤Koльo Kитaeцa: Дeня нa жepтвитe нa Tpaфиk: tiny.cc/az70vz
  ➤Koльo Kитaeцa: Пpeз 1993 лeжax в apecтa в «Cлънчeв Бpяг», нa втopият eтaж, зaeднo c aвтokpaдeцa Бойко Борисов oт Бaнkя: tiny.cc/fqgvuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв: tiny.cc/deazuz
  ➤Свински-Черва-БЪЛГAРОУБИЙЦИ: Бoko Гoмнoтo oт Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар: yerl.org/mX9uU

  ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R

 2. Д-р Менгеле казва

  Аве, какво ни занимавате с този клепясъл дъртофел и неговите проститутки?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.