„Безсрамници“! Бивш министър обвини кабинета „Гълъб Донев“, че работи за Русия

2 11 539

Министърът на енергетиката в правителството на Кирил Петков – Александър Николов, отправи обвинение към настоящия служебен кабинет, че със свое решение е защитил руските интереси.

В свой пост във фейсбук тази сутрин Николов обяви за скандална приетата вчера отмяна на решението на Министерския съвет от 13 юли 2022 г. за диверсификацията на доставките на свежо ядрено гориво за АЕЦ „Козлодуй“.

„7 месеца мъка. Запазване на международен екип, подготовка на проект, работа с регулатори създаване на НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРСКА ЕНЕРГЕТИКА, с подкрепа от всички наши европейски и трансатлантически партньори. Изпратена в кофата. От гълъби, медузи… а иначе просто родоотстъпници. Или прости родоотстъпници.

Реклама

Обърнете се към близкото си минало. Отношението на Газпром към България не ви ли стигна, господа? Извинете, другари! Не ви ли стигна?! Колко още ще се навеждате?! Не ви ли стигна да унижавате нацията ни?! Докога ще превръщате България в заложник на един ненормален сатрап с имперски или просто наполеонови комплекси?! 


40% от локалната ни консумация зависи от АЕЦ Козлодуй, безсрамници!!! Безродници!

Мълчанието свърши! Няма да забравя. Историята и документите остават. Вашите имена остават. Близките Ви ще знаят.

Децата Ви, внуците Ви ще Ви съдят!“, написа гневно Николов.

2 Коментара
  1. МИНА УРУГВАТА казва

    ГЕША ВИДЯ ЛИ ПОХОДЪТ НА БЕБЕТАТА?

  2. АЛЕКС ГОМНОТО казва

    “ АЗ ЗНАМ ОТКЪДЕ СЪМ (ПРО)ИЗЛЯЗЪЛ !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.