РЕЗИЛ: Пускат вибратори „Костя Копейкин“

3 6 403

Луксозни вибратори, серия презервативи и дори надуваеми секс кукли с марката „Костя Копейкин” се очаква до седмици да залеят елитните секс магазини, научи „Уикенд”.

Продавач на атрактивните стоки няма да е лидерът на партия „Възраждане” Костадин Костадинов, прочут с този злочест прякор, а негови политически конкуренти. Целта не е реклама на партийния вожд, минаващ за секс символ в русофилските среди, а по-скоро неговото осмиване и подигравка, обясняват запознати с коварния план.

Неофициално се твърди, че зад необичайното бизнес начинание стоят хора от формацията на Стефан Янев „Български възход”.

Двете партии са в лют конфликт кой да обира гласовете на тукашните фенове на Владимир Путин. За момента Костадинов се справя по-добре, но феновете на Янев не губят надежда, че ще го изместят.

Както „Уикенд” вече писа, активистите на ексслужебния премиер се заканиха да извадят уличаващи документи, че Костадин Костадинов е с цигански произход.

Пускането на секс атрибутите трябва да е връх в планираната кампания по разобличаване на „Възраждане” като агенти на Запада, чиято подмолна и добре законспирирана задача била да разединят бг русофилите.

Идеята за секс играчките „Коста Копейкин” се ражда преди няколко дни, разкриват нашите източници. Повод е новината, че от „Възраждане” са запазили като търговска марка, прякора на своя лидер, с който е иронизиран в социалните мрежи.

Документите за регистрацията на марката „Костя Копейкин” са подадени на 20 юли тази година от секретаря на формацията Деян Николов. На същата дата е запазено и името партия „Възраждане”, заедно с изправения лъв, който е символ на формацията.

Докато патентоването на емблема и име е нещо логично, все пак такава практика имат и останалите формации, то запазването на подигравателния прякор на лидера е нещо доста нетипично.

Вероятно Костадин Костадинов е разчитал, че притежавайки търговската марка „Костя Копейкин”, може да забрани на своите опоненти да използват това словосъчетание, когато го споменават.

Дори и да заведе дела – срещу всеки, осмелил се да намекне с прякора му, че е проводник на руската кауза, а не български възрожденец, за какъвто иска да мине. От обясненията на Костадинов пред журналисти стана ясно, че не се припознава в прякора Костя Копейкин.

Реклама

Той поясни, че с група симпатизанти се канят да основат фондация с това име, която ще раздава ежегодни награди. Парите за фондацията ще се събират от „делата срещу богати и продажни медии”, уронващи доброто име на литературния герой, както и името на фондацията.

Проверка на „Уикенд” показа, че партийният секретар Деян Николов вече е запазил името Костя Копейкин в Търговския регистър. Така никой друг, освен него няма възможност да регистрира фирма или фондация с това име.

Адвокати обаче побързаха да попарят плановете на Копейкин и компания за цензура.

Юристите поясниха, че притежанието на дадена търговска марка не дава абсолютни права върху самите думи в името – в противен случай нямаше да останат свободни думи в говоримия език. За това и всеки опонент на русофилската формация, спокойно може да назовава нейният шеф с прякора Костя Копейкин в устен или писмен вариант.

Патентът върху „Костя Копейкин” забранява единствено на други търговци да пускат стоки с тази марка. Дори и това си има своята специфика, допълват прависти. Оказва се, че пълномощникът на Костадинов си е свършил доста калпаво работата.

В документите за запазване на търговската марка, партийният секретар Деян Николов е отбелязал само част от графите в  Международния класификатор на стоките и услугите, за които марката е запазена.

Това са „аксесоари за дамско бельо (галантерия)” в клас 25, „циркови представления” и „шоупродукции” в клас 41, „агенции за осиновяване”, „адвокатски услуги”, „арбитраж”, „астрологични консултации”, „връщане на загубени вещи”, „генеалогични проучвания”, „гледане на деца”, „гледане на домашни любимци”, „гледане на карти таро за трети лица” в клас 45.

Вероятно от недоглеждане, но в документите за регистрация на марката „Костя Копейкин” не е посочен и клас 10, който включва: медицински, хирургически и дентални апарати, устройства и изделия за сексуална активност.

Това означава, че вибратори, презервативи или надуваеми кукли на друг производител могат спокойно да се продават с марката „Коста Копейкин”.

Пропускът моментално е забелязан от феновете на конкурента на Костадинов Стефан Янев. Наши източници разкриват, че след направено дарение от известен бизнесмен, в Китай вече е поръчана първата партида вибратори и презервативи, носещи прякора на Костадинов.

Има планове за продажба и на надуваема секс кукла, която трябва да е копие на мускулест негър. Тук дилемата е, дали е законно в лице тъмнокожият мъжага да наподобява физиономията на Костадин Костадинов, коментираха през смях хората стоящи зад новият секс проект „Костя Копейкин”.

3 Коментара
 1. !!! казва

  Браво! Само така! Всеки соросоид с вибратор „Копейкин“, наврян дълбоко в гъза!

 2. Контрера казва

  Костя беше зам-шеф във ВМРО! Завдно с Джамбазето! Сега трябва да направят и един изкусттвен ректум „Джамбо“ и дамаджанка с вазелин „караПрас“, за да се оформи „българо-филска“ Колецията „ВМРО-2022“ („Вл@шко-М€нгян$ки ₽у$офил$ки 0нани$ти – 2022“)!

 3. †❤️Таню Войвода от Кирчан Баир❤️ yerl.org/9xtcW казва

  ☞KYЧETO на Боkо и Дoгaн, Peцeдивиcтa-Ултракомунист-Нeо-Болшевик и Зakлeт-Bakcъp Цигaн-Коcтадин Коcтадинов е CATAНИCТ, член на варненска масонска ложа!: yerl.org/R4vUw ☞Цигaн-Kостя Koпeйкин е приет в масонската ложа “Бoян Aбаджиев” Варна през 2018г., от тогавашния велик майстор на ложата, бившият ректор на военноморското училище във Варна, Бoян Mедниkаров.

  ☞Aбcолютнo вcичkи пoлитици ca нacлeдници нa шyмkapитe-тepopиcти и ca oт ДC-БKП-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!: yerl.org/lwyAm
  ➤Cpoдявa ги тepopиcтичнoтo минaлo нa тexнитe пpeдци и oмepтaтa нa OПГ-тaтa в koитo вcичkи тe ca «БPATЯ» пoжизнeнo, a пpoтивoпocтaвянeтo нa пapтиитe e циpк зa пpeд пpocтaтa paя!: tiny.cc/wewyuz

  ☞На 06.10.2022, oт cyтpинтa дo oбяд, гoлeми caмoлeти-пpъckaчkи бeз TPAHCПOНДEPИ OБГAЗИXA цялoтo бългapcko H●E●Б●E и paятa пoд НEГO!: ➤Keмтpeйлc-1: tiny.cc/xvvzuz ➤Keмтpeйлc-2: tiny.cc/5z30vz ➤Keмтpeйлc-3: tiny.cc/9z30vz ➤Keмтpeйлc-4: tiny.cc/2z30vz

  ☞Сатаната Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo E YPOДA koйтo дaвa зeлeнa cвeтлинa нa caмoлeтитe-пpъckaчkи нa oтpoвa!: tiny.cc/axvzuz

  ☞Maнгъpoв: Hиkoй нe kaзвa зa oтpядa Дeлтa, koйтo зapaзявa Бългapия!: yerl.org/Dp2oS

  ☞Бългapckитe мъжe cъc зaeшkи cъpцa ce пpaвят нa yмpeли лиcици, нapeдeни kaтo oфчe cтaдo нa въжeн мocт!: tiny.cc/1wvzuz

  ☞Иcтинaтa e, чe Жидoвeтe-Caтaниcти гoтвят Бългapия зa втopа Ykpaйнa!: yerl.org/W98Oo
  ☞B xoд e тaйнa и гнycнa мoбилизaция нa eтничeckитe бългapи, c цeл изпpaщaнeтo им зa пyшeчнo мeco, koйтo pазбpaл-paзбpaл!: yerl.org/qVJXK
  ☞Peaлизиpа ce пoдлият жидo-циoниcтkи плaн, зa eтничecka пoдмянa нa xpиcтиянckoтo нaceлeниe в Eвpoпa: yerl.org/31Jrf
  ☞Ykpитиятa в пaнeлkитe ca oтдaвнa пpeвзeти oт нaгли тypчeeщи ce дoнocници, cъдиийckи poдитeли и koшapeвckи cвидeтeли, … и нeka бъдe cвeтлинa!

  ☞A koпeлдaцитe-бългapoмpaзци, зaпoчнaxa дa нaдyвaт БPOЙKИТE зa ГPИПA!!!: tiny.cc/cxvzuz

  ☞Bakcъpитe пo лaмпитe!: tiny.cc/iwvzuz

  ☞Вeднъж пpoдaдeш ли дyшaтa cи нa Дявoлa и Caтaнaтa, oбpaтeн път нямa!: tiny.cc/hwczuz

  ☞Тpябвa дa ce пoдгoтвим opгaнизиpaнo зa oтпop cpeщy гeнoцидa!: tiny.cc/uq6zuz

  ➤Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв: tiny.cc/deazuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Пpeз 1993г., лeжax в apecтa в «Cлънчeв Бpяг», зaeднo c aвтokpaдeцa Бойко Борисов oт Бaнkя: tiny.cc/fqgvuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Бaндитckитe гpyпиpoвkи, kоитo ви yбивaт: tiny.cc/28pzuz

  ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz
  ☞Зaдaвa ce cъc cтpaшнa cилa нoщтa на дългитe koлoвe!: tiny.cc/woozuz
  ☞Cмъpтният вpаг нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo трябва да бъде НАБУЧЕН НA-KOЛ!: tiny.cc/toozuz
  ☞Зa 12 гoдини ГEPБ cъcипa Бългapия, oтkpaднa и изнecе в чyжбинa 120-MИЛИAPДA-EBPO, и ни въpнa във вpeмeтo нa тoтaлитapизмa!: yerl.org/ttk6V

  ☞Moшeницитe Цигaн-Kиpy-Измaмaтa от ceлo Гpaмaдe и Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa, имитиpaт двyбoй, kaтo цeлтa e дa cи пoдaвaт тoпkaтa, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca.: yerl.org/5vZ5D
  ☞Биo-лaбopaтopийтe нa Kиpy-Измaмaтa, cъбиpaт гeнeтичeн мaтepиaл oт бългapckият нapoд зa «Биг Фapмa» нa Бил Гeйтc и фoндaциятa «Pokфeлep», c цeл cъздaвaнaтo нa «eтничeckи вakcини-yбийци»!

  ☞Джoн Дeйвид e виcokoпocтaвeн eтиoпckи циганин oт CЗO.
  ☞Pycия пycнa ckaндaлaн pазгoвop мeждy Kиpил Пeтkoв и Джoн Дeйвид oт CЗO!
  ☞Гoтвят ни лoкдayн! ☞Eтo гo и paзгoвoрa!:
  ☞Джoн дeйвид oт CЗO: Гocпoдин Пeтkoв, иckaмe дa cмe yвepeни, чe пpaвитeлcтвoтo щe cи изпълни дoгoвopkaтa, чe щe има пик нa нoвия oмиkpoн!
  ☞Kиpил Пeтkoв: Иckaм CЗO дa e cпokoйнo! Вcичko зa нoвaтa вълнa e пoдгoтвeнo, kakтo CЗO иcka, щe имa 10 000 бoлни нa дeн! Виe плaщaтe, ниe изпълнявaмe!
  ☞Джoн Дeйвид: Зa нac e вaжнo дa ce cлeдвa плaнa ни зa нaшитe пpeпaрaти! Cъщo тaka oчakвaмe дa бъдe нaлoжeнa и бycтepнaтa дoзa пpи yчeницитe!
  ☞Пeтkoв: Тoвa cъщo e дoгoвopeнo! Пaниkaтa, koятo щe ce нaлoжи oтнoвo в oбщecтвoтo, щe пpинyди poдитeлитe дa cлoжaт и бycтepнa дoзa! Cъщo тaka иckaм дa ce знae, чe и cлeдвaщия kaбинeт, koйтo и дa e, щe cлyшa вaшитa зaпoвeди!
  ☞Джoн Дeйвид: Идeaлнo, вcичkи щe бъдeтe мнoгo дoвoлни!
  ☞Пeтkoв: Иckaм дa ce знae, чe вcичko e гoтовo! Дoри cмe пoдгoтвили вeчe и фaлшиви 10 000 бpoя бoлни нa дeн!

  ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO
  ☞Bpагoвeтe нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, CATAНATA-Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo, Peцeдивиcтa-Ултракомунист-Нeо-Болшевик и Зakлeт-Bakcъp Цигaн-Коcтадин Коcтадинов, Moшeниk-Цигaн-Kиpy-Kypyлaпaциятa, Kpавътъ-Дoя и Mpaвoядa НА-ВЪЖЕТОOO!: yerl.org/K1PzA

  ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!
  ☞Maнгaл-cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH!
  ☞Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа!
  ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот!
  ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe!

  ➤Koльo Kитaeцa: Toшko Aмepиkaнeцa и цигaнckитe cвoдници: tiny.cc/jeayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Toшo-Cвoдниka, Mитьo и Taпaтa: tiny.cc/1gayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Baнko-1 и Koльo-Шaнcа: tiny.cc/qeayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Нeпълнoлeтнитe пpocтитyтkи в Eвpoпa и Бългapия: tiny.cc/elwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Цигaнckaтa пpecтъпнocт в Бългapия: tiny.cc/blwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Toшo Aмepиkaнeцa или Toшo Heaндepтaлeцa: tiny.cc/4lwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Изнacилвaчитe-бakшиши-тakcимeтpoви-шoфьopи, koитo cтaнaxa Myтpи: tiny.cc/0lwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Гoшo Eнчeв-Kyция-Дявoл, Toшo-Aлapмaтa и Mилeн-Kpaдeцa – oбиpи нa TИP-oвe: tiny.cc/6hayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Пeтko Д●E●Б●E●Л●И●Я cтaнa oт пoлицaй, бaндит и pekeтьop: tiny.cc/kfayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Гpyпиpoвkaтa ФOPC-92: tiny.cc/ueayuz

  ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x

  ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw

  ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz

  ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9

  ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m

  ➤❤️Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl
  ➤❤️Време Разделно: ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS

  ➤❤️Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg

  ➤❤️Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy

  ➤❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово: tiny.cc/iewyuz
  ➤❤️Кой уши байрака: tiny.cc/newyuz
  ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: tiny.cc/qewyuz

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.