Социалист: Червената „медуза” Борислав Гуцанов хванат в кражба (ВИДЕО)

1 10 885

Червеният депутат Борислав Гуцанов, арестуван при акцията на МВР „Медузите”, е заловен да краде плакат, с който варненци искат да го извадят от властта.

Източник на Narod.bg от Варна припомни, че през 2013-а при протестите срещу кмета Кирил Иванов , второто най-противно лице за протестиращите бе именно няколкократно търкалият килията Гуцанов, в момента един от най-близките до съсипалата БСП Корнелия Нинова и пръв спонсор на Столетницата.

На грамадата от камъни пред общината, която олицетворяваше корупцията в морската столица, стоеше плакат срещу социалиста-милионер. Всъщност, протестът тогава беше срещу кмета и Борислав Гуцанов.

Реклама

Показателно е, че в началото на март 2013-а екип на bTV хвана дръпналият 9 млн. от „Елитбанк” хитрец, тогава общински съветник и лидер на БСП във Варна, да сваля портрет с надпис срещу него него от грамадата.

Репортерът го спира и пита защо взема плаката, а отговорът е, че причината за недоволството били „инсинуации“. „Не съм 3 години в управлението на общината“, оправдава се Гуцанов, който си тръгна, без да върне плаката.

Грамадата бе натрупана както в знак на почит за Пламен Горанов, така и срещу управлението на Варна и групировката ТИМ и „социалиста” Борислав Гуцанов.

36-годишният Пламен Горанов се запали пред сградата на общината на 20 февруари в знак на протест срещу управлението на кмета Кирил Йорданов, чиято оставка поиска. Пламен издъхна на 3 март.

1 Коментар
  1. […] Социалист: Червената „медуза” Борислав Гуцанов хвана… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.