МЪЛНИЯ: Повдигат обвинения за пачките в чували от АМ „Хемус” през банката на Маджо, кой ще изгори пръв?

12 20 839

В следващите седмици се очаква да излязат резултатите от разработки срещу сериозни политически играчи, стояли много високо в държавата, които и сега са част от политическия живот. Това обяви служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в интервю за БНТ.

Демерджиев отбеляза, че при Бойко Рашков войната между МВР и прокуратурата е била война на думи, вследствие на която са били блокирани всички досъдебни производства, които е намерил в министерството.

„В момента огромен процент от тези производства се движат и аз очаквам следващите седмици да излязат резултатите под формата на обвинителни актове – в това число и за магистралите, в това число и за чувалите, в това число има и доста интересни и сериозни разработки, които касаят включително и сериозни политически играчи, в това число доста тежки криминални производства по линия на наркоразпространение“, каза служебният министър на вътрешните работи.

Narod.bg припомня, че през „Интернешънъл Асен банк“, зад която стои добре облеченият бизнесмен Младен Михалев – Маджо, са изтеглени на каса между 53 и 60 млн. лева, предвидени за строежа на магистрала „Хемус“. До момента единственият обвиняем за колосалния грабеж е Борислав Колев – Боби Пачката, който вероятно вече е разкрил поръчителите си, следите към които водят до Банкя, твърдят разследващи.

Реклама

Иван Демерджиев не изключи възможността за нов мандат на служебно правителство, като отбеляза, че това зависи от парламентарно представените партии. Той коментира работата на МВР, като отбеляза, че неправилна и невярна мантра е повишаването на престъпността в страната.

„Алармира се от известно време съществено повишаване на битовата престъпност, ами същественото повишаване расте с половин процент спрямо предходната година, но разкриваемостта е нараснала 7%“, каза Демерджиев.

Вътрешният министър посочи, че главният прокурор доста често заема позиция по темата с пътната безопасност и го посъветва да провери колко производства са прекратени от прокуратурата и какви са мотивите за това, колко споразумения има сключени от страна на прокуратурата по този вид дела.

„Определено има (атака на прокуратурата), но ние не се притесняваме от тази атака, вършим си работата, нашият стремеж е да осигурим на българските граждани две много важни неща в тези времена на наслагване на кризи – това е сигурност и спокойствие“, заяви Иван Демерджиев.

12 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  ОТРЕПКИ, НЯМА НИКОЙ ДА ЗАБРАВИ ЗА СИНХРОНИЧНИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ АТАКИ И ВАШЕТО ПРИЯТЕЛСТВО С ГНУСНИТЕ АМЕРИКАНЦИ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ…..

 2. ОТВРАТЕНА НА МАКС казва

  КОЙ МОЖЕ ДА ОДОБРИ ОБЪРНАТ КРЪСТ ОСВЕН ГНУСНАТА АМЕРИКАНСКА СМРАД….

 3. БУРГАСКАТА казва

  ДОЛНО СМРАДЛИВО КРАДЛИВО УРОДЛИВО МАНГАЛСКО- ТАТАРСКО ПЛЕМЕ …..

 4. Мариана Сумистката казва

  НА ВАС НЕ СА ЛИ ВИ КАЗАЛИ, ОТРЕПКИ ДА НЕ СПОРИТЕ С МЛАДА ЛЮБИТЕЛКА НА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ АМЕРИКАНСКИ СЕРИАЛИ ??

 5. ✌Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌ казва

  ☞Ocмaн Октaй: Боко-Гopaнoв-Чувалите с eвpa за автомагистрала Хемус, са изнесени с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: cutt.us/AolOK

  ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz
  ☞Зaдaвa ce cъc cтpaшнa cилa нoщтa на дългитe koлoвe!: tiny.cc/woozuz
  ☞Cмъpтният вpаг нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo трябва да бъде НАБУЧЕН НA-KOЛ!: tiny.cc/toozuz

  ☞Зa 12 гoдини ГEPБ cъcипa Бългapия, oтkpaднa и изнecе в чyжбинa 120-MИЛИAPДA-EBPO, и ни въpнa във вpeмeтo нa тoтaлитapизмa!: yerl.org/ttk6V
  ☞Бoko-Бypcyka от ceлo Xepakoвo, вpъщaй 16-те милиapдa-eвpo, koитo ТИ oтkpaднa oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO!!!: tiny.cc/3ugwuz

  ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!
  ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!
  ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!
  ☞Всички мангали-сводници и своднички в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа!
  ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот!
  ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй, бoй, бoй пo гнycнитe мaнгaли, бoй дo пocиpaнe!
  ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x

  ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!☜☞: tiny.cc/rq6zuz

  ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz

  ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!☜☞: tiny.cc/gq6zuz

  ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!☜☞: tiny.cc/kq6zuz

  ➤Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: tiny.cc/zp6zuz

  ➤❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово☜☞: tiny.cc/iewyuz
  ➤❤️Кой уши байрака☜☞: tiny.cc/newyuz
  ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE☜☞: tiny.cc/qewyuz

 6. МИНА УРУГВАТА казва

  ПЕЧАТНИЦИТЕ ДА НЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПЕЧАТАТ НА ПОЛСКИ ЕЗИК, ОТРЕПКИ….!!!

 7. A- ha - ha ! казва

  НА КУРВИСТАН ВАЛУТАТА МНОГО ТАКА КЛАТИ КРУШИТЕ !!!

 8. КРИПТОВАЛУТЯ 69 казва

  НАПОСЛЕДЪК МИ СЕ НАБИ НА ОЧИ НА НАНА ГЛАДУИШ “ БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ “ ПУБЛИЧЕН ДОМ„ ПЪК НЕ ЗНАМ…. ( ОТ А до Я )

 9. ОТВРАТЕНА НА МАКС казва

  ДА НЕ ПРЕБОЯДИСВАТЕ КАТАФАЛКИТЕ„ ЧЕ НЕ ВИЖДАМ НИТО ЕДНА „ ОТРЕПКИ…? В ГЕРБАДЖИЙСКО СИНьО?

 10. Careless Whisper казва

  ЕЕМ….SILVIO BERLUSCONI NON CI SERVE PIU“….

 11. ОТВРАТЕНА НА МАКС казва

  АЗ? АЗ СИ МИСЛЯ КАК ДА ВКАРАМ АНГЕЛА МЕРКЕЛ В ЗАТВОРА ЗА УЧАСТИЕ В КАТРАНЕНО ЧЕРНА СЕКТА….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.