Шпионаж в Narod.bg: Мутри на Иван Гешев преследват Черепа в Дубай (ПЪРВА ЧАСТ)

1 14 059

Милиардерът Васил Божков, който избяга, за да не бъде арестуван след разкрития за дадени 60 милиона лева рекет на Бойко Борисов и Владислав Горанов, е бил преследван в Дубай от мутри, пратени от Иван Гешев.

Новината разкри пред Narod.bg източник от прокуратурата, настоял за анонимност.

Според данните шпионите били изпратени в Обединените арабски емирства специално да преследват Васил Божков без да се крият, но и без да предприемат каквито и да било действия.

Черепа, например, бил в заведение, когато силоваците демонстративно седели близо до него и го наблюдавали. Пратениците на Гешев дори последвали Божков във WC-то, като просто го гледали без никаква друга реакция, без да отправят заплахи и т.н.

Реклама

Информаторът на Narod.bg от държавното обвинение подчерта, че мъжете са от силова структура около Иван Гешев, буквално мутри, които изпълняват заповедите на прокурор №1.

„2 години Гешев правеше всичко възможно да отърве съратниците си, след като дадох неоспорими доказателства за най-големият рекет в историята на България.

След сигнала ми и показанията пред Европейската прокуратура от последния месец, днес най-накрая арестуваха Бойко Борисов, Владислав Горанов и Менда Стоянова. Истината винаги излиза наяве”.

Това написа бизнесменът-беглец във фейсбук по повод задържането на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова при специализирана операция на полицията на 17 март, заради които избра да се скрие в Дубай, вместо да търка ареста години наред без разследване на корупционната афера „ГЕРБ” в хазарта.

Очаквайте само в Narod.bg тайните ходове на Иван Гешев и разкрития за незаконни подслушвания

1 Коментар
  1. Андрей Луканов Ситняков казва

    СИЛВИО БЕРЛУСКОНИ Е ПРИГОТВИЛ НЕЛУКСОЗЕН ЗАТВОР СА ВСИЧКИТЕ СИ ВРАГОВЕ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.