Само в Narod.bg: Иван Гешев прави партия с избиратели на ГЕРБ, вече е във война с Бойко

13 17 737

Narod.bg вече предупреди, че колелото е завъртяно – Иван Гешев ще бъде махнат от поста главен прокурор, но вместо в забвение, ще оглави нова партия, която ще изсмуче избиратели от ГЕРБ и т.нар. „патриотичен сектор” – „Възраждане”, „Български възход” и ВМРО, с което влиза в открита война с Бойко Борисов.

Новината съобщи пред Narod.bg източник от върховете на прокуратурата, наясно с готвените рокади.

„Гешев няма да бъде главен прокурор, няма да му позволят да изкара мандата си. Вместо това за него е измислена нова роля – Гешев ще оглави партия и твърдо влиза в политиката.

Затова са и тези политически изказвания, които напоследък си позволява прокурор №1, затова и държа реч в гетото по повод починалия от инфаркт таксиметров шофьор от малцинствата”, подчерта информаторът на Narod.bg.

Ето едно от последните политически изказвания на Гещев:

„Преди време казах, че съм бесен. Сега не знам какво да кажа. Колебая се между гняв и безсилие. Сякаш съм в някакво “дежа вю” от 90-те.

Времена на властваща престъпност, които смятах за отминали. Хората не заслужават да им стоварим и този проблем, защото той не е резултат от войната в Украйна или инфлационните процеси в ЕС.

Реклама

Не са виновни и моите колеги от МВР, съда и прокуратурата. Резултат е от войната на някои политици срещу прокуратурата. Последствие е от съсипването на взаимодействието между институциите, от кадровите чистки, от безумните законодателни промени в интерес най-вероятно на престъпността и олигарсите, от демонизирането на съдебната власт”.

Планът е Иван Гешев да оглави патриотарска формация, в която щат – не щат гласове ще прелеят от „Възраждане” и „Български възход”, което ще удари силно и ВМРО на Красимир Каракачанов, което тотално ще се обезсили.

В момента вече армия пиари работят за политическото бъдеще на Иван Гешев с новия му образ, като най-силната опорка ще е главният прокурор да бъде представен като най-силният човек в държавата, който се бори с престъпността.

Гешев нарочно говори за престъпността, защото сам подготвя почвата за политическия му проект, който ще вземе избиратели и от ГЕРБ.

Това си е открит фронт срещу Бойко, в който първият изстрел вече ме произведен – преди дни прокурор обяви, че за законен арестът на шайката Севдалина Арнаудова, позната и като Pi Ar Sevi Boiko.

Това е само едно намигване, че ситуацията е коренно променена и че ГЕРБ вече не може да разчита на неговата помощ именно защото на хоризонта се задава нова партия – на Иван Гешев.

Очаквайте в Narod.bg подробности от войната между Гешев и Борисов

13 Коментара
 1. БУХАЛКА Е..... казва

  ОТ КЪВ ЗОР ЩЕ УБИВАТЕ ДЕЦАТА И ЛЮБИМЦИТЕ НА ХОРА СЪС ЗАТВОРЕНИ УСТИ ??

 2. ОТВРАТЕНА НА МАКС казва
 3. ОТВРАТЕНА НА МАКС казва

  БЕЗ ДА СЪМ ЗНАЕЛ. ЧЕ ЖЕНА МИ Е СЪС СЧУПЕН ГРЪБНАК НА ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА…..

 4. Мариана Сумистката казва

  БАХ ТЕЗ КУРВАЛЯЦИ…. ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПИКАЕ ОТ ТЯХ !!!

 5. СКЪСАХ СА ОТ БЕЛОТ казва

  ТИ ЛИ ШЕ МИ КАЖЕШ КЪДЕ ДА ГЛЕДАМ ??

 6. ЛИЦЕ В ЛИЦЕ казва

  БАБО, ДВАНАЙСЕТ БЕЗ ПЕТНАЙСЕ ….

 7. МИДА С ПЕРЛА казва

  НАЙ- ОБИЧАМ МЪЖКО ЩРЯЛКАНЕ ПРИ СЪБУЖДАНЕ.

 8. ОТВРАТЕНА НА МАКС казва

  КАТО ЦЯЛО СЕ ОТКАЗАХМЕ НАПЪЛНО С ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК ОТ ВАШИЯ КОМПОТ ОТ ЯГОДИ В БЪРКАНИ, ОТКАКТО БАБА ПОЛУЧИ ПОДУВАНЕ НА ЛИМФНИТЕ ВЪЗЛИ С ДРУГА ДИАГНОЗА…..

 9. DEUTSCHE BANK-? Перки И Бонбонки казва

  ICH WÜRDE SAGEN : „GUTE REISE! „

 10. sale manager казва

  ГЕШЕВ който е ортак с ДПС Христо Ковачки и Пеевски малко трудно ще излъже избиратели за патриотичен фронт

  ГЕШЕВ може да започне брокер на имоти в кантора на “Ваклин груп “или в кантора на Ковачки и да купува/продава за богати -шопи крадци ИМОТИ в Солун,Халкидики Аспровалта и кв.Бояна София

 11. ИСТИНАТА казва

  А, КАКВО правим с:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, „Белене“, Барселона, Капитан Андреево,…………………., с МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ „герб“ и ЯТАЦИ???? ЧАКАМЕ ДАВНОСТТА ли????????????????????????

 12. ГЕША казва

  ЧАКАЙ ДА СЕ ИЗХИЛЯ НА ЧЕВЕИТЕ…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.