Само в Narod.bg: 39-годишната Йоанна се удави заради Борислав Гуцанов, социалистът пак недосегаем

3 18 073

39-годишната Йоанна Атанасова от Бургас се дави след разрешение от БСП-депутата Борислав Гуцанов да се качи неправомерно на яхта на международната регата „Кор Кароли“, но „медузата“ отново е недосегаем, разкриха източници на Narod.bg, запознати с ужаса.

Това е втори труп на съвестта на ортака на Дидо Дънката, познат в родната Варна като Гуцана, след като през март 2013-а фотографът Пламен Горанов се превърна в жива факла, за което Narod.bg вече писа.

Гуцана и жена му Моника се кефят на яхтата на червения милионер

Според нашия източник Йоанна Атанасова загива по време на международна ветроходна регата, след като й е разрешено неправомерно да се качи на една от яхтите – семейната „Скорпион“. Разрешението получила устно от организатора Борислав Гуцанов, въпреки, че не били спазени правилата за участието й в надпреварата.

Регатата е спряна заради трагичния инцидент, а Гуцанов се разделя с високата длъжност по организирането й.

От 12.08.2016 г. във Варна се провежда международната ветроходна регата „Кор Кароли“, чийто главен организатор е депутатът с криминален опит Борислав Гуцанов.

Според очевидци актуалният топ спонсор на БСП дава устно разрешение на една от лодките да се качи Йоанна Атанасова, въпреки, че не е вписана надлежно и в срок в списъка с екипажите, а и не знае колко е подготвена за участието в надпреварата.

Реклама

По време на първата гонка между Варна и Св. Власт, край Иракли от борда на „Скорпион“ заради силния вятър и бурни вълни падат трима души. Осигуряващата лодка е на края на флотилията, където оказвала помощ на други.

Докато извадят Атанасова, бурното море многократно удря тялото и главата й в яхтата. За съжаление Йоанна умира на път за болницата. Спасяват мъжа й – Христо, и втори мъж от екипажа.

Регатата е прекратена незабавно, въпреки че трябвало да продължи още няколко дни.

Образувано е досъдебно производство. Разследващите решават, че устното разрешение на Гуцанов да се наруши правилника на регатата било е несъотносимо към смъртта й и под наказателна отговорност е подведен друг човек.

Делото и в момента е в Окръжен съд – Бургас, и най-вероятно няма да има осъден, защото прокуратурата не е намерила първопричината за погубения човешки живот.

Безотговорното поведение на няколко пъти арестувания и разследван Борислав Гуцанов – Гуцана отнема живот за пореден път, но отново връзкарят успява чисто да се измъкне от отговорност и да убеди друг да поеме цялата вина.

3 Коментара
 1. HERR KOCH казва

  ICH SCHON LANGE IN GASTRONOMIE….. ABER BITTE MIT SAHNE !!!

 2. ГЛАВОЧ КОМЕРС казва

  ИИАМ СОЛЕНИ БИСКВИТКИ ЗА ВСИЧКИ !!!

 3. ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ yerl.org/CMqs7 казва

  ☞Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа!
  ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот!
  ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe!

  ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: yerl.org/K1PzA

  ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: tiny.cc/hwczuz

  ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz

  ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: tiny.cc/rq6zuz

  ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: tiny.cc/gq6zuz

  ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!: tiny.cc/kq6zuz

  ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: tiny.cc/zp6zuz

  ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE☜☞: tiny.cc/qewyuz

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.