Само в Narod.bg: Жоро Тръбата дължи 70 000 лв. на вдовицата на Георги Коритаров (ВИДЕО)

0 22 399

Одиозният медиен бос Георги Харизанов, познат повече с далавераджийския си прякор Жоро Тръбата, дължи 70 000 лева на вдовицата на култовия тв водещ Георги Коритаров, но отказва да плати.

„Политологът“ с досие Жоро Тръбата виси със 70 бона на вдовицата на Коритаров

Сигнал до Narod.bg разкри, че парите са от заплати, които покойният вече Коритаров има да получава от гербаджийската телевизия „Европа”, която от няколко месеца е под бранда „Евронюз”.

Георги Коритаров почина на 6 април 2021-а на 61 години софийска болница. Оттогава – вече година и половина, неизплатените му заплати в размер на 70 000 лева продължават да са … неизплатени.

Реклама

Играещият го медиен бос Жоро Тръбата отказва да даде парите на Лина Коритарова, която през ден е в телевизията, за да моли да й бъде изплатена сумата, която „Европа” дължи на покойния й съпруг по трудов договор.

Публична тайна е, че заплатите на някои водещи в гербаджийския трубадур „Европа” са високи, но се бавят с месеци. Поради тази причина Коритаров си отива от този свят от ковид, чакайки да получи заплатите си за последната близо година.

Изпадналата в безизходица Лина Коритарова до ден днешен е редовен посетител в телевизията, молейки се дължимите на семейството й пари да бъдат изплатени.

И въпреки че до ден-днешен портретът на Георги Коритаров посреща посетителите на телевизията, молбите на вдовицата му остават нечути от скрият в сянка гербопитек Жоро Тръбата, завърши сигналът до Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.