Само в Narod.bg: Масон, близък до Първанов, изхвърча от „ВиК”

4 13 723

Шефът на общинското дружество „Водоснабдяване и канализация” в Стара Загора инж. Румен Райков е уволнен за трети път. От няколко дни „ВиК” е с нов директор – бившият от периода 2013-2014 – инж. Радостин Миланов, близък до БСП, научи Narod.bg от свой източник.

За досегашния шеф Румен Райков се твърди, че три пъти е възстановяван на поста след директни контакти с ресорния министър.

Реклама

Иначе не е тайна, че Румен Райков е масон, представящ се за съученик на руския президент Владимир Путин (?!?), близък до Георги Първанов и издател на стихосбирки на партийни лидери – неосъществени поети, с парите на „ВиК”.

Райков е собственик на т.нар. „хижа” в сърцето на парк „Аязмото”, в която по стаите имало инсталирани скрити камери, които записвали политици с подходяща компания.

Според източника на Narod.bg от Стара Загора бившият вече ВиК-шеф притежава множество почивни бази, които приватизирал от държавното дружество.

4 Коментара
 1. Баклава бвй казва

  Да ви се пикая на нещастната ,,медия“,цъкта пумиярщина

 2. Lucid & Ferrous казва

  Баклавата, що бе, човекът си е видимо масон от КЕЧ-а, виж тироида на хоминида.

 3. Lucid & Ferrous казва

  На кой Путин е бил съученик този Homo Floresiensis – 1, 2 или 3? Щот медиите при Путин 2 писаха едни неща за агент Гоце, срам ме хвана, че влязох в сайта с бг-IP.

 4. Lucid & Ferrous казва

  Путин 3 го е еня за старчока Гоце колкото мен за либидото на червеите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.