Новата Мис „ГЕРБ” с обувки за 3000 лв. – Славена Точева крие мъж в затвора и любовник в БСП (СНИМКИ)

6 29 317

Бойко Борисов си има нова модна икона- може да я направи модна икона на годината досущ като синоптичката с тази разлика, че Славена Точева е стилна и не напразно наричана Мис „ГЕРБ”.

Хубавицата от Варна, която има съпруг в испански затвор с присъда за наркотрафик и любовник от БСП с позиция в „Титан”, бе изловена в парламента с обувки за 3000 лева.

Славена Точева бе избрана в последното НС с повече преференции от бившия здравен министър Костадин Ангелов – Коце Ботокса, и с явната и неслучайна подкрепа на хората на варненския бизнесмен Даниел Славов – Дидо Дънката.

Нейната удивителна история ни беше разказана от върховете на бизнеса във Варна и Шумен, където тя е позната по господата до нея.

Когато човекът, от когото красавицата има дете, попада в испанския затвор – ако се вярва на деловите хора от морската столица, тя става близка с Христо Николов. Неговата съдба е удивителна: от шофьор на червения кмет Краси Костов, явно поради много информация и лоялност, той е издигнат до общински съветник от БСП.

Кметът обаче се изпокарва с тогавашния силен човек в левицата като неин оргсекретар и също така местен депутат- Димитър Дъбов – Дъбчето, което не му донася следващ мандат, а властта преминава в ГЕРБ.

Шофьорът му – общински съветник пък, сигурно поради някакви посреднически заслуги, се озовава шеф на „Титан БКС”, пише „19 минути”.

Това е почистващата фирма в града, част от групата от дружества с подобна дейност, позната и в София и много близка до ГЕРБ, където в работата съдружници са и братя Домусчиеви.

Всичко е чудесно, докато не се разбират разни неприятни несъответствия в декларираните количества боклук и реално постъпилите, като разликата е в полза на големи фирми от региона като Мегле, на които са спестени известни разходи, които събрани и изчислени в пари са в сериозен размер.

Реклама

И шофьорът – общински съветник – мениджър се разделя със своята позиция.

Някъде в този момент нишката между новата Мис „ГЕРБ” и Христо Николов се скъсва.

Следва съдружието със сина на лидера на ДПС в морската столица тогава Ведат Саккалъ. Впоследствие тя прехвърля на партньора си дяловете от фирмата.

И е отворена нова страница.

Шампионката по преференции във варненската листа на ГЕРБ фигурира в медиите само по един повод. Той е светски. Представлява Клуб Сенсо – ще рече усещане, сетиво в превод от италиански, в журито на конкурса Мис Варна. Тя се води хостеса в клуба на Милен Райков – Мушо, който пък наследява бизнеса на Боби Манджуков. Напомняме – той поиска, но не получи милионите си от банката на Петя Славова, която му върна само лихвите от депозити. А след като Боби Манджуков направи случая медийно и прокурорско достояние, бе убит. Както всички подобни, и това покушение остава неразкрито и до ден – днешен от тогавашното и сегашно управление.

Там някъде, след епизода Сенсо – Мушо, на хоризонта се появява Дидо Дънката – отдавна известен играч в морската столица, който даже проправителственият сайт ПИК свързва с контрабанда на цигари и други работи, а доста национални и местни медии пригласят.

По времето на кабинета Орешарски Дънката е смятан за кардинала на варненския лидер на БСП Борислав Гуцанов – Медузата. А поради личния му министър в онова правителство – Анелия Клисарова, второто по бюджет министерство – на образованието и науката, е обхванато от варненския октопод.

Интересно е, че сегашният министър на образованието и науката Красимир Вълчев, който е новоизбран депутат от ГЕРБ, а и също е от Варна, беше част от този ръководен екип като главен секретар на МОН. И много обичаше по онова време да говори за „приличие”, както 19 минути свидетелства.

Понеже сега варненската листа на ГЕРБ е редена от близкия приятел на Красимир Вълчев – Владислав Горанов, лесно е да се намери логиката в иначе нелогичното предложение напълно неизвестна досега за обществеността дама с квалификация на хостеса, изобщо да влезе в предложенията за народни представители от управляващата партия.

Допреди година Горанов управляваше Министерството на финансите, към което са митниците, и един такъв реверанс от негова страна изглежда най-меко казано твърде подозрителен, като се има предвид творческия път на Дънката.

6 Коментара
 1. ЕЙ МА НА– БЕЗ ЦЕНЗУРА! казва

  RE- COVERY “ EXTRA SLIM „

 2. 50 ( FIFTY ) LAYERS OF SHIT казва

  И …. ЩЕ ЗАИГРАЕ ГОЛЯМАТА НОЖИЦА !!!

 3. МИНКА МИНИРАНАТА казва

  САМО В НОРВЕГИЯ ЛИ ИМА ХАЙВЕР ОТ МОРКОВИ ??

 4. МИНА УРУГВАТА казва

  АЗ НАЙ– ВЕРОЯТНО ИЗПИТАХ НУЖДА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ СЪРДЕЧЕН КАТЕТЪР КАТО ВИДЯХ ЕДНА ИЗКЪРТЕНА ВРАТА ДА СЕ ЗАКРЕПЯ САМА……

 5. ЖИВЕЛИНА казва

  АЗ? АЗ ВСЕКИ ПЪТ ОПЕШИВЯВАМ ОТ НАПРЕЖЕНИЕ„ А КАТО ВИДЯ ГРУЗИНСКИ ПАТРИОТ СЕ ПАРАЛИЗИРАМ КАТО ХЕРБАРИЙ…..

 6. Со керез казва

  Склонна е към оплешивяване тази „миска“. Патъкът е готин, но с такъв патък и такова розово костюмче не се ходи в парламент.
  Боже, що простотия и простащина има сред тази популация, въздъхна тихо Моканина.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.