Кеворкян сече: Исус Костов скимтял да го приемат в БКП

5 11 779

Става все по-лошо. Злото пристъпва около нас – но не го усещат само българските политикани, те и в Ада ще отидат ухилени. Сега ни навързаха с камиона, който взриви Кримския мост. Вярно или не – в подобни случаи ние все си патим. Спомнете си как Сергей Антонов убиваше Папата – и досега тази фантасмагория върви по петите ни.

А пък Иван Костов пак приватизира – този път самата История. Тия дни той издаде нова книга, озаглавена „Политиката отвътре“.

Отвътре? Разбира се, това обещание е напълно измамно. Колко „вътре“ би ни допуснал Костов, без ритуално да се самоубие? Тъй че, както и в досегашните си книги, той само ще се почесва по главата, а вратата пред Истината ще си остане здраво залостена.

Неговите отношения с Истината са много специални: той е потаен като будистки монах, лицето му е застинало в някакво подобие на усмивка, което трябва да минава за многозначително.

Потаен хищник – това определение чудесно му приляга. Хищническият му инстинкт е известен на всички, които са имали вземане-даване с него. Знаят го и ония десетина министри от правителството му, които той освободи баш около коледните празници на 1999 година – без никакво обяснение, освен, ако не приемем усмивчицата му за някакво обяснение.

Със същата гримаса удостои и президента Петър Стоянов, който наивно го прикани със сърцераздирателното „Кажи си, Иване, те ще те разберат!“ Този вопъл остана да виси като палачинка между звездите, както би се изразил някой несръчен поет, макар въпросният стих да се приписва на един от френските класици.

Подканяйте го, колкото си щете – нищо няма да ви каже, и така, докато се почувствате като пълни идиоти. И се откажете да търсите Истината. Това е една от особеностите на неговата технология, с която той майсторски обладава Историята: никога не отговаря, не влиза в полемики, нищо не признава, нищо не помни – ако то не е важно единствено за него.

Този му подход го прави Идеалният Летописец, който се отнася към Историята като към своя държанка. Точно така. И сякаш печели битката за Истината.

Обрасъл е с митове, които сам подхранва или грижливоо подкастря, докато станат удобни за него. За тази цел използва посткомунистически измекяри – един от тях го нарече „Новият Стамболов“, дотам стигат в слагаческите си припадъци тия.

Те виждат в него собствената си порода на ренегати и отцеругатели.

Все пак, техен си е в някаква степен – скимтял е чинно да го приемат в тъй омразната му в Комунистическа партия, сякаш тя ще го отведе направо в Рая, може би и наистина да го е мислил. Знаят ли тази дребна подробност ония, които послушно се редят да си вземат автограф от него? И сетне се увеси на врата на наивниците от СДС – а след време и ги загроби.

Писал съм доста за него, но едва тези дни се сетих за нещо, не е казвано досега: ако в края на 89-а година, БСП, и в частност Луканов, го бяха придърпали при себе си, а не да го отпратят при опозицията, комунистите още дълго щяха да управляват, далаверата от приватизацията щеше да остане само при тях, това най-малкото.

Десет години по-късно той я направи за своите си хора – и така сложи началото на Разгрома – в неговите развалини ще обитаваме неизвестно още колко дълго, каквото и да говорят невнятните ни политици.

Тия дни, след премиерата на новата си книга, Костов даде и няколко телевизионни интервюта. И ние отново се убедихме, че си имаме работа с един Щастливец.

Има такива политици: колкото по-нещастни се чувстват обикновените хора, толкова по-щастливи се усещат те. Костов е образцов пример в това отношение. Впрочем, него никога не са го интересували обикновените хора.

Той се държи като паметник от гранит.

Нищо не може да го разколебае от убедеността му, че е прав – не сам за себе си, но и изобщо – дори, че е единствено прав. И така ще бъде завинаги. Много е вероятно накрая това да се приема като самата истина.

Неговата истина – но и изобщо Истината, след като многобройните му опоненти така и не си направиха труда да запазят за Историята своите лични свидетелства. А Костов пише книга след книга – и дооформя паметника си.

Канят го в държавната телевизия, в „Панорама“ – и там дооблизват паметника му. Все едно, че не са чували за бандитската му приватизация. А тя сложи началото на Разгрома.

Все едно, че не са чували за не по-малко бандитската му приватизация на „дясното“ – след което то повече никога не се въздигна. Това не може да се случи с палячовщините на днешните „десни“.

Разгроми дясното – той, Костов, който веднага след 10 ноември 1989-а разнасяше до комунистическия официоз „Работническо дело“ „мъдри“ статийки – как да се спаси социализма. След това търсеше срещи с Желю Желев – за да „консултира“ СДС – но срещу заплащане.

Той, Костов, който подучваше Филип Димитров да поиска Вот на доверие – след което „сините“ бяха отгърмяни.

Той, Костов, който пък бе отгърмян от Симеон, царят – по-късно брокер на недвижими имоти – докато вече си мислеше, че се е превърнал в паметник.

Питат го в „Панорама“: Вижда ли днес отговорност – проявена от политиците? Но не го питат, чувства ли се той в някаква степен отговорен за

Българския Провал. Е, да, това не е подходящ въпрос за паметник.

Все пак, Паметникът кротко споделя, че уроците, които бил дал на учениците си, не били научени добре. Безгрешният Паметник.

Питат го: Коя е най-голямата заблуда на българина за политиката? Вместо да му зададат въпроса, който очакваме напразно от години – какви са били неговите заблуди, неговите грехове?

Питат го: Защо написахте книгата си – за да се оправдаете, за да се извините, за да обясните себе си? Знаете ли, какъв е отговорът? Написал я, за да ни извиси до себе си! – така излезе от думите му.

Реклама

Само глупаците могат да очакват от този човек честно да сподели себе.

Отгоре на всичко, цар е и на спекулациите. Питат го, защо е дал рафинерията („Нефтохим“) на руснаците. Отговорът е наистина смайващ: по времето на Елцин Русия била тръгнала по пътя на демокрацията! При „демократа“ Елцин – бащицата на руските олигарси-крадци! Няма как – бащиците на криминалната приватизация от всички страни трябва да се обединяват.

Питат го: Християнин може ли да се занимава с политика? Може – отговаря Паметникът – ако приеме греха. Но той вече се бил освободил от греха. И пр., и пр. Пак добре, че не стана дума за пирони.

В едно предишно свое интервю, Костов беше казал, че не е взел и един пирон от Голямото Плюскане (Приватизацията). Обаче хариза комбината „Кремиковци“ за един долар – а новият собственик го препродаде по-късно за около 230 милиона лева.

Някакъв случайник се оказа по-голям стопански гений от Костов. Накрая, с последващите врътки, единият долар се превърна в цял милиард.

Кой взе пироните? И защо изобщо говори за пирони? Да не би да го мъчат кошмари? Например – че е разпнат на кръста за грешници, които уж са се освободили от греха си – и все се намира някой да забива в него ръждиви пирони?  Затова приватизирай по-бързо Историята.

Веднъж вече писах, но пак да повторя: Паметникът трябва да е поставен пред комбината „Кремиковци“. И на него трябва да пише: „Той не открадна дори един пирон!“

Ето – с такива „интервюта“ се приватизира Историята. Нашата специално е съвсем лесна плячка. А Костов вече има преднина от три книги пред Истината.

А тя, в неговия случай, вече едва си поема дъх – затрупана под солидно количество неистини, изречени главно от самия него. Злепоставящите го свидетелства са многократно повече, но остават разпръснати из разни вестници и постепенно губят битката с Времето.

Друго си е да те опаковат в луксозни томове; или пък телевизионните послушници да те представят като някакъв светец – а те го правят периодично с неразбираемо упорство.

Всичко, изречено от Светеца по телевизията, обаче веднага се превръща просто в едно гъгнене – щом човек чуе разказа на леля му, покойната вече Гълъбинка Ръждева в програма „Всяка неделя“ през 2004 година. Гласът на тази пределно откровена жена, дори донейде безпардонна, ще преследва Светеца до края.

Заради бруталните подробности, с които е изпъстрено интервюто й, тя винаги ми припомня казаното от Андрю Клаван: „С изключение може би на Бог, винаги има само един свидетел на вътрешния мир на човека“. Ръждева е тъкмо този свидетел.

Но пък ние сме пословични с нехайството си по отношение на всичко – включително и към Паметта, особено към нея. Днес тя вече окончателно е превърната в една дрипа, нетърпимо вонлива.

Ние сме свършени, но не го знаем – а дори подозирам, че това не ни интересува особено. Лъжците се оказаха талантливи, тъкмо те – завършените никаквици, но майстори в това отношение. И ги оставихме да дялкат с ножовете си Истината/Историята, както те си знаят.

Само едни идиоти могат да го допуснат това. Е, да, идиоти сме си. Ние се плашим от Паметта, дори от собствената си – сякаш е някакъв вмирисан мъртвец. Не ни е до нея – тя ни ограничава, вместо да ни вдъхновява.

Костов знае това и е спокоен. Той сякаш следва казаното в една от епиграмите на Ницше: „Аз го сторих – казва паметта ми. – Не е възможно да съм го сторил – казва гордостта ми и остава непоклатима. Накрая паметта отстъпва“.

При Костов паметта е стриктно редактирана. Впрочем, тя само ще ти пречи, когато сам извайваш собствения си паметник. Една книга, съставена от свидетелства на хора, които добре са го познавали, озаглавена „Аз, Костов – и другите“, би трябвало да го срути. Но той само тънко ще се усмихне – и така ще ни каже: „Стига ви толкова“.

Книгите му оформят една поредица, която би трябвало да бъде наречена „Дозираната Истина“. Толкова ви отпуска той.

В „Политиката отвътре“ има един фрагмент, който заслужава специално внимание, той се отнася до Иво Прокопиев, отгледания от самия Костов Принц на Приватизацията, ето го: „Така наречените „десни“ медии – „Капитал“ и „Дневник“, оклеветиха управлението на ОДС още преди края на мандата…

Обикновено такива медии са с властите, за да получи техният собственик желани законови промени, обществени поръчки или провалено наказателно преследване…“ (край на цитата)

На какво се дължи късният гняв на Демона на Криминалната Приватизация към неговото най-глезено чедо – това трябва да се разчопли внимателно. На какво се дължи този разрив между двамата и от кога датира той?

Какви са същинските причини за бруталната атака на Костов? „Оклеветяването на управлението на ОДС“, за което той споменава, е последната му грижа, това е вън от съмнение – още повече, че самият той направи немалко за съсипването на това обединение, но едва ли си дава сметка за това.

Какво се правеше в подобни мътни случаи – „Търсете жената“ отпада, понеже и двамата са примерни християни, моногамни до петите – политическите им мърсувания ги презадоволяват.

Остава другото – „Следвайте парите“. Но това е обречена битка…

Във въпросния пасаж от книгата има и ясно послание към Христо Иванов, смехуркото, който от години търгува с тъй наречената „Съдебна реформа“ – за да получи неговият опекун Прокопиев „желани законови промени и провалено наказателно преследване“. Костов го казва, не друг.

Разбира ли обаче Христо Иванов, че не е достатъчно да се гъне като недосварен спагет на премиерата на Костовото съчинение, за да си запази неговото благоволение?

Тъй. Исус Костов съчинява книги. Някой трябва да им отговори. И едва тогава му простете.

Кеворк Кеворкян, специално за „Уикенд”

5 Коментара
 1. †❤️Таню Войвода от Кирчан Баир❤️ yerl.org/9xtcW казва

  ☞Oт дeceтилeтия apмeнckи cвoдници-poбoтъpгoвци и нaeмни-yбийци вилнeят из koнлaгepa-БГ, ako нaвpeмeтo ocмaнцитe бяxa изkлaли дo kpak юдo-xaзapcko-apмeнckaтa cвoлoчь, ceгa Бългapия щeшe дa e eднo пpekpacнo мяcтo! ☞Бей жидов☜☞: tiny.cc/edayuz

  ☞Aбcолютнo вcичkи пoлитици ca нacлeдници нa шyмkapитe-тepopиcти и ca oт ДC-БKП-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!: yerl.org/lwyAm
  ➤Cpoдявa ги тepopиcтичнoтo минaлo нa тexнитe пpeдци и oмepтaтa нa OПГ-тaтa в koитo вcичkи тe ca «БPATЯ» пoжизнeнo, a пpoтивoпocтaвянeтo нa пapтиитe e циpк зa пpeд пpocтaтa paя!: tiny.cc/wewyuz

  ☞На 06.10.2022, oт cyтpинтa дo oбяд, гoлeми caмoлeти-пpъckaчkи бeз TPAHCПOНДEPИ OБГAЗИXA цялoтo бългapcko H●E●Б●E и paятa пoд НEГO!: ➤Keмтpeйлc-1: tiny.cc/xvvzuz ➤Keмтpeйлc-2: tiny.cc/5z30vz ➤Keмтpeйлc-3: tiny.cc/9z30vz ➤Keмтpeйлc-4: tiny.cc/2z30vz

  ☞Сатаната Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo E YPOДA koйтo дaвa зeлeнa cвeтлинa нa caмoлeтитe-пpъckaчkи нa oтpoвa!: tiny.cc/axvzuz

  ☞Maнгъpoв: Hиkoй нe kaзвa зa oтpядa Дeлтa, koйтo зapaзявa Бългapия!: yerl.org/Dp2oS

  ☞Бългapckитe мъжe cъc зaeшkи cъpцa ce пpaвят нa yмpeли лиcици, нapeдeни kaтo oфчe cтaдo нa въжeн мocт!: tiny.cc/1wvzuz

  ☞Иcтинaтa e, чe Жидoвeтe-Caтaниcти гoтвят Бългapия зa втopа Ykpaйнa!: yerl.org/W98Oo
  ☞B xoд e тaйнa и гнycнa мoбилизaция нa eтничeckитe бългapи, c цeл изпpaщaнeтo им зa пyшeчнo мeco, koйтo pазбpaл-paзбpaл!: yerl.org/qVJXK
  ☞Peaлизиpа ce пoдлият жидo-циoниcтkи плaн, зa eтничecka пoдмянa нa xpиcтиянckoтo нaceлeниe в Eвpoпa: yerl.org/31Jrf
  ☞Ykpитиятa в пaнeлkитe ca oтдaвнa пpeвзeти oт нaгли тypчeeщи ce дoнocници, cъдиийckи poдитeли и koшapeвckи cвидeтeли, … и нeka бъдe cвeтлинa!

  ☞A koпeлдaцитe-бългapoмpaзци, зaпoчнaxa дa нaдyвaт БPOЙKИТE зa ГPИПA!!!: tiny.cc/cxvzuz

  ☞Bakcъpитe пo лaмпитe!: tiny.cc/iwvzuz

  ☞Вeднъж пpoдaдeш ли дyшaтa cи нa Дявoлa и Caтaнaтa, oбpaтeн път нямa!: tiny.cc/hwczuz

  ☞Тpябвa дa ce пoдгoтвим opгaнизиpaнo зa oтпop cpeщy гeнoцидa!: tiny.cc/uq6zuz

  ➤Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв: tiny.cc/deazuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Пpeз 1993г., лeжax в apecтa в «Cлънчeв Бpяг», зaeднo c aвтokpaдeцa Бойко Борисов oт Бaнkя: tiny.cc/fqgvuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Бaндитckитe гpyпиpoвkи, kоитo ви yбивaт: tiny.cc/28pzuz

  ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz
  ☞Зaдaвa ce cъc cтpaшнa cилa нoщтa на дългитe koлoвe!: tiny.cc/woozuz
  ☞Cмъpтният вpаг нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo трябва да бъде НАБУЧЕН НA-KOЛ!: tiny.cc/toozuz
  ☞Зa 12 гoдини ГEPБ cъcипa Бългapия, oтkpaднa и изнecе в чyжбинa 120-MИЛИAPДA-EBPO, и ни въpнa във вpeмeтo нa тoтaлитapизмa!: yerl.org/ttk6V

  ☞Moшeницитe Цигaн-Kиpy-Измaмaтa от ceлo Гpaмaдe и Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa, имитиpaт двyбoй, kaтo цeлтa e дa cи пoдaвaт тoпkaтa, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca.: yerl.org/5vZ5D
  ☞Биo-лaбopaтopийтe нa Kиpy-Измaмaтa, cъбиpaт гeнeтичeн мaтepиaл oт бългapckият нapoд зa «Биг Фapмa» нa Бил Гeйтc и фoндaциятa «Pokфeлep», c цeл cъздaвaнaтo нa «eтничeckи вakcини-yбийци»!

  ☞Джoн Дeйвид e виcokoпocтaвeн eтиoпckи циганин oт CЗO.
  ☞Pycия пycнa ckaндaлaн pазгoвop мeждy Kиpил Пeтkoв и Джoн Дeйвид oт CЗO !
  ☞Гoтвят ни лoкдayн! ☞Eтo гo и paзгoвoрa!:
  ☞Джoн дeйвид oт CЗO: Гocпoдин Пeтkoв, иckaмe дa cмe yвepeни, чe пpaвитeлcтвoтo щe cи изпълни дoгoвopkaтa, чe щe има пик нa нoвия oмиkpoн!
  ☞Kиpил Пeтkoв: Иckaм CЗO дa e cпokoйнo! Вcичko зa нoвaтa вълнa e пoдгoтвeнo, kakтo CЗO иcka, щe имa 10 000 бoлни нa дeн! Виe плaщaтe, ниe изпълнявaмe!
  ☞Джoн Дeйвид: Зa нac e вaжнo дa ce cлeдвa плaнa ни зa нaшитe пpeпaрaти! Cъщo тaka oчakвaмe дa бъдe нaлoжeнa и бycтepнaтa дoзa пpи yчeницитe!
  ☞Пeтkoв: Тoвa cъщo e дoгoвopeнo! Пaниkaтa, koятo щe ce нaлoжи oтнoвo в oбщecтвoтo, щe пpинyди poдитeлитe дa cлoжaт и бycтepнa дoзa! Cъщo тaka иckaм дa ce знae, чe и cлeдвaщия kaбинeт, koйтo и дa e, щe cлyшa вaшитa зaпoвeди!
  ☞Джoн Дeйвид: Идeaлнo, вcичkи щe бъдeтe мнoгo дoвoлни!
  ☞Пeтkoв: Иckaм дa ce знae, чe вcичko e гoтовo! Дoри cмe пoдгoтвили вeчe и фaлшиви 10 000 бpoя бoлни нa дeн!

  ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO
  ☞Bpагoвeтe нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, CATAНATA-Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo, Peцeдивиcтa-Ултракомунист-Нeо-Болшевик и Зakлeт-Bakcъp Цигaн-Коcтадин Коcтадинов, Moшeниk-Цигaн-Kиpy-Kypyлaпaциятa, Kpавътъ-Дoя и Mpaвoядa НА-ВЪЖЕТОOO!: yerl.org/K1PzA

  ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!
  ☞Maнгaл-cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH!
  ☞Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа!
  ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот!
  ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe!

  ➤Koльo Kитaeцa: Toшko Aмepиkaнeцa и цигaнckитe cвoдници: tiny.cc/jeayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Toшo-Cвoдниka, Mитьo и Taпaтa: tiny.cc/1gayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Baнko-1 и Koльo-Шaнcа: tiny.cc/qeayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Нeпълнoлeтнитe пpocтитyтkи в Eвpoпa и Бългapия: tiny.cc/elwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Цигaнckaтa пpecтъпнocт в Бългapия: tiny.cc/blwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Toшo Aмepиkaнeцa или Toшo Heaндepтaлeцa: tiny.cc/4lwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Изнacилвaчитe-бakшиши-тakcимeтpoви-шoфьopи, koитo cтaнaxa Myтpи: tiny.cc/0lwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Гoшo Eнчeв-Kyция-Дявoл, Toшo-Aлapмaтa и Mилeн-Kpaдeцa – oбиpи нa TИP-oвe: tiny.cc/6hayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Пeтko Д●E●Б●E●Л●И●Я cтaнa oт пoлицaй, бaндит и pekeтьop: tiny.cc/kfayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Гpyпиpoвkaтa ФOPC-92: tiny.cc/ueayuz

  ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x

  ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw

  ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz

  ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9

  ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m

  ➤❤️Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl
  ➤❤️Време Разделно: ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS

  ➤❤️Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg

  ➤❤️Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy

  ➤❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово: tiny.cc/iewyuz
  ➤❤️Кой уши байрака: tiny.cc/newyuz
  ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: tiny.cc/qewyuz

 2. Дарья Жукова казва

  АЛЧНЪТЪ СФИНИЬИЯ КОСТУФ

 3. Kingsman crown agent казва

  KOЙ е ИВАН КОСТОВ-Драгалевския ром
  Иван Костов НЕзаконно роден син на АЛЖИРСКИ студент по медицина и българка оставен и осиновен от ДС приемно семейство от гр.ДУПНИЦА
  Службите по света ползват старите ОСМАНСКИ практики да взимат СИРАЦИ осиновени деца или копелета на разни велможи плод на греха с разни слугини за ДС ЕНИЧАРИ които в даден период да сложат на НАЙ-висок пост или да оглавят дадена служба

  АЛЖУРСКИ ром Костов е отгледан добре обгрижван от ДСслужбите разни играчи от Фармация “Дупница“/място което носело големи приходи на ДС ,ВКР,РУМНО службите чрез износа на амфетамина секстимулант КАПТАГОН за ЛИВАН и СИРИЯс-у големи суми във валута $$$$$$$ нещо много рядко и търсено през СОЦа /
  КОСТОВ се изучва в АОУНСУ висша БКП школа за партийни секретари и лидери на партийни БКП о-и по места.В АОУНСУ Костов става преподавател по НАУЧЕН КОМУНИЗЪМ нещо като само внуки на ПАРТИЗАНИ,военни офицери или близки като Костов на ДС можели да бъдат допуснати
  Преди да доде 10 ноември 1989 год ДС/ВКР/РУМНО които вече са отдавна наясно че ИДВА смяна на режима са ПОДГОТВИЛИ заместник на бай ТОШО
  ДСгенералите са наясно че за зам на бай ТОШО Е НУЖНО новия ЛИДЕР да бъде БЕЗЧУСТВЕН,ЗЛОБЕН,ЗЛЕ настроен и да МРАЗИ БГ НАРОД за тази роля НАЙ-подходяш се оказва еничера осиновения АЛЖИРСКИ циганин Иван Костов който НЕ му пука за българите които за него са “ЧУЖДЕНЦИ“с друга ДНК и кръв различно от неговото мавърско алжирско ДНК

  Посвещаването а КОСТОВ в себрите и тайните на БГ властта и ВКР става чрез вербуването МУ от югославския српски професор МИОСЛАВ КИТОВИh/така се изписва на српски/който е троен УДБА-Српски,ВКР-бг и РУСКИ ГРУ агент
  След успешна вербовка проф,Китович доклдва на ВКР чв КОСТОВ е преминал успешно вербовката и е готов за следваща стъпка школовка в РУСКА ГРУ школа за летцу в гр.Кременчуг Украйна/СССР/ за ГРУ в Кременчуг ВКР праща 2-ма КОСТОВ и КОЛЬО ПАРАМОВ
  В Кременчуг КОСТОВ е подет от водещия си ГРУ офицер КИРИЯСТИЯДЖЯН арменец от еврейски произход
  КИРИЯ-на иврит БАНКЕТ с много ядене пиене ,жени за кото банкет НЯКОЙ ДРУГ плаща,ФИЕСТА
  СТИДЖ-на иврит поканен,самопоканен ,настанил се
  ГРУ полк.Кириястияджян обучава ДОБРЕ КОСТОВ да бъде жесток хладнокръвен крадец -грабител и бъдещ унищожител на БГ НАРОД и да го прави с ХЪС и БЕЗчуствие и капка чувство за вина
  ГРУ полк.Кириястияджян дава името “САНКИН“агентурен ГРУ синомим на Костов
  САНКИН е еврейско словосъчетание от 2 еврейски думи
  САН/ШАН-острие,остър ЗЪБ,рог на вилица,НАБУЧКВАМ с вилица /В иврита Ш се чете като С понякога/
  КИН-на вавилонски иврит НАГРАДЕН,обогатен,богато възНАГРАДЕН,ОБЛАЖИЛ се яко с ОБЛАГи
  Алжирския ром Костов служи на руско-ЕВРЕЙСКИ и наднационални хазарски интереси копирал руския модел на МАСОВА ПРИВАТАЗАЦИЯ приложена от шефовете на Борис ЕЛЦИН/БАРУХ ЕДЕЛЩАЙН/

  И наистина Костов агент“САНКИН“ набучил и захапал БЛАГА и ОБЛАГИ за НАД 59 МИЛИАРДА $$$$$ взети от МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ на България така блага,ресурси.облаги за 50 милиарда се трансформирали едва в едни 4-5 МИЛИАРДА които влезли в БГ ХАЗНА останалите блага за 45 МИЛИАРДА били разграбени изядени и отнесени на Запад и западни банки

  КОСТОВ заедно с арменския евреи Левон ХАМПАРЦУМЯН и зам.финансовия министър Мартин Заимов -ГОЛДСМИТ ИЗНЕСЛИ ТОНОВЕ ЗЛАТО от БГ РЕЗЕРВ за ЛОНДОН за банките “Bank of England“/ банката на английските евреи/ и EBRD London/тайна секретна щаб квартира на МОСАДските служби ТЕВЕЛ и ТЦОМЕТ/

  КОСТОВ и арменеца Хампарцумян през 90те са бушони представители на РУСКИ ГРУ компании в КАНАДА от МИННО Добивния сектор.На имената на Костов и арменеца се водят РУСКИ ГРУ фирми с РУСКИ ГРУ.КГБ капитал ,
  ГРУ ИЗПОЛЗВА чужди граждани за да избегне санкции и ембарго с-у руски капитали които им се налагат от ЗАПАДНИ държави и финансови институции
  ХАМПАР-на иврит ,УДРЯМ,ОТМЪКВАМ правя УДАР
  ЗУМ-тЦУМ-на иврит СКОРОСТНО,много бързо
  Или ХАМПАРЦУМян -Бързоскорстен Ударник

  Мартин ЗАИМОВ ГОЛДСМИТ -баща му е кадрови офицер Майкал Голдсмит английски евреи и по майчина линия внук на РУСКИ НКВД генерал ЗАИМОВ ,чийто бюст=паметник от бронз стои в коридорите на сградата на КГБ в МОСКВА

  Мартин Заимов работи и живее в ЛОНДОН представите на кохезионите ЕС фондове “ДЖЕРЕМИ “ и “ДЖЕСИКА“ кохезионни фондове давани от ЕБВР Лондон на послушни източно европейски банки и проекти
  В края на своята власт КОСТОВ заедно с НАП шефката МАРИЯ МУРГИНА /шерка на ДС генерал Мургин ,УБОслужител спасил бай ТОШО в нек’в измислен атентат край Враца/изнасят 2,5 МИ’ЛИРДА лева във валута от крадено и недекларирано ДДС което вместо да влезе във БГ икономика заминава за трезорите на ВБВР и Банк ъф Ингланд в офшорка на английския о-в МАН Англия

  Връзките на КОСТОВ с РУСКИТЕ ГРУ не секва .Шерката на КОСТОВ е настанена на КТБ банк на хранилка от 30,000 заплата на месец КТБ се владееи тясно обвързана от ВТБ банк Россия
  Другата шерка на КОСТОВ е омъжена в МИЛАНО Италия за мъжката секретарка на шефа на УНИкредито банк груп ,В съшата банка семейство КОСТОВ има 0,1 % акции което е няколко десетки милиона евра/90милиона/
  УНИБанката е известна с това че ПЕРЕ РУСКИ ДЪРЖАВНИ и МАФИОТСКИ пари,оари на РУСКИТЕ ФСБ /ГРУ служби както и пари на Италианските кланове “;НДРАГЕТА“ и МАФИОТСКИ кланове от Салерно и Неапол

  КОСТОВ -проклятие за България

 4. ИСТИНАТА казва

  „Другарю“ Кеворк, хайде напишете и НЕЩИЧКО за „КНИГАТА“ на „Другарят“ Бойко М. Борисов, в която е ОПИСАНА ИСТИНАТА за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, „Белене“, Барселона, Капитан Андреево,……………………., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА му ОПГ „герб“, хайде де!!! Може и да НЕ е от ВЪТРЕ, може да е и от ВЪН!!!

 5. Petka казва

  Pozdravlenie za g-n Kevorkyan tova e istinata i tya vinagi izliza na yave .Tozi unishtogitel,razcipnik i t.n.myastoto mu e zad Reshetkite ,a ne pametnik da si pravi prigive ,sataninska sluga

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.